Ilk çocuğunu düşünenler...

elifcim çok geçmiş olsun. allah şifa versin. benim adetim 3 gün geçikti heveslenmiştim ama adetim geç geliyomuş kızlar.regliyim

çok teşekkür ederim...insan istediği hemen olsun istiyor yapacak bir şey yok önce tedavimi olup sonra tekrar düşünmye başlayacağız artık(

merhaba kızlar bende 10 gun once test yaptm 206 cıktı beta alttn muayene yaparsa dıye cok korkuyorum doktor randevum var sanırım 6.hafta ıcındeyım

peki bu durum hamile kalmanıza engel oldu mu??doktorum hamileliği zorlaştırır demedi ama önce tedavini bitirelim dedi ve 3 aydır gidiyorum ve geçmedi hala(
3 kere fitil tedavisi uyguladık doktor iltihabının olması hamile kalmanı zorlaştırır demişti.. 3. fitili kullandıktan sonra hamile kalmışım hiç beklemiyordum kalmayı.. sonra korktum dr.a sordum ben fitil kullandıktan hemen sonra hamile kaldım bir sorun olurmu bebek için diye o da olmaz dedi.. sende inşaallah hamile kalırsın..

teşekkür ederim:))çok soru soruyorum ama ilişki yasak demiş miydi fitil kullanırken???

merhaba kızlar bende 10 gun once test yaptm 206 cıktı beta alttn muayene yaparsa dıye cok korkuyorum doktor randevum var sanırım 6.hafta ıcındeyım

bebeğin hayırlı olsun öncelikle:))alttan muayene 3 kez oldum ve açıkcası çatala oturmanın verdiği olumsuz psikoloji dışında zor bir durum yok:))

Sol kasığımda uzun süredir bir ağrı var,hafif hafifte batma. Doktora gitmeye korkuyorum olumsuz birşey söyleyecek diye. Sağlıklı beslenen biri olmadım hiç,bol bol meyve dışında sebze vs yemedim hiç. Süt ve süt ürünlerinide tüketmedim çok fazla. Şimdi doktora gidipte bebek öncesi hazırlık için yapılması gereken testleri de yaptırmaya korkuyorum.Doğum korkusu zaten apayrı Offff ne çok sorunum var. Ama anne olmayı da çok istiyorum.

Doktora giderken bende çok korkmuştum.Hatta doktorun kapısının önündeyken kaçsammı diye düşündüm.Ama korktuğum gibi olmadı ki ben devlete gittim.Ultrasonla baktı sorun olmadığını söyledi ve folic asid verdi..O kadar.. Biran önce git korkuların yersiz

canım ben korkularımın yüzünden psikoloğa bile gitmeyi düşündüm. şimdi hamileyim. Allah tarafındandır kesin içimde hiçbir korku kalmadı, sadece tatlı bir heyecan var. Allah her şeye bir kolaylık vermiş. Korkma canım, iyi düşün, iyi şeyler olsun...

kızlar bende çocuk yapma konusunda korkularım vardı, şuan asla yapmam diyordum.fakat bu aylardan soraa yapmaya karar vermiştim ancak adetim 15 gün gecikti ve doktora gittim ceviz büyüklüğünde kistin var dedi ve halen adet olmadım ne yapmalıyım

Doktorun dediklerini uygula canım. Sana doğum kontrol hapı ya da adet söktürücü vermiştir zaten. Önce o kist gidecek, bünyen normale dönecek. Sonra çocuğun olur inşallah.

Hergün erteliyorum açıkcası. Yarın olmaz,aaaa bu randevu tarihi de çok geç vs vs bir sürü bahane. Hani doktora gittiğimde hemen çocuk sahibi olamzsın şu sorunlar var demesinden çok korkuyorum.
Meleksimam ne kadar güzel,hamilesin demek süper ya:) İlk öğrendiğinde ne hissettin ve korkularını nasıl yendin?

​Son haftalar zor geçiyor tatlım bel ağrılarım çok arttı.. sizde ne var ne yok..?

​Son haftalar zor geçiyor tatlım bel ağrılarım çok arttı.. sizde ne var ne yok..?

Benim sırt ağrım oluyor canım ama psikolojik mi bilmiyorum.
Dün yavaş yavaş temizlik yaptım, kendimi çok yormamaya çalıştım.
Gece sırt ağrısından ve kasık ağrısından duramadım.
Kasık ağrılarım çok oluyor, eşimde dr. sor diyor bence normal ama...

Allah yardımcın olsun canım son zamanlarınıda güzel geçirirsin inşallah (amin)

İlk defa bu ay adetim gecıkti kızlar. hamılemıyım bilmıyorum test yapmaya da korkuyorum .. ruhen hazır mıyım bilmiyorum ,planlarımda bu yaz hamıle kalmak vardı ama ciddiye bınınce korktum mu bilemiyporum .. aslında istiyorum da ama ..
kasıklarımda agrı olusuyor genelde goguslerım cok acıyor .. doktora gitcem ama alttan muayeneden korkuyorum .. istemıyorum acıkcası bunuda. acaba baska yöntemle bakılabilir mi ne olduguna ?

Canım cok güzel tavsiyelermiş bunlar.. bende birinden duymustum .. bir bayan her ay hatim etmiş bebegi karnındaykn dogdugunda bebek güzel huylu,sessiz,edepli bir cocuk olmus.nedenını sormuslar neden olarak annesi her ay Kuranı kerim hatmettigini söylemiş.. varsa böyle baska öneriler paylasalım lütfen .cok güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…