- Konu Sahibi meleksimam
-
inşallah bi tanem, amin. Tarihte sana kaynak önerebilirim. Benim bölüm sözel ama matematiğim hepsinden iyi. Tarih ise off... Ezber olmasa işin içinde.. O yüzden güzel bir kaynak buldum, sana da önerebilirim. çocuk olursa atanmak hepten hayal olur. çalışın kızlaaaaaaaarrr...
afiyet olsun canım. Benim yerime de ye. Benim canım hiçbir şey yemek istemiyorum..kızlar bende yemek arası veriyorum görüşürüz :80:
Benim en büyük korkum :18: Çok şükür daha hiç olmadım. İleride nasıl olurum bilemiyorum. :18:
BEN DE SENİN GİBİYİM CANIM. GEÇEN HAFTA GİTTİM İLK DEFA, DOKTORUN İSTEDİĞİ İLK ŞEY ALTTAN MUAYENE. REDDETTİM. ÖNCE DEDİM, DİĞER TETKİKLERİ YAPIN, EĞER GEREKİRSE YAPARSINIZ ALTTAN MUAYENEYİ DEDİM. UYUZ KADIN. ŞİMDİ BAŞKA DOKTOR ARIYORUM. SEN DE ANCAK İYİ BİR DOKTOR BULURSUN. ARAMAYA BAŞLA ŞİMDİDEN. ÇOCUĞUNUN SAĞLIKLI OLMASI İNAN HER ŞEYDEN ÖNEMLİ...
uzman kariyerin öğreten tarih soru bankası. Konu konu sorular, her testin başında o konuyla ilgili kavram haritaları var. çok güzel anlatılmış. Bir iki sayfada her şeyi özetlemiş. Benim hoşuma gitti. Senin dediğin kitapları duymadım. Bakarım bir.hafıza teknikleri ile tarih diye bir kitap duydum.birde necati sepetçioğlunun kitapalrını okuyorum. Alpasrlan zamanından itibaren başlayan. Senin kitap neydi onada bakayım ben
uzman kariyerin öğreten tarih soru bankası. Konu konu sorular, her testin başında o konuyla ilgili kavram haritaları var. çok güzel anlatılmış. Bir iki sayfada her şeyi özetlemiş. Benim hoşuma gitti. Senin dediğin kitapları duymadım. Bakarım bir.
bebek için gitmeyi düşünmüyormusun kontrol açısından
Alttan muayene ilk başta ürkütücü gelebilir ama bir çok şeyi daha rahat tespit edebiliyorlar böylece. Enfeksiyon, yara vs. bu şekilde görülüyor. Canın yanmıyor ama garip işte. Bence çok lorkmayın bundan.
kesinlikle haklısın. Arkadaşım doğum yaptı birkaç ay önce. Diyorki ister erkek olsun ister bayan, hiçbiri gözüne gelmiyormuş. Yeterki o acıdan kurtulayım diyormuşsun. Yav bu ne yav. Var ya kadınların her işi zor. Gerçi çok kutsal bir görev annelik ama :18:zor iştedoktorlar alışmıştır gerçi ama bana tuhaf geliyor, canımın yanmasından çok öyle bacaklar acık karşımda doktor ayy söylerken bile ürperiyorum :18:
kesinlikle haklısın. Arkadaşım doğum yaptı birkaç ay önce. Diyorki ister erkek olsun ister bayan, hiçbiri gözüne gelmiyormuş. Yeterki o acıdan kurtulayım diyormuşsun. Yav bu ne yav. Var ya kadınların her işi zor. Gerçi çok kutsal bir görev annelik ama :18:zor işte
kızlar test aldım ve yaptım az önce yok bişicik ama deneme oldu yani üfff siz yapmayın sakın test
dayanamadım gittim aldım neyse artık 4 tl cikmiş fazla birseyde degıl hazır almısken alıp depolasamm mı ne yapsam :90: evet kızlar adetimi beklicem kocama diyorum aldım yaptım diye nasıl test o yanlıştır diyor ay kıyamam bebeğime
Neyse önümüzdeki ay olur inşallah (amin) herşeyde vardır bi hayır canım :)
kızlar test aldım ve yaptım az önce yok bişicik ama deneme oldu yani üfff siz yapmayın sakın test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?