- Konu Sahibi meleksimam
-
- #1.081
günaydın kızlar... Kaç gündür kocacım evde olduğu için nete pek takılamadım özledim sizleri.
Kübra 2 bebişimiz de senden ha. çok sevindim. Hiç çaktırmadın da. Kızlar hayırlısıyla darısı başımıza. Bugün benim bat günüm. Bakalım. Allah hayırlısını versin.
Bu arada burcu nerede? Bizi bıraktı mı yoksa?
Magnesia sen napıyon görüşmeyeli? Var mı bir gelişme?
,kızlar, itiraf edeyim.Bugün bat günüm. Ben sabredemedim, eğer hamile değilsem adetimi bekleyeyim dedim ve test yaptım.
Kızlar, ikinci çizgi biraz silik çıktı. Ben şimdi hamiş miyim?Yarından önce kan testi de yaptıramam. Off, içim içime sığmıyor. Ben şimdi napacam?:44:
KiZlar teyze oluyorsunuz 3.5 haftalık hamisim ay çok garip bı duygu içindeyim :)))
kızlar, itiraf edeyim.Bugün bat günüm. Ben sabredemedim, eğer hamile değilsem adetimi bekleyeyim dedim ve test yaptım.
Kızlar, ikinci çizgi biraz silik çıktı. Ben şimdi hamiş miyim?Yarından önce kan testi de yaptıramam. Off, içim içime sığmıyor. Ben şimdi napacam?:44:
kızlar, itiraf edeyim.Bugün bat günüm. Ben sabredemedim, eğer hamile değilsem adetimi bekleyeyim dedim ve test yaptım.
Kızlar yarın işten ayrılıyorum, yani cumartesiden itibaren ev hanımıyım.. Sevinmeli miyim? Üzülmeli miyim? Hiç bilmiyorum..
neden ayrılıyorsun
Bende bugün doktor kontrolüne gidecem.
SSk yapmadılar maaş çok düşük akşam 7de çıkıyorum. Bide işyerindeki çevreden rahatsız oldum.
Hayırdır sen neden kontrole gidiyorsun?
Çok sevindim canım.Gözün aydın..Darısı tüm isteyenlerin başına
bebekten önce gitmek gerekliymiş ya..
Kolestrolüm için kendi doktorum problem olmaz dedi.Bakalım bu ne diyecek?
Birde test falan yapar belki..Folik asit vereir yada
Doğru canım ya konuşmuştuk kusura bakma unutmuşum. Kadın doğumcununda görmesi iyi olur, inşallah güzel haberler verirsin :) Bide folik asit verirse sorar mısın, eşimde kullanacak mı diye? Burada ki kızlardan bi tek dr. bana demiş sanırım. :44:
sağolun kızlar destek için. Allah hayırlısını versin artık...kızlar yarın işten ayrılıyorum, yani cumartesiden itibaren ev hanımıyım.. Sevinmeli miyim? üzülmeli miyim? Hiç bilmiyorum..
sağol canım. Hayırdır, siz niye vazgeçtiniz? Burç meselesi mi yoksa?bencede hamilesin güzelim cok sevindim allah tüm isteyenlere versinnn . . Darısı hepimizin başınaaaaaa amin bende hastalıgımın 3.günündeyim su an bitsede yapmıcaz kararımız değişti temmuzdan sonra baslıcaz bakalım kısmet . . .
sağol canım. Hayırdır, siz niye vazgeçtiniz? Burç meselesi mi yoksa?
hayırlısı olsun canım senin için. Sen de uzun zamandır yoksun. Napıyorsun?yok burç meselesi değil , başka sebeplerden dolayı şimdilik bir şey yok kızlar bakalım kısmet . . Su an istemiyoruz vazgeçtik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?