Ilk çocuğunu düşünenler...

Biz de ilk çocuk için kontrole gittik sorun yok dedi doktorum folik asite başladım 3 ay oldu hamile olana kadar da devam edeceğim, hamilelikten sonra da 3 ay devam edin dedi doktor. İki aydır olmadı beklemeye devam, heyecanlıyım :)

hafıza teknikleri ile Tarih diye bir kitap duydum.Birde necati sepetçioğlunun kitapalrını okuyorum. Alpasrlan zamanından itibaren başlayan. Senin kitap neydi onada bakayım ben

Kuzenimin eşi doğum yaptı geçen hafta doktorundan çok memnun kaldı ona gidecem.Kadın olsa daha rahat olurdu ama ne yapalım Alttan muayyeneye bende karşı çıkarım ya

hafıza teknikleri ile tarih diye bir kitap duydum.birde necati sepetçioğlunun kitapalrını okuyorum. Alpasrlan zamanından itibaren başlayan. Senin kitap neydi onada bakayım ben
uzman kariyerin öğreten tarih soru bankası. Konu konu sorular, her testin başında o konuyla ilgili kavram haritaları var. çok güzel anlatılmış. Bir iki sayfada her şeyi özetlemiş. Benim hoşuma gitti. Senin dediğin kitapları duymadım. Bakarım bir.

Necati Sepetçioğlunun kitapları roman şeklinde çok güzel anlatmışlar.Aklımda kalıyor çoğunlukla.Ama eksikleri muhakka vardır. Hafıza teknikleriyle tarihte söylenilen çok kısa zamanda unutmadan tarih öğrenmek..Senin dediğin kitabada bakayım ben

bebek için gitmeyi düşünmüyormusun kontrol açısından

Adet düzensizliği için gittiğim doktor vardı en son ona gittim hapı bırak dedi. Bende gebelik düşündüğümü söyledim Tamam hiç bi sıkıntı yok gebelik olunca gelirsin dedi. Normal tahlillerim yapıldı. Folik asit ve demir hapı kullanıyorum işte :) Bu arada demir hapını endokrinoloji doktorum verdi.

Alttan muayene ilk başta ürkütücü gelebilir ama bir çok şeyi daha rahat tespit edebiliyorlar böylece. Enfeksiyon, yara vs. bu şekilde görülüyor. Canın yanmıyor ama garip işte. Bence çok lorkmayın bundan.

Doktorlar alışmıştır gerçi ama bana tuhaf geliyor, canımın yanmasından çok öyle bacaklar acık karşımda doktor ayy söylerken bile ürperiyorum :18:

doktorlar alışmıştır gerçi ama bana tuhaf geliyor, canımın yanmasından çok öyle bacaklar acık karşımda doktor ayy söylerken bile ürperiyorum :18:
kesinlikle haklısın. Arkadaşım doğum yaptı birkaç ay önce. Diyorki ister erkek olsun ister bayan, hiçbiri gözüne gelmiyormuş. Yeterki o acıdan kurtulayım diyormuşsun. Yav bu ne yav. Var ya kadınların her işi zor. Gerçi çok kutsal bir görev annelik ama :18:zor işte

Doğum anından korkuyorum ama hadi o bi günlük diyorum. Güzelliklere kavuşmak kolay değil o kadarcık çekcez artık :)

Ben evde buz tuttum. Biraz güneşe çıkıyorum. Kendinize iyi bakın. öpüldünüzz..:79:

kızlar test aldım ve yaptım az önce yok bişicik ama deneme oldu yani üfff siz yapmayın sakın test

Test aldım yaptım kısmını görünce birden heyecanlandım uykulu gözlerle bakıyordum gözlerim açıldı birden Canım o testler adetin geçtikten bi hafta sonra yapılınca kesin oluyormuş bide sabah ilk idrarınla yapacakmışsın.

dayanamadım gittim aldım neyse artık 4 tl cikmiş fazla birseyde degıl hazır almısken alıp depolasamm mı ne yapsam :90: evet kızlar adetimi beklicem kocama diyorum aldım yaptım diye nasıl test o yanlıştır diyor ay kıyamam bebeğime

Neyse önümüzdeki ay olur inşallah (amin) herşeyde vardır bi hayır canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…