- Konu Sahibi meleksimam
- #23.221
kızlar bebeğimin pıtpıtlarını duydum hayırlısıyla bugünnnnn. Çok tatlı bişeymiş yafff![]()
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebeğimin pıtpıtlarını duydum hayırlısıyla bugünnnnn. Çok tatlı bişeymiş yafff![]()
Iyi olmaya çalışıyorum canım yaaKızlar yaa, forumda alıntı yapınca bilgilendirme olmaması çok kötü oldu. Birbirimizi hiç göremiyoruz. Asbecim nasıl oldun? Olesyacım sen ne durumdasın?
Canim maalesef haber veremedim net paketim yoktu yeni aktif oldu paketim biz hastanede yatiyoruz kızım da da biraz gelişim geriligi var o yüzden yakın takip edilecek 3 gündür yatıyoruz hastanede insallah bugünlerde gececekAsbecim nerelerdesin?Şekerin nasıl?minişlerimiz nasıl?
Habersiz bırakma bizi
Allah yardımcın olsun canım çok zor bulanti ama bunlarda geçecek inşallahTam iyiyim diyordum ki bugün korkunç bulantılar geri döndü. Üstelik eskisinden daha sert... Miniş ne yapıyorsa artık oradaEn son gördüğümüzde, yani pazartesi günü, bacak bacak üstüne atmış uyuyordu sıpa, üstelik o kadar da çikolata yememe rağmen. Etrafın kalabalık olduğunu hissediyor mu nedir, sadece eşimle ya da annemle gittiğimde kıpır kıpırdı, yerinde durmuyordu hiç
![]()
Abimin nişanı da önümüzdeki 1-2 hafta içinde aile arasında olacak canım. Koşturup duruyoruz bakalım hayırlısı. Çok sağol. Zamanı gelmişti artık, hatta geç bile kalmıştı
Doktor konusunda bana eşinin tercih ettiği doktor mantıklı geldi. Bence ağırlığı ona ver canım. Doktorun içine sinmeli öncelikle. Gerçekten çok önemli bu. Buralarda olsan benim doktoruma giderdik beraber![]()
Evet canım kızım da haftasından geriden gelmeye başladı suyu da azalmis sanırım doğuma kadar yatacağız hastanede varsın yapalım onlar iyi olsun da dün oglusumunda kalbi dengesizlesti Korkutuyorlar bizi böyle inşallah bi kaç hafta daha sabretsin ler diye dua ediyorumCanım yaa bu duruma çok üzüldüm oğluşun derken kızında da mı başladı:,((Yüce Rabbim yardımcın olsun inş bunuda atlatacaksınız.Hastahanede olmanız en iyisi bu durumda yakın takip her zaman için faydalıdır.
Canım gelişim geriliği derken kilomu almıyor yoksa başka birşey mi?
Evet canım kızım da haftasından geriden gelmeye başladı suyu da azalmis sanırım doğuma kadar yatacağız hastanede varsın yapalım onlar iyi olsun da dün oglusumunda kalbi dengesizlesti Korkutuyorlar bizi böyle inşallah bi kaç hafta daha sabretsin ler diye dua ediyorum![]()
Evet canım kızım da haftasından geriden gelmeye başladı suyu da azalmis sanırım doğuma kadar yatacağız hastanede varsın yapalım onlar iyi olsun da dün oglusumunda kalbi dengesizlesti Korkutuyorlar bizi böyle inşallah bi kaç hafta daha sabretsin ler diye dua ediyorum![]()
Canimm Allah razı olsun insallahh canim aminnnn aminnnnncanım benim çok geçmiş olsun Allah büyük meleklerini sana bağışlasın cennet bu yüzden anaların ayağı altında neler çekiyorlar hamilelik ayrı doğumu ayrı bir ömür boyu bitmiyor hiç dualarım seninle inşallah tamamına hayırlısıyla ulaştıracak Rabbim![]()
Rabbim büyük canım dua edip bekleyeceğiz artık.... doğum zamanimiz normalde Mart sonu ama su an ilk hedef 32.haftayi tamamlamak sonra gittiği yere kadar canimcim Şubat ortasını bulsak harika olur[/QUOTE=olesya32;33512326]Allahım ya bu sıkıntıları vermese de herşey yolunda gitse tevekküllü olmak lazım sen böyle yazınca yüreğim cız etti.onlar iyi olacaksa yat hastanede dualarım senle.ne kadar kaldı doğuma?
Rabbim büyük canım dua edip bekleyeceğiz artık.... doğum zamanimiz normalde Mart sonu ama su an ilk hedef 32.haftayi tamamlamak sonra gittiği yere kadar canimcim Şubat ortasını bulsak harika olur[/QUOTE=olesya32;33512326]Allahım ya bu sıkıntıları vermese de herşey yolunda gitse tevekküllü olmak lazım sen böyle yazınca yüreğim cız etti.onlar iyi olacaksa yat hastanede dualarım senle.ne kadar kaldı doğuma?
