• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Günaydın Kızlar

Psikolojik hamileleğim devam ediyor :37: Şaka bir yana benim akıntı fazlalaştı bir anlam veremiyorum :37:BAT a az kaldı biraz daha sabredip göreceğim inşallah.

Günaydın kızlar

Topic açıldığından beri ara ara takip ediyordum.

Artık aranıza da katılmak istiyorum

Yaklaşık 3 aydır bebiş için uğraşıyoruz.

Bakalım ne zaman nasip olurs artık.

Kızlar dün doktora 2. Kontrole gittim. Her şey yolunda dedi doktor. Bebişimin ayakları filan ultrasonda belli oluyor. çok heyecan verici. Inşallah sağlıklı bir şekilde gelir dünyaya. Midemi görseniz herkes beni 4-5 aylık hamile zannediyor, o kadar ki şişiyor. Hapşuruk deseniz gecesi gündüzü yok, ölüyorum. Inşallah bebişime bir zarar vermem.:26:
Bu arada hamişler, aşerme olayı var mı? Ben acayip gün aşırı tatlı tüketirdim, hamiş oldum olalı hiç tatlı yemiyorum. Midem bulanıyor. Herkes diyor, kızın olacak. :16: Ay hayırlısıyla inşallah, amiiinn...:16:

Kızlar dün doktora 2. Kontrole gittim. Her şey yolunda dedi doktor. Bebişimin ayakları filan ultrasonda belli oluyor. çok heyecan verici. Inşallah sağlıklı bir şekilde gelir dünyaya. Midemi görseniz herkes beni 4-5 aylık hamile zannediyor, o kadar ki şişiyor. Hapşuruk deseniz gecesi gündüzü yok, ölüyorum. Inşallah bebişime bir zarar vermem.:26:
Bu arada hamişler, aşerme olayı var mı? Ben acayip gün aşırı tatlı tüketirdim, hamiş oldum olalı hiç tatlı yemiyorum. Midem bulanıyor. Herkes diyor, kızın olacak. :16: Ay hayırlısıyla inşallah, amiiinn...:16:

Bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim canım.. bende ilk zamanlar tatlı hiç yiyemedim baklavayı çok seviyor olmama rağmen hiç yiyemedim.. benimde kızım olacak inşaallah..:34::16:

Bu arada herkese hayırlı günler nasılsınız bakalım..? ben epeydir giremedim foruma.. evimizi taşıdık ve internetimiz kaç gündür daha yeni bağlandı.. çok yoruldum ayaklarım davul gibi oldu.. bebeğim hep kıpır kıpırdı ben iş yaparken korktum bir zarar vereceğim diye.. İnşaallah en yakın zamanda bende kontrole gideceğim bebişim kaç kilo olmuş boyu uzamışmı merak ediyorum..
:49:

canım allah sağlıklı eli ayağı düzgün ve hayırlı evlat versin sanada :)))) bende tatlıyı çok severdim hamileliğimden beri asla canım tatlı çekmedi, ama kilolarca erik yedim, allahın izniyle benimde kızım olacak :)))

Mide bulantınız nasıl oluyor?
Filmlerde ki gibi abartılı mı yani bir anda lavaboya mı koşuyorsunuz:) Belki biraz komik bir soru oldu ama ne yapayımmm benimde artık midem bulansın istiyorum hayırlısı ile:(( Arada sırada ufak ufak bulantım oluyor,hamileliğe yormak için sanırım bu soru:) Hani istiyorum ki 'çok az olur hafiften hissedersin vb' gibi cevaplar verin:)) Hayırlısı ile benimde içimde 2.bir kalp atsın lütfennnnnn:))

Filmlerde ki gibi abartılı mı yani bir anda lavaboya mı koşuyorsunuz:) Belki biraz komik bir soru oldu ama ne yapayımmm benimde artık midem bulansın istiyorum hayırlısı ile:(( Arada sırada ufak ufak bulantım oluyor,hamileliğe yormak için sanırım bu soru:) Hani istiyorum ki 'çok az olur hafiften hissedersin vb' gibi cevaplar verin:)) Hayırlısı ile benimde içimde 2.bir kalp atsın lütfennnnnn:))

aynen benim öyle oldu.. koşa koşa gittim hep kusmaya.. :) :) aman diyim hiç isteme için dışıma çıkıyordu bulantılar yüzünden.. Rabbim en hayırlı zamanda sana da bir bebiş nasip etsin İnşallah..

Kitarasya: aynen bende öyle hiç tatlı istemedi canım.. şubat ayında yeşil erik istedi canım.. şimdi de bol bol yiyorum.. :) :) benim de kızım olcak inşaallah
:16::emir_bebek:

benim ilk 3 ayda sabah bulantılarım vardı, ancak fazla uzun sürmüyordu tuzlu şeyler bastırıyordu. 4. aydan itibaren mide bulantım kalmadı, umarım allahım gönlüne göre verir hayırlı haberlerini alırız inşallah :)))

aynen benim öyle oldu.. koşa koşa gittim hep kusmaya.. :) :) aman diyim hiç isteme için dışıma çıkıyordu bulantılar yüzünden.. Rabbim en hayırlı zamanda sana da bir bebiş nasip etsin İnşallah..

