- Konu Sahibi meleksimam
- #23.361
Haftaya gideceğim yarın testi yaptıracağım.Bana kimyasalmış gibi geldi inş öyle değildir geç döllenmiştir Allahıma sığnıyorum
Allahım inşallah geç döllenmedir, inşallaaaaaaaahhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya gideceğim yarın testi yaptıracağım.Bana kimyasalmış gibi geldi inş öyle değildir geç döllenmiştir Allahıma sığnıyorum
Allahım inşallah geç döllenmedir, inşallaaaaaaaahhh
Amin inş yarın testtede belli olur zaten
Olesyam test yaptın mı?
ahh kızlar bazen naparsanız yapın kısmetten ötesine geçemiyosunuz...ben 22 gün önce üçüz bebeklerimi kaybettim aşılama sonucu ilk gebeliğimdi ve bebeklerim 13 haftalıktı...sürekli sırt üstü yattım sırf bebeklerime kavuşabilmek için ama ne kanamanın önüne geçebildim nede bebeklerimi içimde tutabildim düşükten bir gün önce bile kanamam olmasına rağmen üç oğlumda gayet iyiydi ama birgün sonrası üçünede veda ettim...bebeğimin biri lavabolada elime düştü annelik bu ya refleksle tuttum bebeğimi ve elimde kalp atışını hissettim diğer iki bebeğiminde anında kalpleri durmuştu kürtajla aldılar şuan bunları yazarken bile keşke bi rüya olsaydı yaşadıklarım diyorum ama malesef gerçek malesef karnım bomboş..sonrası hazin...2 hafta uykusuzluk yüreğimin acısıyla boğuşma gögüslerimden akan süt durmayan kanama dinmeyen gözyaşı...ama zaman herşeyin ilacı yeni yeni insan içine çıkıyorum çok şükür Rabbime veren de o alan da o demek ki meleklerimi benden daha çok sevdi ve yanına aldı...dua etmek şükretmek herşeye deva...Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın ve hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın...
Evet rosaleda hastanede yaptırdım değer haftasına göre düşük perşembe günü dr gideceğim bakalım ne diyecek çok tedirginim ve dua etmekten başka çarem yok
Senin hamilelik nasıl gidiyor?
ahh kızlar bazen naparsanız yapın kısmetten ötesine geçemiyosunuz...ben 22 gün önce üçüz bebeklerimi kaybettim aşılama sonucu ilk gebeliğimdi ve bebeklerim 13 haftalıktı...sürekli sırt üstü yattım sırf bebeklerime kavuşabilmek için ama ne kanamanın önüne geçebildim nede bebeklerimi içimde tutabildim düşükten bir gün önce bile kanamam olmasına rağmen üç oğlumda gayet iyiydi ama birgün sonrası üçünede veda ettim...bebeğimin biri lavabolada elime düştü annelik bu ya refleksle tuttum bebeğimi ve elimde kalp atışını hissettim diğer iki bebeğiminde anında kalpleri durmuştu kürtajla aldılar şuan bunları yazarken bile keşke bi rüya olsaydı yaşadıklarım diyorum ama malesef gerçek malesef karnım bomboş..sonrası hazin...2 hafta uykusuzluk yüreğimin acısıyla boğuşma gögüslerimden akan süt durmayan kanama dinmeyen gözyaşı...ama zaman herşeyin ilacı yeni yeni insan içine çıkıyorum çok şükür Rabbime veren de o alan da o demek ki meleklerimi benden daha çok sevdi ve yanına aldı...dua etmek şükretmek herşeye deva...Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın ve hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın...
Allah Allah, niye böyle olduki yaaCanımmm her şeyin hayırlısı. Sen güçlü ol ve duanı eksik etme tabiki. Allahım yardımcın olsun
Benim iyi canım çok şükür. Haftaya şeker yüklememiz falan var
Neden böyle oldu bilmiyorum perşembe günü yine gideceğim bakalım ne diyecek ama ben kimyasal gebelik yaşıyorum ve kürtaj olucam galiba.güçlü olmaya çalışıyorum ama çok zor buna da şükür demek lazım Rabbim ne isterse o oluyor.en azından normal yolla gebe kalabiliyorum.
