Ilk çocuğunu düşünenler...

benim derdim bayanlarıyla değil zatenn tatlım ya erkeklerinden nefret edıyorum neyse bende mi düşünmesem acaba ne bilim işteeee

burcucum ben biliyorum senin mevzuyu neden istemedigini baska bi topikte yazmistin sanirim amcan kova burcuydu dimi ama herkes onun gibi olcak diye bir kaide yok canim oyle dusunmemelisin bence herkesin kisilik yapisi var sen bebisini istedigin gibi yetistirirsin takma kafana allah hayirli saglikli evlatlar versin insaalh boyle dua et emi canim:)

aminnnnnnnnn inşş kızlar bakalım bu ay neyi göstericekkkkkkkkkkkkk

Hiç sorma bur_mus un suçu hep

yaaaa kac defa gondermisim bi msji:) pardon canlarim :))))

karbonatti camasir suyuydu derken costuk valla buarada magnesia senin camasir suyunu acayip merak ediyorum acele et yaaa meraktan catlicam bakalim kopurcekmi :)

SLm kiZlar naber gecmisi okudumda karbonatlar çamaşır suları delirsiniz siz ya ben bu topigi ve sizleri seviyorum gercekten

Kızlar şuan evdeyim yemek hazırlamaya çalışıyorum bu arada çamaşır suyunu denedim hiç bişi olmadı Şu yemek işini halledeyim geleceğim SOnr amuhabbeti kaynatırız tabi burada olursanız şimdilik gidiyorum öpüyorum hepinizi yemekleri yakcam şimdiiiiiii

allah allah yaa benimki niye kopurdu o zmn ? benimde 1 gunde bebis olcak hali yok herhalde

ayyyy hadi kizlar gelemediniz ben cikcam birazdan kocisim gelcek :)

[sıze=3]kız uçmuşsunuz hepiniz de[/sıze]
[sıze=3]2 gün giremedim, unutmuşsunuz beni[/sıze][sıze=3] kocişim evdeydi, önce 23 nisan törenine gittik, sonra kocişime halı yıkattım[/sıze].
[sıze=3]eee görüşmeyeli daha ne var ne yok? Bu arada magnesia inşallah işaretler doğru alarmdır, senin adına çok sevindim. [/sıze][sıze=3]burcucum sen de sakın canını sıkma. Allah hayırlısını versin inşallah, amin. Hem daha yolun çok başındayız. Yıllarca olmayanlar var, allah bizi böyle olmaktan korusun. [/sıze]
[sıze=3][/sıze]

costuk valla canim napalim can sikintsi ole deniyoz iste biseyler sizde denesenize hadi kizlar hemen hadi lutfennn baklim sizde ne olcak kopurcek mi kopurmicek mi yapip gelin sonra yazin sonuclari hadi

costuk valla canim napalim can sikintsi ole deniyoz iste biseyler sizde denesenize hadi kizlar hemen hadi lutfennn baklim sizde ne olcak kopurcek mi kopurmicek mi yapip gelin sonra yazin sonuclari hadi

canım benim ben denedim her ikisinide ama köpürmedi tarihi mi geçmiş nedir bilemedim:)))

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :)) 3 günlük tatilden sonraa bugün çalışmak zor geldiiiii dün akşam kaynannamda gün vardııı orda bri bana baktıı ay sen hamilesinnn dediii nerden anladıysaaa ama ben umutlanmadımmmm ara sıra yumurtalıklarımda feci bir zonklam oluo anlık bişeyy ay diye bağırasım geliyo kıvrılıyorum o derece ama zonk diyo geçiyoo :)))) o neden olur kiiii ayyyyy tekmeliyomuuu yoksaaa DDDDDDDDDDDDDD çalışmalar bittimi kızlarrrrr :)))

sELAMÜNALEYKÜM Hanımlar.. Bende İlk çocuğunu düşünenlerdenim.. Aylarca süren çabalar sonucunda ilk bebeğime hamile kaldım ve şuan 6.5 aylık hamileyim..

Günaydın kızlar akşam misafir vardı gelemedim ben ya
Neyse bugün devam ederiz bur_mus sizin herşeyiniz kaliteli galiba ilk geceden tutmuş olmasın
Baksana bizde hiçbiri işe yaramıyo

meleksimam bendeki belirtiler bence adet belirtisi ama olsun ben üzülmüyorum bu ay olmasa da olur şu an karar değiştirdim :44:
Hem biz seni değil sen bizi unutmuşsun ohh gezip eğlenmişsin hiç bi bakayım kızlar ne yapıyor dememişsin bide bizi suçluyorsun
sELAMÜNALEYKÜM Hanımlar.. Bende İlk çocuğunu düşünenlerdenim.. Aylarca süren çabalar sonucunda ilk bebeğime hamile kaldım ve şuan 6.5 aylık hamileyim..

AleykümSelam canım hoşgeldin. Maşallah Allah sağlıklı gebelik geçirip sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah (amiiiiinn) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…