Aminn canım benim aminnn Rabbim dualarimizi kabul eylesinnnRabbim büyük canım dua edip bekleyeceğiz artık.... doğum zamanimiz normalde Mart sonu ama su an ilk hedef 32.haftayi tamamlamak sonra gittiği yere kadar canimcim Şubat ortasını bulsak harika olur
İnş canım dua etmekten başka çare yok.Önce Allahım sonra doktorlara emanetiz.Doğumuna az kalmış inş zamanında dünyaya gelecekler sağsalim![]()
Arkadaşım ben 1.5seneye yakın bekledim bebeklerimi ve bu süre zarfında hasta olduğum zaman belki hamileyimdir diye bırak ilacı bitki çayı bile icmedim dusugu tetikler diyeBayanlar merhaba
bende artık çocuk sahibi olmak istiyorum kısmet olursa 32 yaşımdayım zamanı geldi de geçiyor bile
ama şöyle bir problemim var sürekli erteliyorum sebepte şu mesela bir röntgen çektirmem gerekiyor yada mesela bugün başım çok ağrıdı ağrı kesici içtim hemen şöyle düşünüyorum şimdi ilacın yada röntgenin etkisi biraz geçsin bekleyim diyorum ama o arada başka bir şey oluyor mesela grip oluyorum ilaç kullanıyorum yine başa dönüyorum
gereksiz yere mi kaygılanıyorum bilmiyorum bu konuda bana söyleyecek birşeyleri olan var mı(
Rabbim büyük canım dua edip bekleyeceğiz artık.... doğum zamanimiz normalde Mart sonu ama su an ilk hedef 32.haftayi tamamlamak sonra gittiği yere kadar canimcim Şubat ortasını bulsak harika olur
Canimm Allah razı olsun insallahh canim aminnnn aminnnnn![]()
gerçekten güzel bir topik oldu bu ..peki kızlar sizlerde de böyle "nasıl alınır bu sorumluluk" vs gibi korkular yokmu.. ben acayip yoruyorum kendimi bu düşüncelerle birde saklamicam bazen çok bencilce düşünüyorum hatta uyuyamicam, gezmek yok tek başına hayat yok en önemlisi elinde sürekli emek vermen gereken bir çocuk..bunları geçtim ya iyi bakamazsam ben nasıl sahip olurum bir çocuğa diye de çok korkuyorum.. Evet eşimi çok seviyorum onun isteği ile düşünmeye başladım artık 4. yılımıza giriyoruz ama bu bencillik ve korkular sadece bende mi var çok merak ediyorum..
Kızlaaaaar... Malum sınavlarım vardı ve deli gibi ders çalışıyordum. Ta ki cuma gününe kadar. Yani sınavdan 1 gün öncesine... Cuma sabahı birden k.rengi kanama geldiÖnceki yaşadıklarımı biliyorsunuz. Bu yüzden o kadar korktum ki... Hemen yatıp ayaklarımı havaya dikip elim karnımda beklemeye başladım. Bebeğimden hiç kıpırtı duymayınca iyice endişeye kapılıp başladım ağlamaya... Yavrum ağlamama dayanamadı herhalde, 5 dk kadar sonra küt küt vurdu tekmeciklerini... Doktoru aradım ve hemen hastaneye gitmemi, serum yapılacağını söyledi. Doktorum rahim ağzının açılmış olmasından, yani erken doğumdan korktu. Ama çok şükür her şey yolundaydı. Tam 4 gün sürdü kanamam, bildiğiniz regl kanaması süresince, ama tek farkı kırmızı kan olmaması... Çok şükür Allahıma, iyiyiz. Olan sınavıma oldu işte. Ben böyle olunca eşim 'Sınavları unut, kaydını donduruyoruz bu sene' dedi. O kadar da çalışmıştım ama çok stres yaptım sanırım. Olsun, bebeğimden önemli değilya sınavlar... Olesyammm hep dualarımdasın canım bu arada
Asbecim sen nasıl oldun tatlım yaa? Çıktın mı hastaneden, bebişlerin nasıl? Allah yardımcın olsun canım
Seni merak etmeye başlamıştım ama sınavların olduğunu ve abinin nişanının olduğunu biliyordum.Çok geçmiş olsun kim bilir neler hissetmişsindir ama Allah'ım yardım etmiş ve şimdi iyisiniz buna çok sevindim.Strese girmişsin ve eşin bu konuda iyi bir karar almış seni ve bebeğinizi düşünmüş.Boşver olan sınavlara olsun siz daha önemlisiniz.Dikkat et kendine.
Saolasın canım benim sizde benim dualarımdasınız.
Önce Allah'ım izniyle sonra sizlerin duaları ve benim dualarım sayesinde ben de aranıza katıldım artık mucizem ins benimle kalır arkadaşlarım HAMİLEYİM
Asbeden hastanede sanırım en son konuştuğumuzda 32nci haftayı tamamlamaya çalışıyorlarmış.
Ayyy ciddi misin? Allahım dualarım kabul oldu, şükürler olsunCanımmmm hayırlısı olsun, gözün aydın. Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Canımmm her akşam yattığımda dualarımda bulunan bir kaç kişi vardı ve biri de sendin. Dularımdaki 3 kişiden iyi haberi almıştım, şimdi senden de alınca o kadar mutlu oldum ki anlatamam
Varya dün buraya mesaj yazarken senin hamile olduğunu okudum gibi geldi bir an. Ama dur dedim öyle bir şey yazma, kızı heyecana sokma, bekle bakalım. Meğer doğru hissetmişim... Ayyy şükürler olsun. Ne kadarlık canım 5-6 haftalık mı şu an yavrun? Allahım korusun onu(ya da onları :) )
Kizlar merhaba ben 8aylik evliyim 4 ay once yumurtaliklarimdaki cikolata kistlerinden ameliyat oldum dr hemen çocuk yap dedi 4 ay gecti henüz bebek yokkafayi yicem dualar oneriler herseyi denedim yok esimdr dr bende de sorun yok.boyle kist ameliyati olupta hemen hamile kalan var mi yardım lütfennnnn
( ( ( (