Senin ve minnağının iyi olmasına sevindim.şeker yüklemesi zor bir durum inş sonuç iyi çıkar
Canım büyük geçmiş olsun. Çok büyük acı. Ben ilk bebeğimi en son 7 haftalıkken ultrasonda görebilmiştim ve 8 de kalbi durduğu için almışlardı. Bir ay ağladım. Bilmez miyim acını... Allahım sabır versin sana. Kendini çok yıpratma ki başka sıkıntılar oluşmasın ve Allah hayırlısıyla yeni ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Nolur yıpratma kendini
Çok buyuk geçmiş olsun Rabbim bi daha yasatmasin.ahh kızlar bazen naparsanız yapın kısmetten ötesine geçemiyosunuz...ben 22 gün önce üçüz bebeklerimi kaybettim aşılama sonucu ilk gebeliğimdi ve bebeklerim 13 haftalıktı...sürekli sırt üstü yattım sırf bebeklerime kavuşabilmek için ama ne kanamanın önüne geçebildim nede bebeklerimi içimde tutabildim düşükten bir gün önce bile kanamam olmasına rağmen üç oğlumda gayet iyiydi ama birgün sonrası üçünede veda ettim...bebeğimin biri lavabolada elime düştü annelik bu ya refleksle tuttum bebeğimi ve elimde kalp atışını hissettim diğer iki bebeğiminde anında kalpleri durmuştu kürtajla aldılar şuan bunları yazarken bile keşke bi rüya olsaydı yaşadıklarım diyorum ama malesef gerçek malesef karnım bomboş..sonrası hazin...2 hafta uykusuzluk yüreğimin acısıyla boğuşma gögüslerimden akan süt durmayan kanama dinmeyen gözyaşı...ama zaman herşeyin ilacı yeni yeni insan içine çıkıyorum çok şükür Rabbime veren de o alan da o demek ki meleklerimi benden daha çok sevdi ve yanına aldı...dua etmek şükretmek herşeye deva...Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın ve hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın...
Çok buyuk geçmiş olsun Rabbim bi daha yasatmasin.
Cok zor bi durum ama umudunuzu kaybetmeyin Vardır rabbimin bir bildiği o verir o alir.pamuklar icine sarsak nolur ki kismet degilse Allah daha buyuk acilar vermesin tekrar cpk gecmis olsun.
benim memlekette tokat. sen kayısı memleketindesin bende pekmez, bünyen kuvvetlidir mutlaka ama yinede dikkat et, havalar dengesiz. ben nerden baksan 1 senedir kadın doğumcunun verdiği ilaçlar dışında ilaç içmiyorum. ağrı kesici bile olsa kullanmıyorum. o yüzden öyle dikkat ediyorumki, çok şükür topraklarımız bereketli şifa kaynağı herşey.ilaca ihtiyaç duymuyorum, sende dikkat et kendine
Evet tatlım aynen öyle, ben de tam onu diyecektim. Gebe kalabildiğini öğrenmiş oldun ve arkası gelecek. Hatta unutma, kürtajın arkasın gebeliktir. Eğer öyle bir şey olursa umudunu hiç yitirme. 1 adet dönemi dinlenmen yeterli. Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin
canım seni çok iyi anlıyorum.bende 6 ay önce aşılamayla olan ilk bebeğimi kaybettim.benimde 5.ci haftadan tibaren kanamalarım vardı ve daha acısı bebeğimizde hiçbir problem yoktu ama takdiri ilahi işte.ilk öğrendiğim andan itibaren elim karnımdaydı.hep düşme tehlikesi var dediler.bende sanki tutabilecekmişim gibi elimi karnımdan alamadım. 3 kere hastanede yattım farklı zamanlarda.tuvaletee bıle kalkmadan yattım.onu kaybebtmemek için.ne dedilerse yaptım.ilaçlar,hergün yapılan iğneler.ben hangısını anlatıyım sana.hayatımın 4 ayı yok resmen ama olsun bebeğim için değerdi.annelik işte...16. haftada suyu bittiği için normmal doğumla kaybettim ben onu.içindeki boşluğu, yüreğinin acısını, aklına geldikçe burnunun direğinin sızlamasını o kadar iyi anlıyorumki.dualarım da artık sende varsın.dilerim cenabı allah tan bu acıyı en metaneteli şekilde, isyan etmeden, yalnış düşüncelere kapılmadan (özellikle başkasıyla kıyaslama düşüncesi ve neden ben demek)atlatmayı nasip etsin.en güzel en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin...
İnş canım Rabbim buna izin verdiyse inş diğerine de izin verecektir diyr diliyorum.Bakalım perşembe ne olduğu belli olacak hayırlısıyla.durumu bildiririm.
Asbe yok ortalıklarda bebişleri nasıl acaba oğlum ameliyat olabilir demişti acaba oldu mu ki merak ediyorum