Ilk çocuğunu düşünenler...

Kızlar kafam çok karışık

Dün aile hekimine test yaptırdım bugün dr. aradım tebrikler hamilesin Beta HTC 307,1 çıktı dedi.
O sırada hastanede kadın doğum dr.unda sıra bekliyordum.
Sıram geldi içeri girdim dr. söyledim adetimden 1 hafta geçti Beta HTC 307 çıktı dedim.
Ultrasyonla baktı bişey göremedi. Değerinde çok düşük dedi
Tekrar Heta BTC yaptırdık ve troid hormonlarına baktırdık. Sonuçlar 3 te çıkacak.
İçime kurt düştü hemen aile hekimini aradım dedim kadın doğumcu böyle böyle dedi.
Aile hekimide sen hamilesin değerin gün geçtikçe yükselecek telaşlanacak bişey yok dedi.
Şu an endişeliyim dış gebelik falan mı acaba?
İkiside farklı şey söyledi, şu sonuçları alayım eğer dr. ilgilenmezse hemen özel hast. gideceğim

inşallah kötü bişi çıkmaz canım.. şu an yenidir, geç döllenmedir belki o yüzden görememiştir hoktorun.. güzel haberlerini bekliyorum canım allah yardımcın olsun..

inşallah kötü bişi çıkmaz canım.. şu an yenidir, geç döllenmedir belki o yüzden görememiştir hoktorun.. güzel haberlerini bekliyorum canım allah yardımcın olsun..

İnşallah ya kötü düşünmek istemiyorum dediğin gibi belki geç döllenmedir.
Dr. çok yoğundu zaten kafası karışıktı ondan görememiştir belki

Hemen ümitsizliğe kapılma.. Hayırlısı olsun İnşaallah.. hem bak kendin söylüyorsun çok yoğundu diye.. Güzel haberlerle geleceğine eminim..

Bu arada herkese hayırlı günler..

kızlar kasıklarım mı yumurtalıklarım mı bilmiyorum çok ağrıyor sanki adet olmuşum gibi genelde kışın üşütünce adetliyken böyle ağrı hissederdim ben şimdi ne oluyor anlamadım.inş kötü bişey değildir.. doktorada gidemiyorum bu hafta işler çok yoğun izin istedim ama kimse yok büroda çıkamıyorum... çok moralim bozuk şu an

kızlar kasıklarım mı yumurtalıklarım mı bilmiyorum çok ağrıyor sanki adet olmuşum gibi genelde kışın üşütünce adetliyken böyle ağrı hissederdim ben şimdi ne oluyor anlamadım.inş kötü bişey değildir.. doktorada gidemiyorum bu hafta işler çok yoğun izin istedim ama kimse yok büroda çıkamıyorum... çok moralim bozuk şu an

sonuç her ne olursa olsun allah senin için en hayırlısını versin canım. Benimkini bile doktor ultrasonda zorla gördü. Daha çok küçükler. Benimki şu an bir pirinç tanesi kadar. Seninki ise dah 1mm bile değildir. Sıkma canını. Dua et canım...

dikkat et canım kendine. Umarım ters bir şey yokturdur. Bende de adet döneminde olurdu. çoğu kişide hamile kaldıklarında oluyormuş, bende olmadı. Allah gönlüne göre hayırlısını versin.

dikkat et canım kendine. Umarım ters bir şey yokturdur. Bende de adet döneminde olurdu. çoğu kişide hamile kaldıklarında oluyormuş, bende olmadı. Allah gönlüne göre hayırlısını versin.

amin canım inşallah kötü bişey yoktur daha adetime çok var ama sanki akşama olacak gibiyim..

Endişlenme hemen canım.İçini ferah tut inşallah problem yoktur.

