Ilk çocuğunu düşünenler...

Bak bu güzel haber hersey sil baştan çok daha güzel olacak ben inanıyorum hersey çok güzel olacak cuma saati dualarimi da ediyorum şimdi Rabbim kabul eylesin nn
Valla nasıl becerdigim bilmiyorum ama acaip salgın sanırım komşum falan da yattı ama bugun çok daha iyiyiz canım atlattı şükür
aminnnnnn

Hersey yolunda çok şükür canimcimmm bebislerimiz büyümeye devam ediyor oglus 649 kızcemiz de 737 gr olmuş daha da büyüyüp kocaman olup gelecekler insallahhhh:16:

Canim nerelerdesin merak ettik valla ne zamandır yoksun inşallah bi problem yoktur:34:

Ben bu belirtileri her ay yaşıyordum arkadaşım bizim de problemimiz erkek infertilitesiydi sizin sadece hareketlilik mi düşük morfoloji ml de ki sayı durumunuz normalse esine keçiboynuzu kuru yapabilir veya pekmezini yedirebilirsin bizde çok işe yaramisti normal yolla bi düştüğüm bile var:34: şimdi de asilamayla ikizlerimi bekliyorum Rabbim nasip ederse:16: ama sana tavsiyem senin sakin olman bizde çok bekledik ama ben ne zaman kendi haline bıraktım ondan sonra Rabbim miniklerimizi yolladı kendini oylamaya çalış olur mu çok zor biliyorum ama denemelisin:34:
Rabbim cuma saatleri hurmetine tez zamanda sana Olesyacıgima ve isteyen herkese nasip etsin insallahhhh:16::16:
çok sevindim canım ya maşallah size

Kızlar bugün kasıklarım ve göğüslerim çok fena ağrıyor. Kasıklarım sanki adet olacak gibi ağrıyor. Sizde de bu oldu mu yoksa anormal bir durum mu? korkuyorum yaf...:5:

bayadır girmşyordum bende maşallah acemi kocaman olmuş
hüma da 6. ayını bitrdi bizde bi tane diş çıkardık kocaman oldular ya ben zonguldak dayım artık buraya memur olarak atandım ankarayı çok özlüyorum

Cok sevindim ise girip memur olmana. Kizin da buyumus dis de cikarmis. Ankaradan gitmene uzuldum ama olsun hayatin orada da cok guzeldir insallah.

Aslina bakarsan ilk drumdanda memnundum ama iki kere olumsuz olunca endişelerim başladı bakalım ocakta gittiğimde ne önerecek,şubatta da yeni dra gideceğim ve böyelece karar vereceğiz eşimle gerçi o bana bırakıyor.dr adı veremiyorum değil mi?
Saol canım toparladım zaten bir de üstüne az önce adet oldum.içtiğim salep saf salep transfer öncesi ve sonrası içeyim diye almıştım neye kısmet oldu:))Yarın yada öbür gün hastaneye gidip kan vereceğim tahliller için.
Kızın şimdiden ne cimcime olacağının sinyallerini veriyor sanırsam oğlanın çekeceği var gibi.

İnş bunu da atlatacaksın.sen dediğim gibi yap her yediğin meyveyi yoğurtla ye tadı hoş olmasada atlatana kadar yap benim arkadaşım öyle yapmıştı ve yarın doğum yapacak Alllah'ın izniyle kızını kucağına alacak.
Hadi hayirli olsun canım inşallah testlerin iyi çıkmıştır ben isim verebiliyorsun diye biliyorum özellikle dr. Sormak için açılmış topikler var cunku. Valla kızcemiz biraz cimcime dediğin gibi ritm tutuyor içerde:)))
Insallah hamis kalip bağışıklık sistemin guclensin diye de iceceksin o salepleri bardak bardak:34:
100luk şeker yuklememizde yüksek çıktı valla tadı hiç umurumda değil bebişlerimle bana yarasin da napalım biz anne olacağız bugünlere gelebilmek için ne yollardan geçtik bunu mu atlatamayacagiz güçlü anneleriz bizzzz:52::52:
Sağol tatlım yaa... Evde vicks var, onu burun tıkanıklığım için kullanmaya çalışıyordum, her ne kadar fayda etmese de... O dediğini de deneyeyim. Beni 3 gündür soğuk algınlığımdan ziyade baş ağrım öldürüyor, ona ne yapabilirim bilmiyorum. Hiçbir şekilde geçmiyor, ne minoset geçiriyor, ne uyku... Kafamı duvarlara vurmak istiyorum, o kadar şiddetli bi ağrı. Hayat zehir oldu resmen :( Baş ağrısına bi önerin var mı canım?
Canim cok geçmiş olsun bi daha yasamazsin inşallah baş ağrısı da inşallah gripten dir de atlatirsin hamilelikte de yaşanabiliyor çünkü...
kızlaaaar ben de bebek bekliyorum artıııık :49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ooo bu ne güzel bi haber maasallah canım Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah:16::16:
Bizim kizlar nerelerdesiniz bir ses verin