Kitarasya: aynen bende öyle hiç tatlı istemedi canım.. şubat ayında yeşil erik istedi canım.. şimdi de bol bol yiyorum.. :) :) benim de kızım olcak inşaallah
:16::emir_bebek:

benim ilk 3 ayda sabah bulantılarım vardı, ancak fazla uzun sürmüyordu tuzlu şeyler bastırıyordu. 4. aydan itibaren mide bulantım kalmadı, umarım allahım gönlüne göre verir hayırlı haberlerini alırız inşallah :)))

İstediğim cevabı alamadım:)) Belkide herkeste farklıdır:))
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat ve kolay doğum nasip etsin kızlar:))

[sıze=2][ı]bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim canım.. Bende ilk zamanlar tatlı hiç yiyemedim baklavayı çok seviyor olmama rağmen hiç yiyemedim.. Benimde kızım olacak inşaallah..[/ı][/sıze]:34::16:
[ı][sıze=2]
bu arada herkese hayırlı günler nasılsınız bakalım..? Ben epeydir giremedim foruma.. Evimizi taşıdık ve internetimiz kaç gündür daha yeni bağlandı.. çok yoruldum ayaklarım davul gibi oldu.. Bebeğim hep kıpır kıpırdı ben iş yaparken korktum bir zarar vereceğim diye.. Inşaallah en yakın zamanda bende kontrole gideceğim bebişim kaç kilo olmuş boyu uzamışmı merak ediyorum.. [/sıze]
[/ı]
:49:
dikkat et kendine canım. Yavaş yavaş yap, sanki ne acelen var. Sana ve bebeğine bir şey olmasın. Bu arada kaç kişiye sorduysam ekşiye aşeren kızı olmuş. Allah hayırlısıyla bana da nasip eder inşallah.:16:
mide bulantınız nasıl oluyor?
Filmlerde ki gibi abartılı mı yani bir anda lavaboya mı koşuyorsunuz:) belki biraz komik bir soru oldu ama ne yapayımmm benimde artık midem bulansın istiyorum hayırlısı ile:(( arada sırada ufak ufak bulantım oluyor,hamileliğe yormak için sanırım bu soru:) hani istiyorum ki 'çok az olur hafiften hissedersin vb' gibi cevaplar verin:)) hayırlısı ile benimde içimde 2.bir kalp atsın lütfennnnnn:))
sabırlı ol canım, yıllarca bekleyenler var. Bu arada benim mide bulantılarım olmadı hiç. Sadece bazı yiyeceklerin kokusuna midem bulandı. Benim reflüm ve alerjim olmasa hamileliğim rahat. Mesela tatlıyı çok sevmeme rağmen görünce içim bi tuhaf oluyor. Bi de biz lor peynirinden börek yaparız. çok da severdim. Bırak yemeyi bulaşığını bile yıkayamadım. O kadar burnuma pis kokuyordu. Herkes bayılarak yemese çöpe atardım. :25:
Allah sana da gönlündekini inşallah hayırlısıyla verir. Sakın stres ,sıkıntı yapma, yıllarca uğraşanları düşün, haline şükret. :40:

Kızlar hamileliği sinirli geçen var mı? Dün evde resmen terör estiriyordum. Her şeye sinirleniyordum. Zavallı kocacımın hiç sesi çıkmıyordu. Ama sürekli ben de uzaktaydı.:19: Kötü bir gün geçirdim dün. Onu kırdığım için de bugün etkileri devam edecektir. :14:ama o da beni çok kırıyor...:14::14::14:

eve tamamiyle yerleşebildinmi canım

Yerleştim İnşallah ama halı perde eksikleri var.. Onları da yavaş yavaş halledeceğiz İnşallah..

dikkat et kendine canım. Yavaş yavaş yap, sanki ne acelen var. Sana ve bebeğine bir şey olmasın. Bu arada kaç kişiye sorduysam ekşiye aşeren kızı olmuş. Allah hayırlısıyla bana da nasip eder inşallah.:16:

Zaten iş yaparken teyzemden eşimden azar işittim.:9:. Oturduğum yerden yapmaya çalıştım bende.. ama ayaklarım falan hep şişti.. :50:Amin canım benim.. Bende bekarlığımdan beri hep kızım olsun istemiştim Cenab-ı Hakk Nasip etti çok şükür.. :16:

Kızlar hamileliği sinirli geçen var mı? Dün evde resmen terör estiriyordum. Her şeye sinirleniyordum. Zavallı kocacımın hiç sesi çıkmıyordu. Ama sürekli ben de uzaktaydı.:19: Kötü bir gün geçirdim dün. Onu kırdığım için de bugün etkileri devam edecektir. :14:ama o da beni çok kırıyor...:14::14::14:

Benim de aynı şekilde geçti.. eşimle çok kavga ettim bu yüzden ama sonunda oda anlayışla karşılamaya başladı.. bende kocacığımı çok kırdım ama şuan biraz daha iyi durumdayım.. üzülme sende sakin olmaya çalış..
:34:

Son düzenleme:
Back