Kızlar doktordan geldim ama çok iyi haberler yok malesef
Beta 351,4 çıktı. Dr. 2 gün sonra 700 olması gerekiyor tekrar gel dedi.
3 seçenek varmış.. 1. Dış gebelik 2.Gelşim bozukluğu 3.Geç döllenme
İnşallah geç döllenmedir. Eve gelince ağladım.
Eşim dedi kesin geç yumurtladın zaten adetin geç oluyordu, geç döllenmedir.
Hesap kitap yaptı takvimden saydı. Onun hesabına göre ben geç yumurtladım.
Ve daha 2,5 haftalık hamileyim herşey yolunda. İnşallah dediği gibidir.
2gün hiç iş yapmıcam sadece yatıp dinleneceğim.
Sizde dua edin inşallah geç döllenmedir

üzülmeyn kızlar inş. herşey istediğiniz gibi olur..bende bgn doktordaydmmm benmde moraller sıfır...kist warmş ilaç werdi yasmine dewam bir ay daha bakalımm nolcak(

Üzülme canım benim İnşaallh geç döllenmedir.. sakın kötü düşünme ümidini de kesme Allah büyüktür.. Şimdi herşey Şer gibi duruyor ama altında bir Rahmet vardır muhakkak..

amin inşallah canım sağolasın... Sen nasılsın... Nasıl gidiyo hamilelik ?
şimdilik bir sıkıntı yok, inşallah böyle devam eder canım, amin. :))
canım hakkına en hayırlısı olsun. Sıkma canını. Daha yolun başındayız, hemen böyle bırakma kendini. Dualarım seninle. Kendini üzme. :))
üzülmeyn kızlar inş. Herşey istediğiniz gibi olur..bende bgn doktordaydmmm benmde moraller sıfır...kist warmş ilaç werdi yasmine dewam bir ay daha bakalımm nolcak(
allah şifa versin canım. Sabırla her şey daha güzel olur inşallah, amin.

Kızlar, az önce kocacım bana çok tatlı bir incelik yaptı. çok mutlu oldum. Hem de çok çok mutluyum.
Ay ben onu çok seviyorum ya, iyiki benim kocam..

magnesia ilk değerin 307 çıkmış.. 2. cisini ne zaman yaptırdın;? aynı günmü? kaç saat sonra ? yada ertesi günmü ? canım zamanları yazarsan yorum yaparız... artı geç döllenmedir seninki.. dış gebelik olsa lekelerin olur sancın olur onu geç... bebeğin gelişim bozukluğu diye bişi olamaz.. bu haftalarda zaten gelişmiyorsa gelişimi durmuştur ve yine lekelenmerin olur... tek seçenek kalıyor oda geç döllenme.. benim değerleri yazayım sana ben tam adet olacağım günümde 22.9 çıkmıştı 4 gün sonra 118.1 çıktı.. 3 gün sonra 430... bak canım 430 çıktığı gün benim adetim tam bir hafta geçmiş oluodu.. doktor banada dedi o gün düşük bu değerler.. dış gebelikmi filan diye.. bende senin gibi soluğu bu sitede aldım saolsun kızlar telaşımın yersiz olduğunu söylediler..dedikleri gibide çıktı zaten..430 çıktıktan 5 gün sonra 3000 çıktı.. 3 gün sonra 15000 yani değerler gün geçtikçe artıyor.. hiç canını sıkma kanaman olmadığı sürecede asla korkma canım...

inşallah allah gönlüne göre verir canım.. bencede geç döllenmedir o üzme kendini.. allah yardımcımız olsun...en başta sağlık sonra sabır versin allahım.. beklemek gerçekten zor...
üzülmeyn kızlar inş. herşey istediğiniz gibi olur..bende bgn doktordaydmmm benmde moraller sıfır...kist warmş ilaç werdi yasmine dewam bir ay daha bakalımm nolcak(

hakkımızda hayırlısı olsun canım. demekki biraz daha zamanı var bebişin.. herşeyde bi hayır vardır unutma..geçmiş olsun tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…