Benim oglum 6,5 aylik oldu bir disi cikti, yuvarlanmalar basladi. Heceleme dedikleri sey de basladi bol bol biseyler soyluyor. Bu aralar bana yapisik gezmek istiyor. Sariliyor, yuzume bakip guluyor benle oyunlar oynuyor. Kirmizi balik sarkisini soyleyince benle beraber bisesler cikariyor

Sizinkiler neler yapiyor ne alemdesiniz

Eki Görüntüle 909865 Eki Görüntüle 909864
Kocaman olmussunuz maasallah sizeeee:16::16:
bayadır girmşyordum bende maşallah acemi kocaman olmuş
hüma da 6. ayını bitrdi bizde bi tane diş çıkardık kocaman oldular ya ben zonguldak dayım artık buraya memur olarak atandım ankarayı çok özlüyorum
Hayırlı olsun canimmm inşallah atlatıp ankara ya tekrar donersiniz canım:34:
çok sevindim canım ya maşallah size
Sağol canım inşallah bizde sizler gibi dış çıkarma haberlerimizi veririz zamanı geldiğinde:16:
Kızlar bugün kasıklarım ve göğüslerim çok fena ağrıyor. Kasıklarım sanki adet olacak gibi ağrıyor. Sizde de bu oldu mu yoksa anormal bir durum mu? korkuyorum yaf...:5:
Canim ilk 2-3ay yaşanabiliyor adet sancıları gibi sancılar korkma Allahın izniyle biseycik olmayacak bebisine:34:

bende temmuzdan beri hap kullanmıyorum ve bebeğimiz olsun istiyorum sevdiğimden ama bu ay enteresan şeyler yaşadım vucudumda bakalım zaman ne gösterecek

Hadi hayirli olsun canım inşallah testlerin iyi çıkmıştır ben isim verebiliyorsun diye biliyorum özellikle dr. Sormak için açılmış topikler var cunku. Valla kızcemiz biraz cimcime dediğin gibi ritm tutuyor içerde:)))
Insallah hamis kalip bağışıklık sistemin guclensin diye de iceceksin o salepleri bardak bardak:34:
100luk şeker yuklememizde yüksek çıktı valla tadı hiç umurumda değil bebişlerimle bana yarasin da napalım biz anne olacağız bugünlere gelebilmek için ne yollardan geçtik bunu mu atlatamayacagiz güçlü anneleriz bizzzz:52::52:

Testlerim güzel çıktı sevindim buna drda iyi dedi ve martta başlıyoruz.bu testleri martta tekrar yaptırıp gideceğim:34:
Kızın çok fena çoook.
Şekerinin yüksek çıkmasına üzüldüm ama bunu da atlatacaksın sen neler atlattın bu ne ki güçlüsün sen:52:

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize iyi yıllar diliyorum.Hamile olanlara sağsağlim yavrularına kavuşmlarını,hamile olmak isteyenlere de tez zamanda anne olmalarını diliyorum

Son düzenleme:

Testlerim güzel çıktı sevindim buna drda iyi dedi ve martta başlıyoruz.bu testleri martta tekrar yaptırıp gideceğim:34:
Kızın çok fena çoook.
Şekerinin yüksek çıkmasına üzüldüm ama bunu da atlatacaksın sen neler atlattın bu ne ki güçlüsün sen:52:
Oh Ohh başlıyoruz inşallah miniklerime kardeşler geliyor kardeşler Allahimin izniylee:52::52:
Napalım başa gelen cekilir yeter ki biz iyi olalım az yeriz nolcek:9::9:
Arkadaşlar hepinize iyi yıllar diliyorum.Hamile olanlara sağsağlim yavrularına kavuşmlarını,hamile olmak isteyenlere de tez zamanda anne olmalarını diliyorum
Aminnnnnnnnn canım aminnnnn Rabbim dualarimizi kabul eyler inşallah:16:

arkadaşlar hepimize musmutlu, sağlıklı, huzurlu, bereketli ve en önemlisi bebişlerimizle güzel bir yıl diliyorum...

