Ilk çocuğunu düşünenler...

Özel hastane gerçekten güzelmiş, oyy ben devlet hastanesine gidiyorum acaba özele mi gitmek daha iyi. Gerçi şuan ki dr. memnunum ama ya öyle muayene etmek isterse

canim kesinlikle ozel hastane daha iyi ilgi alaka hijyen acisindan bile. sen doktorlarin degil dioktorlar senin nazini cekiyor kesinlikle ozeli tavsiye ederim :)

kızlar ben devlet hastanesıne gıttım bir smear testı yaptı öldüm agrıdan kanamam durmadı popomun ustune oturamadım devamlı ayttım bır hafta boyunca ve kistimi gormedi salak adam . eli o kdar agırdıkı canımı nasıl yaktı anlatamam ilk muanem di birde o kadar cok korkttum ki bir daha asla muane olmak ıstemedım . sonrada agrılarım cogaldı özel tıp merkezine gittim muane edildim kadın canımı hiç yakmadı daha sonrada hiç bir yere gtmedim fakat zeynep kamil devlet hastanesini dusnuyorum dogum için fakat ne bıleyım her telden birsey denılıyor kararsızım hamıle olursam özel dede yapabılırım dogumumu kararsızım

Bende çok kararsızım devlet has. doktor iyi ilgilendi ama sonrası ne olur bilmiyorum. Hele bu ayı bi atlatayım bakalım duruma göre bide özele giderim orada ne diyecekler karşılaştırıp karar veririm artık.

Bende çok kararsızım devlet has. doktor iyi ilgilendi ama sonrası ne olur bilmiyorum. Hele bu ayı bi atlatayım bakalım duruma göre bide özele giderim orada ne diyecekler karşılaştırıp karar veririm artık.

bende cok kararsızım bakalım bende bir hamıle olayımda doktorum bır tane olsun

insallah caim yaa cok istiyorum artik coookk rabbim hayirlisini versin insaallah ayin 24unde gidicem doktora umarim problem yoktur

İnşallah canım bi problem yoktur. Sakıncalı değil sanırım hastane ismi yazmak zaten hepimiz farklı şehirlerdeniz :) Fiyatları fena değil aslında denemekten zarar gelmez :)

canim gecmis olsun cok kotu bisey ben hic devlete gitmedim annemden biliyodum cunku nasil oldugunu esimde gondermedi ozelde insana bebek gibi muamele var ben devlete gitmem hele sunlari duyduktan sonra korkarim cok bence ozelde yap senin icin cok rahat olur bebisin icinde :)

İnşallah canım bi problem yoktur. Sakıncalı değil sanırım hastane ismi yazmak zaten hepimiz farklı şehirlerdeniz :) Fiyatları fena değil aslında denemekten zarar gelmez :)

yani bencede muayene ucuz zaten medical muayen 50 tl en iyisi diyebilirim size dogum ucreti simdiki fiyatlari normal 2500 tl sezeryan 3250 diye biliyorum :)

kızlar keşke yapmasaydım gercekten çok üzgünümmm acaba bir hafta sonra değişir mi sonuç

Üzülme canım ya, seni umutlandırmak istemiyorum ama adetinin bi hafta geçmesi gerekiyormuş. Olmamış olsa bile vaktinde öğrendin üzülme bu ay değilse önümüzdeki ay olur inşallah (amin) demek ki bebişinin gelmesinin daha vakti var sabret :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…