- Konu Sahibi meleksimam
-
Ben folik asite başlayacağım. Mayıs sonu-haziran gibi de korunmayı bırakacağım inşallah. Şu an anne olma, bebekle yaşama gibi konularda psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum. Kilo vermeye çalışıyorum bir yandan.
6,5 aylık evliyim ben. 1 yılı doldurduğu ve korunmadığımız halde bebek olmazsa doktora başvuracağım. Onun dışında bekleyeceğim. 2-3 ay geçmeden herhangi bir kür yapmayı da düşünmüyorum. Nasip kısmet artık.
KiZlar Reql olcam sanırım karım pis pis ağrıyo
Umarım yanlış alarmdır canım.
çoookkkkkkkkkkkkk teşekkür ediyorummmm
ben bu hafta çok sık acıkıyorum ya, yemek vakitlerine dikkat etmeye ve herşeyden yemeğe çalışıyorum ama özellikle akşamları her saat bi içim kıyılıyor. Böyle giderse kilo alabilirim herhalde :)
ben folık acıd ıcıyorum kısmet dogru dıyorsun ama ben cok sabırsızım sanrım herkesıdaha cok heycanlandırıyorum burada :90:Ben folik asite başlayacağım. Mayıs sonu-haziran gibi de korunmayı bırakacağım inşallah. Şu an anne olma, bebekle yaşama gibi konularda psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum. Kilo vermeye çalışıyorum bir yandan.
6,5 aylık evliyim ben. 1 yılı doldurduğu ve korunmadığımız halde bebek olmazsa doktora başvuracağım. Onun dışında bekleyeceğim. 2-3 ay geçmeden herhangi bir kür yapmayı da düşünmüyorum. Nasip kısmet artık.
ben folık acıd ıcıyorum kısmet dogru dıyorsun ama ben cok sabırsızım sanrım herkesıdaha cok heycanlandırıyorum burada :90:
men de cooox sad oldum,heee basha dushdum))) yox zor gelmir, bizim diller cox yaxindi))) hemde filmlere baxa baxa butun sozleri oyrenirem, eshim mennen yaxshi biilir turkceyi) o mene bezi bilmediyim sozleri basha salir)
KiZlar aksam yemeğine ne yapiosunuz bakalım :)
Bende düşünüyorum ne yesem acaba benim koçiş yok gece çalışıyor yanlızda bişey yapasım gelmiyor ama şu an çoooook acım
Evet burcu benim günüme daha çok var ama senin yüzünden haftaların çabuk geçmesini istiyorum
kızlar bişi dıcem goguslerı agrıyordu ya baktım ucları koyu kahverengı olmus ve saol gogsumun damarları da acık yesılden koyuluga kahveye donuyor gbı olmus pekii uff bu defa karnıma heycandan agrılar gırdı yaa sımdı bırı bana desın bunlar belırtımı yoksa psıkolojı mı bozuldu :90:
haftaya salıya hüseyin beyden randevu aldım umarım bu defa iyi olur ve son doktorum olur ...[/QU
Umuyorum içine siner ve faydasını görürsün.. Hamileyimmmmmmmm yazılarınıda okurum inşallah..
Kızlar çok yazamıyorum bu aralar ama ara ara bakıyorum müjde bekliyorum tek tek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?