Ilk çocuğunu düşünenler...

Hatunlar bu gebelik testleri en doğru sonucu adet gününden 10 gün sonra veriyor. Yani 10 gün gecikince test yapmak lazım. Kızkardeşim hamile. İlk testte negatif çıkmış sonraki pozitif vermiş.

Test yapmak can sıkıcı ve stresli olabilir. Erkenden yapmamak lazım

Az önce benim kociş aradı bana portakal sıkmış eve gelince iç diyor Dedim "onun vitamini gider hemen içmek lazım sen iç" Ben bardağın üzerini kapattım bişey olmaz vitaminler kaçamaz diyo

Bence ben on gün dayanamam Başka çözüm yolu yok mu ki?

Estafurullah uğurböcükleri güzel olmuş :)
begendiğine sevindim canım . . .

oufffffffffffffff adetımi bekledımde sonrakı on gunu beklıcem inanamıyorumm tamam kızlarrrr ben beklıyorum test lafını agzıma almıcam artık

Acaba testten önce şu karbonot olayını mı denesek benim bat 3mayıs 4 mayısta bi şekilde test yapmam lazım.. Ama burcu hep senin yüzünden beni çok heyecanlandırdın

Acaba testten önce şu karbonot olayını mı denesek benim bat 3mayıs 4 mayısta bi şekilde test yapmam lazım.. Ama burcu hep senin yüzünden beni çok heyecanlandırdın

sana birsey dıyım mı 3 kere denedim onu kopurmedı elımden gelse her wc gittigmde yapcam hahah karbonat az kaldı dısarı cıkmak ıstemıyorum o yuzden yapmıyorum sımdı bı kac gun gecsın yapcam yıne

sana birsey dıyım mı 3 kere denedim onu kopurmedı elımden gelse her wc gittigmde yapcam hahah karbonat az kaldı dısarı cıkmak ıstemıyorum o yuzden yapmıyorum sımdı bı kac gun gecsın yapcam yıne

:90::90::90: Ne kadar karbonat kullanıyorsun , öğrenelimde lazım olur belki :90:

Kızlar her gecikmede teste başvurmayın. Siz şimdi vücudunuzu strese sokuyorsunuz. O bile regli geciktirebilir. Hamile olmadığınızı öğrenince daha çok strese girersiniz, hayal kırıklığı yaşarsınız. Bu da gebeliği önlüyor. Stres baş düşmanı zaten. Kendinize yapmayın bunu.

Elinizden geleni yapıp duanızı eksik etmeyin gerisi Allah'ın takdiri.

Sen ne durumdasın canım?

çoookkkkkkkkkkkkk teşekkür ediyorummmm

bende bir yıldır çocuk düşünüyorum. hiç çocuğum yok

Sen ne durumdasın canım?

Ben folik asite başlayacağım. Mayıs sonu-haziran gibi de korunmayı bırakacağım inşallah. Şu an anne olma, bebekle yaşama gibi konularda psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum. Kilo vermeye çalışıyorum bir yandan.

6,5 aylık evliyim ben. 1 yılı doldurduğu ve korunmadığımız halde bebek olmazsa doktora başvuracağım. Onun dışında bekleyeceğim. 2-3 ay geçmeden herhangi bir kür yapmayı da düşünmüyorum. Nasip kısmet artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…