Ilk çocuğunu düşünenler...

aynen canim durmak yok yola devam AMINNN :)

Kızlaaaar bana dua edin 3 ay önce başvuru yaptığım bi işten telefon geldi yarın görüşmeye çağırıyorlar çoooooooook heyecanlıyım Allahım hakkımda hayırlısını nasip etsin

Ben şu burclara pek inanmıyorum, Gerçi ben burcumun özelliklerini de taşıyorum ama neyse...

ben inanıyorum cunku etrafımdakı herkes burcunun özelliklerini taşıyor , ve kova burcu aile ye düşkün olmazmıs ozgurlugu sevdıgınden dolayı kısıtlamalar gelmezmmiş ne bılım ya artık temmuza kaldı ne bılım ya üzülmedim desem yalan olur kendimi işe verdim halı yıkadım pazara gıttım şimdi camasır astım ortalıgı toparldım(toparlancak bırsey olmasada nıyet oyalanmak) evı sılıp süpürem bıraz dınleneyım dedım reglım cok agır gecıyor agrımdan dolayı kızlar

Bende kova burcuyum evet özgürlüğümü severim ama ailemden de hiç vazgeçmem benim için değerlidirler canım. Yetiştirmeyle de alakalı bence. Ben senin yerinde olsam burc işini düşünmezdim canım..

Adetli halinle çok yormuşsun kendini ya, dikkat et kendine canım

benim derdim bayanlarıyla değil zatenn tatlım ya erkeklerinden nefret edıyorum neyse bende mi düşünmesem acaba ne bilim işteeee

Bugün belimde ve çevresinde hafif ağrı var çoğunlukla adet olacağım zaman böyle oluyordu ama adetime yormak istemiyorum belki fazla heyecanlandım ondandır

meleksimam nerelerdesin kaç gündür yoksun :44:

Bugün belimde ve çevresinde hafif ağrı var çoğunlukla adet olacağım zaman böyle oluyordu ama adetime yormak istemiyorum belki fazla heyecanlandım ondandır

meleksimam nerelerdesin kaç gündür yoksun :44:

magnesia daha eve gelmedin mi merak ettim test işini:)

magnesia daha eve gelmedin mi merak ettim test işini:)

Malesef canım ya halen işteyim 7de çıkıyorum Kararımı verdim bu işten ayrılacağım en kısa zamanda off

eve gidip testi deneyince haber veririm canım en geç 8 gibi yazarım çünkü eve gidince yemek yeriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…