Bak bu güzel haber hersey sil baştan çok daha güzel olacak ben inanıyorum hersey çok güzel olacak cuma saati dualarimi da ediyorum şimdi Rabbim kabul eylesin nn
Valla nasıl becerdigim bilmiyorum ama acaip salgın sanırım komşum falan da yattı ama bugun çok daha iyiyiz canım atlattı şükür
aminnnnnn
Hersey yolunda çok şükür canimcimmm bebislerimiz büyümeye devam ediyor oglus 649 kızcemiz de 737 gr olmuş daha da büyüyüp kocaman olup gelecekler insallahhhh
Canim nerelerdesin merak ettik valla ne zamandır yoksun inşallah bi problem yoktur
Ben bu belirtileri her ay yaşıyordum arkadaşım bizim de problemimiz erkek infertilitesiydi sizin sadece hareketlilik mi düşük morfoloji ml de ki sayı durumunuz normalse esine keçiboynuzu kuru yapabilir veya pekmezini yedirebilirsin bizde çok işe yaramisti normal yolla bi düştüğüm bile var
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
şimdi de asilamayla ikizlerimi bekliyorum Rabbim nasip ederse
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
ama sana tavsiyem senin sakin olman bizde çok bekledik ama ben ne zaman kendi haline bıraktım ondan sonra Rabbim miniklerimizi yolladı kendini oylamaya çalış olur mu çok zor biliyorum ama denemelisin
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Rabbim cuma saatleri hurmetine tez zamanda sana Olesyacıgima ve isteyen herkese nasip etsin insallahhhh
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)