Ilk çocuğunu düşünenler...

Canım çok geçmiş olsun bende de aynı durumdaydım sana tavsiyem şanlı mentollü merhem yada vicks varsa göğsüne ve sırtana sürüp sıcak havluyla örtmek ve bol bol terlemek

Sağol tatlım yaa... Evde vicks var, onu burun tıkanıklığım için kullanmaya çalışıyordum, her ne kadar fayda etmese de... O dediğini de deneyeyim. Beni 3 gündür soğuk algınlığımdan ziyade baş ağrım öldürüyor, ona ne yapabilirim bilmiyorum. Hiçbir şekilde geçmiyor, ne minoset geçiriyor, ne uyku... Kafamı duvarlara vurmak istiyorum, o kadar şiddetli bi ağrı. Hayat zehir oldu resmen Baş ağrısına bi önerin var mı canım?

Canım geçmiş olsun, seni çok iyi anlıyorum Ben de ağustosta ilk bebeğimi 8 haftalıkken kalbi durması sonucu kaybettim. Kendimi o kadar yıprattım ki, kürtajdan sonra bir de kistlerle uğraştım... Derken kürtajdan 1,5 ay sonra hamile kaldım. O süre zarfında hiçbir şey teselli etmedi beni. Ta ki yeni ve sürpriz hamileliğimi öğrenene kadar... Allahım inşallah tez zamanda sana da tekrar hamile kalmayı nasip eder.

Canım burun tıkanıklığı başağrısı yapar yapar zaten çünkü kafanı üşütmüşsün sen dediklerimi yap güzelce terle geçer tekrar geçmiş olsun

Son düzenleme:
aminnnnn insallah canımmm ... sende bebegını saglıklı bır sekılde kucagına alırsın ınsallah ALLAH yardımdın olsun

Temmuz ayında 9 haftalık bebegımın kalbı durdugu ıcın, kurtaj oldum. Gecen ay korunmayı bıraktık, yanı 4,5 ay sonra hamıle kaldım. 2gun once ogrendım . Tabı nasıpse kucagımıza saglıkla almak ... Daha 3 haftalık. Maasallah. Fakt bende nezle ve oksuruk var naapcam bılemedım, yardımmm kızlarr

Bizim kizlar nerelerdesiniz bir ses verin

Benim oglum 6,5 aylik oldu bir disi cikti, yuvarlanmalar basladi. Heceleme dedikleri sey de basladi bol bol biseyler soyluyor. Bu aralar bana yapisik gezmek istiyor. Sariliyor, yuzume bakip guluyor benle oyunlar oynuyor. Kirmizi balik sarkisini soyleyince benle beraber bisesler cikariyor

Sizinkiler neler yapiyor ne alemdesiniz

Canım burun tıkanıklığı başağrısı yapar yapar zaten çünkü kafanı üşütmüşsün sen dediklerimi yap güzelce terle geçer tekrar geçmiş olsun

Aslında burnumun tıkanıklığı hafiflemişti ama baş ağrım geçmemişti. 4 gün aradan sonra bugün çok şükür başağrısız bir güne merhaba dedim. Sanki yıllardır başım ağrıyormuşta yeni kurtulmuşum gibi hissettim. İnsanın başı aralıksız 4 gün ağrır mı yaaa, ilk defa başıma geldi

kızlar hamile kalmadan önce doktora gidince test mi yaptırıyo doktor test yaptırıyorsa hangi testleri yaptırıyor özele gitsem pahalıya mal olur mu

Öncelıkle hayırlısı olsun dıyelım ; bızde ıstıyoruz aralık 16 da dusuk yaptım ıkıncıye cıdden korkuyorum aynı seylerı yasamaktan bu seferde dusugumle bırlıkte ogrenmek ıstemıyorum gebelıgımı nasıl bır vucuttır belırtı vermıyor ama 20 adet test aldım hepsını 1 hafta arayla yapıcam ıns

kızlar hamile kalmadan önce doktora gidince test mi yaptırıyo doktor test yaptırıyorsa hangi testleri yaptırıyor özele gitsem pahalıya mal olur mu

Genel kontrol amaçlı muayene olman yeterli, herhangi bir test yapılmıyor ilk etapta. Bir de hamilelik düşünmeden 3 ay önce folik asit almaya başlamalısın

Son düzenleme:
kızlar 2 aydır bebiş yapmaya karar verdik bu ay ilginç birşey oldu benim dün hastalanmam lazımdı akşam idrarımı yaptım bi kalktım kırmızılar gelmiş sonra ped koydum ne gelen var ne giden şimdi halen bekliyorum gelcekmi diye sizce neden oldu çok endişelendim ya :2:

Kuzuuuum bana adet başlangıcı gibi geldi. Halen yok mu kanama?

bayadır girmşyordum bende maşallah acemi kocaman olmuş
hüma da 6. ayını bitrdi bizde bi tane diş çıkardık kocaman oldular ya ben zonguldak dayım artık buraya memur olarak atandım ankarayı çok özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…