- Konu Sahibi meleksimam
-
- #1.521
Kızlar kafam çok karışık
Dün aile hekimine test yaptırdım bugün dr. aradım tebrikler hamilesin Beta HTC 307,1 çıktı dedi.
O sırada hastanede kadın doğum dr.unda sıra bekliyordum.
Sıram geldi içeri girdim dr. söyledim adetimden 1 hafta geçti Beta HTC 307 çıktı dedim.
Ultrasyonla baktı bişey göremedi. Değerinde çok düşük dedi
Tekrar Heta BTC yaptırdık ve troid hormonlarına baktırdık. Sonuçlar 3 te çıkacak.
İçime kurt düştü hemen aile hekimini aradım dedim kadın doğumcu böyle böyle dedi.
Aile hekimide sen hamilesin değerin gün geçtikçe yükselecek telaşlanacak bişey yok dedi.
Şu an endişeliyim dış gebelik falan mı acaba?
İkiside farklı şey söyledi, şu sonuçları alayım eğer dr. ilgilenmezse hemen özel hast. gideceğim
inşallah kötü bişi çıkmaz canım.. şu an yenidir, geç döllenmedir belki o yüzden görememiştir hoktorun.. güzel haberlerini bekliyorum canım allah yardımcın olsun..
Kızlar kafam çok karışık
Dün aile hekimine test yaptırdım bugün dr. aradım tebrikler hamilesin Beta HTC 307,1 çıktı dedi.
Sıram geldi içeri girdim dr. söyledim adetimden 1 hafta geçti Beta HTC 307 çıktı dedim.
Tekrar Heta BTC yaptırdık ve troid hormonlarına baktırdık. Sonuçlar 3 te çıkacak.
İçime kurt düştü hemen aile hekimini aradım dedim kadın doğumcu böyle böyle dedi.
Aile hekimide sen hamilesin değerin gün geçtikçe yükselecek telaşlanacak bişey yok dedi.
İkiside farklı şey söyledi, şu sonuçları alayım eğer dr. ilgilenmezse hemen özel hast. gideceğim
sonuç her ne olursa olsun allah senin için en hayırlısını versin canım. Benimkini bile doktor ultrasonda zorla gördü. Daha çok küçükler. Benimki şu an bir pirinç tanesi kadar. Seninki ise dah 1mm bile değildir. Sıkma canını. Dua et canım...kızlar kafam çok karışık
Dün aile hekimine test yaptırdım bugün dr. Aradım tebrikler hamilesin beta htc 307,1 çıktı dedi.
Sıram geldi içeri girdim dr. Söyledim adetimden 1 hafta geçti beta htc 307 çıktı dedim.
Tekrar heta btc yaptırdık ve troid hormonlarına baktırdık. Sonuçlar 3 te çıkacak.
Içime kurt düştü hemen aile hekimini aradım dedim kadın doğumcu böyle böyle dedi.
şu an endişeliyim dış gebelik falan mı acaba?
Ikiside farklı şey söyledi, şu sonuçları alayım eğer dr. Ilgilenmezse hemen özel hast. Gideceğim
dikkat et canım kendine. Umarım ters bir şey yokturdur. Bende de adet döneminde olurdu. çoğu kişide hamile kaldıklarında oluyormuş, bende olmadı. Allah gönlüne göre hayırlısını versin.kızlar kasıklarım mı yumurtalıklarım mı bilmiyorum çok ağrıyor sanki adet olmuşum gibigenelde kışın üşütünce adetliyken böyle ağrı hissederdim ben şimdi ne oluyor anlamadım.inş kötü bişey değildir.. Doktorada gidemiyorum bu hafta işler çok yoğun izin istedim ama kimse yok büroda çıkamıyorum... çok moralim bozuk şu an
dikkat et canım kendine. Umarım ters bir şey yokturdur. Bende de adet döneminde olurdu. çoğu kişide hamile kaldıklarında oluyormuş, bende olmadı. Allah gönlüne göre hayırlısını versin.
sen dikkatli davran, hareketlerine dikkat et, inşallah gönlündeki olur, amin.amin canım inşallah kötü bişey yokturdaha adetime çok var ama sanki akşama olacak gibiyim..
sen dikkatli davran, hareketlerine dikkat et, inşallah gönlündeki olur, amin.
Kızlar kafam çok karışık
Kızlar doktordan geldim ama çok iyi haberler yok malesef
Beta 351,4 çıktı. Dr. 2 gün sonra 700 olması gerekiyor tekrar gel dedi.
3 seçenek varmış.. 1. Dış gebelik 2.Gelşim bozukluğu 3.Geç döllenme
İnşallah geç döllenmedir. Eve gelince ağladım.
Eşim dedi kesin geç yumurtladın zaten adetin geç oluyordu, geç döllenmedir.
Hesap kitap yaptı takvimden saydı. Onun hesabına göre ben geç yumurtladım.
Ve daha 2,5 haftalık hamileyim herşey yolunda. İnşallah dediği gibidir.
2gün hiç iş yapmıcam sadece yatıp dinleneceğim.
Sizde dua edin inşallah geç döllenmedir
üzülmeyn kızlar inş. herşey istediğiniz gibi olur..bende bgn doktordaydmmm benmde moraller sıfır...kist warmş ilaç werdiyasmine dewam bir ay daha bakalımm nolcak (
şimdilik bir sıkıntı yok, inşallah böyle devam eder canım, amin. :))amin inşallah canım sağolasın... Sen nasılsın... Nasıl gidiyo hamilelik ?
canım hakkına en hayırlısı olsun. Sıkma canını. Daha yolun başındayız, hemen böyle bırakma kendini. Dualarım seninle. Kendini üzme. :))kızlar doktordan geldim ama çok iyi haberler yok malesef
3 seçenek varmış.. 1. Dış gebelik 2.gelşim bozukluğu 3.geç döllenme
inşallah geç döllenmedir. Eve gelince ağladım.
Ve daha 2,5 haftalık hamileyim herşey yolunda. Inşallah dediği gibidir.
allah şifa versin canım. Sabırla her şey daha güzel olur inşallah, amin.üzülmeyn kızlar inş. Herşey istediğiniz gibi olur..bende bgn doktordaydmmm benmde moraller sıfır...kist warmş ilaç werdiyasmine dewam bir ay daha bakalımm nolcak (
Kızlar doktordan geldim ama çok iyi haberler yok malesef
inşallah allah gönlüne göre verir canım.. bencede geç döllenmedir o üzme kendini.. allah yardımcımız olsun...en başta sağlık sonra sabır versin allahım.. beklemek gerçekten zor...Kızlar doktordan geldim ama çok iyi haberler yok malesef
üzülmeyn kızlar inş. herşey istediğiniz gibi olur..bende bgn doktordaydmmm benmde moraller sıfır...kist warmş ilaç werdiyasmine dewam bir ay daha bakalımm nolcak (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?