Nasılsınız canlar kimsecikler gelmemiş kaç gündür biz bugün çok halsiziz sabahtan beri yatıyoruz gece uykularımız da azaldı Allahtan gündüz uyuduk da biraz kendimize geldik özledim sizi ya gelin hadi:16:

Nasılsınız canlar kimsecikler gelmemiş kaç gündür biz bugün çok halsiziz sabahtan beri yatıyoruz gece uykularımız da azaldı Allahtan gündüz uyuduk da biraz kendimize geldik özledim sizi ya gelin hadi:16:

İyiyim ben ama senin halsiz olmana üzüldüm.Ağırlaştıkça uykular azalabilir canım.
Bende baktım kimse yoktu seni de merak etmiştim ki yazdın:34:
İyi haftasonları diliyorum.

Son düzenleme:
Kızlar yaa, forumda alıntı yapınca bilgilendirme olmaması çok kötü oldu. Birbirimizi hiç göremiyoruz. Asbecim nasıl oldun? Olesyacım sen ne durumdasın?

İyiyim gezip tozuyorum,ev işi filan işte.sen nasıl oldun toparlandın mı?

İyi yapıyorsun canım, dağıt kafanı :16: İyiyim ben de çok şükür. Sınavlardı, arkasından hastalıktı derken şimdi de abimin nişan durumu var, sonra yine sınavlar... Yoğunum yani bu ara :9:

İyi yapıyorsun canım, dağıt kafanı :16: İyiyim ben de çok şükür. Sınavlardı, arkasından hastalıktı derken şimdi de abimin nişan durumu var, sonra yine sınavlar... Yoğunum yani bu ara :9:

İyi olmana sevindim.Benim kafam biraz karışık doktor durumundan kimde karar kılacağımı bilmiyorum.
Minişimiz nasıl,sınavların nasıl geçti?Abinin de şimdiden hayırlısı olsun.Nişan ne zaman?
Dikkat et kendine yorulma fazla

Son düzenleme:
İyi olmana sevindim.Benim kafam biraz karışık doktor durumundan kimde karar kılacağımı bilmiyorum.
Minişimiz nasıl,sınavların nasıl geçti?Abinin de şimdiden hayırlısı olsun.Nişan ne zaman?
Dikkat et kendine yorulma fazla

Tam iyiyim diyordum ki bugün korkunç bulantılar geri döndü. Üstelik eskisinden daha sert... Miniş ne yapıyorsa artık orada :27: En son gördüğümüzde, yani pazartesi günü, bacak bacak üstüne atmış uyuyordu sıpa, üstelik o kadar da çikolata yememe rağmen. Etrafın kalabalık olduğunu hissediyor mu nedir, sadece eşimle ya da annemle gittiğimde kıpır kıpırdı, yerinde durmuyordu hiç :27:

Abimin nişanı da önümüzdeki 1-2 hafta içinde aile arasında olacak canım. Koşturup duruyoruz bakalım hayırlısı. Çok sağol. Zamanı gelmişti artık, hatta geç bile kalmıştı :9:

Doktor konusunda bana eşinin tercih ettiği doktor mantıklı geldi. Bence ağırlığı ona ver canım. Doktorun içine sinmeli öncelikle. Gerçekten çok önemli bu. Buralarda olsan benim doktoruma giderdik beraber :16:

Tam iyiyim diyordum ki bugün korkunç bulantılar geri döndü. Üstelik eskisinden daha sert... Miniş ne yapıyorsa artık orada :27: En son gördüğümüzde, yani pazartesi günü, bacak bacak üstüne atmış uyuyordu sıpa, üstelik o kadar da çikolata yememe rağmen. Etrafın kalabalık olduğunu hissediyor mu nedir, sadece eşimle ya da annemle gittiğimde kıpır kıpırdı, yerinde durmuyordu hiç :27:

Abimin nişanı da önümüzdeki 1-2 hafta içinde aile arasında olacak canım. Koşturup duruyoruz bakalım hayırlısı. Çok sağol. Zamanı gelmişti artık, hatta geç bile kalmıştı :9:

Doktor konusunda bana eşinin tercih ettiği doktor mantıklı geldi. Bence ağırlığı ona ver canım. Doktorun içine sinmeli öncelikle. Gerçekten çok önemli bu. Buralarda olsan benim doktoruma giderdik beraber :16:

Yine mi o bulantılar başladı canım acaba diyorum senin miniş çok saçlımı olacakta ondan miğden bulanıyor.
Bak sen yaramaza neler yapıyor demek ki kimseyi istemiyor sadece sizleri istiyor.nazlı olacak gibi:27:

Abinin nişanınada az kalmış hayırlısı olsun diyorum.Yaşımı büyükte geç kaldı diyorsun?

Son düzenleme:
Back