Ilk çocuğunu düşünenler...

beni anlatmışsın. 27 nisan bat, 29 nisan doğum günüm. Inşallah adetim olmazsa ilk testi doğum günümde yapacağım. :))

beni anlatmışsın. 27 nisan bat, 29 nisan doğum günüm. Inşallah adetim olmazsa ilk testi doğum günümde yapacağım. :))

Doğum günleri uğur getirir inşallah güzel haberler verirsiniz. (Amin) :)

Bu arada yumurtlama günü için 12 14 16 yazmış ya arkadaşımız 2 günde bir mi olması daha iyi yoksa her gün?

yogurtu sabah aksam yerım bayılırım yogurda yaaa

kızlar yasmin yazısını görünce konuya bakmadan atladım k. bakmayın :)) bnde 1 senedr yasmin kullanıyorum ama bazıları olumsz seyler yazmış aranzda korunma sürecnde kullannlar oldumu

ben hiç korunmadım korunma yolu olarak eşim sgolsun hep o korunur haplarla ılgılı birsuru sey var o yuzden kullanmam asla bu arada bat tarıhım 28.04 ıns olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Face'de bi yazı buldum çok komik paylaşmak istedim :)) Bizimde böyle zeki bebişlerimiz olur inşallah (Amin)

Bebek Nasıl Yapılır? diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş :)

"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Ahmet, 6 yaşında)

"Ben asla bebek yapmıcam Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş"
(Mert, 9 yaşında)

"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Gizem, 6 yaşında)

"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
(Elif, 6 yaşında)

"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Seher, 7 yaşında)

"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor"
(Ali, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin veya bunlara gerek de yok aslında"
(Murat, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Aykut, 9 yaşında)

"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Fatih, 7 yaşında)

"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır"
(Petek, 6 yaşında)

kızlar yasmin yazısını görünce konuya bakmadan atladım k. bakmayın :)) bnde 1 senedr yasmin kullanıyorum ama bazıları olumsz seyler yazmış aranzda korunma sürecnde kullannlar oldumu

aynen valla ben de yasmin yazısını görünce daldım. bende kanama falan yapmadı.adet düzensizliğim vardı.düzeltti.ama bu ay bırakmıştım hala bi belirtim yok.bırakır bırakmaz hamile kalmış olamam heralde :26:
dengemi bozdu sanırım bayaa. bende niye durduk yere kızıyorum ağlıyorum diyorum demekki bundanmış..

gülmekten öldümmmmmmmmmmmmmmmmm yaa allahımmmmmm basım agrıdı resmennnn

Yaa sorma bende ilk başlarda anlamamıştım, herşeye bi anda kızıyordum, ağlıyordum, gülüyordum duygularım karma karışık olmuştu, eşim kafayı yedin galiba diyordu sonunda haptan olduğunu anladım öncesinde böyle değildim çünkü, bakalım bu ay nasıl olacağım şimdilik rahat gibiyim ama önümüzdeki günlerde görüceğiz :)

bende daha etkisi var sanırım hala füze gibiyim valla ağlarken gülebiliriyorum, bi anda kızıp sönüyorum.. inşallah en kısa zamanda normale döneriz canım..

allahım yaa iş yerinde kahkaha atmamak için kendimi zor tutuyorum...

ya süpermiş. çok güldüm. çok yaşa sen, tabi uzun,sağlıklı ve hayırlı yaşa... Hepsi de çok tatlı cevap vermiş. Allah'ın izniyle çocuğum olduğunda ben de soracağım bu soruyu. CEvabı merak ediyorum...

Son düzenleme:
Doğum günleri uğur getirir inşallah güzel haberler verirsiniz. (Amin) :)

Bu arada yumurtlama günü için 12 14 16 yazmış ya arkadaşımız 2 günde bir mi olması daha iyi yoksa her gün?

adetinin ilk gününden say 14. gün yumurtluyorsun ama sperm vücutta 2 gün canlı kalıyor yani yumurtlamadan 2 gün önce vücudunda kalacak sperm oluşan yumurtayı dölleyebilir. 14. gün zaten ve 16 günde en şansın yüksek olduğu gün .. gün aşırı olmasıda sperm kalitesi için ..

ay süpersin ya, böyle şeyleri ben hiç bilmiyordum. Tabi bi de o 16. Gün aksilik çıkar da yapamazsan... ( bizim gibi... Inşallah önceki denemeler tutmuştur...

Hımmm bende tam bilmiyordum. Benim adetim hap kullanmadan önce hep geç gelirdi, benim sonraki günleri de değerlendirmem lazım ne olur ne olmaz Tabi meleksimamın dediği gibi o hafta misafir kabul etmemek lazım ışıkları söndürüp oturmalıyız Biz zaten 4 haftadır pazar günleri boş kalamıyoruz ya bi pazarımız var özledik birbirimizi aynı evin içinde Yarın yine misafir gelecekmiş haftaya kimseyi kabul etmicem evde yokuz demem lazım bi yalnız kalamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…