- Konu Sahibi meleksimam
-
- #23.181
Canım çok geçmiş olsun bende de aynı durumdaydım sana tavsiyem şanlı mentollü merhem yada vicks varsa göğsüne ve sırtana sürüp sıcak havluyla örtmek ve bol bol terlemek
Bende 10 haftalik bebegimi kalp durması sonucu 6 kasımda kaybettim hâlâ içimde bir boşluk var bir yanım ağlıyor diğer yanımda hayırlisi buymuş demekki diyor..çok istiyorum bir bebegimin olmasını
onun kokusunu gülüşünu sıcaklığını sesini hissetmek istiyorum vaktimi ona harcamak istiyorum umudumu yitirmiyorum dua ediyorum insallah hepimize sağlıkli bebekler nasip etsin Rabbim Amin..
Sağol tatlım yaa... Evde vicks var, onu burun tıkanıklığım için kullanmaya çalışıyordum, her ne kadar fayda etmese de... O dediğini de deneyeyim. Beni 3 gündür soğuk algınlığımdan ziyade baş ağrım öldürüyor, ona ne yapabilirim bilmiyorum. Hiçbir şekilde geçmiyor, ne minoset geçiriyor, ne uyku... Kafamı duvarlara vurmak istiyorum, o kadar şiddetli bi ağrı. Hayat zehir oldu resmenBaş ağrısına bi önerin var mı canım?
aminnnnn insallah canımmm ... sende bebegını saglıklı bır sekılde kucagına alırsın ınsallah ALLAH yardımdın olsunCanım geçmiş olsun, seni çok iyi anlıyorumBen de ağustosta ilk bebeğimi 8 haftalıkken kalbi durması sonucu kaybettim. Kendimi o kadar yıprattım ki, kürtajdan sonra bir de kistlerle uğraştım... Derken kürtajdan 1,5 ay sonra hamile kaldım. O süre zarfında hiçbir şey teselli etmedi beni. Ta ki yeni ve sürpriz hamileliğimi öğrenene kadar... Allahım inşallah tez zamanda sana da tekrar hamile kalmayı nasip eder.
kızlaaaar ben de bebek bekliyorum artıııık
Canım burun tıkanıklığı başağrısı yapar yapar zaten çünkü kafanı üşütmüşsün sen dediklerimi yap güzelce terle geçer tekrar geçmiş olsun
Aaaaa çok sevindiiiiim. Hadi gözün aydın canım yaa. Allah kucağına almayı nasip etsin :119:
kızlar hamile kalmadan önce doktora gidince test mi yaptırıyo doktor test yaptırıyorsa hangi testleri yaptırıyor özele gitsem pahalıya mal olur mu[/QUOTEcnm genelde bebegı 1 seneyı askın suredır olmayanlar doktora gıdınce bayana hormon testlerı verıyor erkegede spermıyogram testı verıyor ; ama gebe kalamamaktan cok yapılması sart bence ne olur ne olmaz ben evlendıkten sonra 4 ay yaptırmıstım ozelde esımle benım testlerımle bırlıkte 200 tl odedık
kızlar hamile kalmadan önce doktora gidince test mi yaptırıyo doktor test yaptırıyorsa hangi testleri yaptırıyor özele gitsem pahalıya mal olur mu
kızlar 2 aydır bebiş yapmaya karar verdik bu ay ilginç birşey oldu benim dün hastalanmam lazımdı akşam idrarımı yaptım bi kalktım kırmızılar gelmiş sonra ped koydum ne gelen var ne giden şimdi halen bekliyorum gelcekmi diye sizce neden oldu çok endişelendim ya :2:
Kuzuuuum bana adet başlangıcı gibi geldi. Halen yok mu kanama?
Bizim kizlar nerelerdesiniz bir ses verin
Benim oglum 6,5 aylik oldu bir disi cikti, yuvarlanmalar basladi. Heceleme dedikleri sey de basladi bol bol biseyler soyluyor. Bu aralar bana yapisik gezmek istiyor. Sariliyor, yuzume bakip guluyor benle oyunlar oynuyor. Kirmizi balik sarkisini soyleyince benle beraber bisesler cikariyor
Sizinkiler neler yapiyor ne alemdesiniz
Eki Görüntüle 909865 Eki Görüntüle 909864
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?