Ilk çocuğunu düşünenler...

olabilir canım ama sevindim valla en azından hapı bırakınca yine adet düzensizliği olur diye düşünüyordum öyle olmadı çok şükür inşallah sorunsuz devam eder

Bakalım benimki nasıl gelecek merak ediyorum Daha öncede düzensiz diye tedavi görmüştüm hap bitince 3 ay düzenliydi sonra yine bozulmuştu. Hele bundan önceki tedavim bittiğinde 2 ay adet olmamıştım

Günaydın biten geceye,
Günaydın uzaktan gelen horoz sesine,
Günaydın sevgiye,sevgililere,
Günaydın kavuşmak isteyenlere,
Günaydın yeni güne,
Günaydın bugün yaşayacağımız bütün güzelliklere,
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR... .

ooo çok enerjili bi günaydın oldu canıııııım günaydın
Günümüz mutlu ve huzurlu geçer inşallah :90:

Düzene girmese de olur bebiş olsunda hiç gelmesin 9ay :90:

ooo çok enerjili bi günaydın oldu canıııııım günaydın
Günümüz mutlu ve huzurlu geçer inşallah :90:

Düzene girmese de olur bebiş olsunda hiç gelmesin 9ay :90:

Evet biraz yazıda öyle fakat içimde öyle bir neşe yok acaba hamile olamayacak mıyım bu ay kızlar o kadar da calıstım yaa keşke testi yapmamıs olsaydım üzüldüm gercekten miğdem cok bulanıyor fakat psilolojik olarak sanırım

Canım üzme kendini bak belki yanlıştır daha çok erken adetinden 1 hafta geçmesi gerekiyormuş. Hem hamile de değilsen bu aylık düşüncen bitmiş olsun rahatla biraz belki bu ay olması hayırlı değildi. Yıllarca bebek için uğraşanlar var biz bi ay denemişiz üzülmek onlara haksızlık yapmak olur.

Daha Iim Canim nedense 2 aksamdir ateşim yükseliyor neden olduğunu bilmiyorum üşüttüm diyorum ama oda degil anlamadım valla :/

doğru söyluyorsn söylediklrin cok mantıklı haklısın fakat işte insan kendini her zaman bu şekilde hazırlayamıyor güzelim , ne bileyim ya cok pişmanım test keske yapmasaydım dıyorum kımse erkenden yapmasın adetı gelsın inanın daha az hayal kırıklıgı ve uzuntu yaşar. Bana sorarsanız yasadıgım tüm belırtıler psıkolojık belirtilerim . Eşimde senin gibi soyledı o nasıl test yanlıstır o dedi o kadar emin ki sonrada askım bir daha yaparız saglıgımız yerinde genciz deyince biraz rahatladım fakat aslında rahat değil içimden bir ses bu ay bir şey yok diyor heveslenme sakın burcu diyor

Çok heveslenme canım ama yine de umudunu kaybetme az daha bekle adetin inşallah gelmez (amin) bi kere daha test yaparsın zaten kanda erken çıkıyormuş idrar testlerinde en erken 1 hafta on gün sonra yapınca daha net oluyormuş. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım ya. Stres yapma bu seni olumsuzluğa iter bide biliyorsun gebe kalmayı zorlaştırıyor.

Kübra sadece akşamları mı ateşleniyorsun çok ilginç :44:

Bugünün olumlaması;

Zihnim, düzenli ve programlıdır.
Ne düşüneceğimi bilinçli olarak seçerim.
Ve daima en olumlu
ve benim için en faydalı düşünceleri seçerim.

kısmet bakalım ne zaman gelecek bebeğimiz sırf burcu yuzunden mayıs ayı yapmıcam ve de erken dogum olma ıhtımalınıde goz onunde bulunduraraktan temmuz gibi baslarız tekrar çalısmalara su an umutsuzum anlayacagınız içime dogan oluyor benim o yuzden eminim kendımdn hayırlısı boyleymıs ne dıyelımmm :44:

Bugünün olumlaması;

Zihnim, düzenli ve programlıdır.
Ne düşüneceğimi bilinçli olarak seçerim.
Ve daima en olumlu
ve benim için en faydalı düşünceleri seçerim.
nedensen ben bunu yapamıyorum su televızyondakı mama bez reklamlarını hiç sevmıyorum

Canım madem önünde iki ay var bu dönemde mümkün olduğunca kendini rahatlat, olumlu düşün. Kendine dikkat et inşallah ilk denemenizde tuttunsun bebişin sana :)

Evet Canim akşamları ama bı anda gelio yanıyorum bı kac dk sonradan normale donüyor neden ole oluyo fikriniz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…