Ilk çocuğunu düşünenler...

doğal yollarla denediğim ay olmadı gerçi daha yeni evliyim ama ilk aydan hamile kalmak gibi bi hayalim vardı o yüzden 2. ayda klomen kullanıcam doktordan rica ettim oda bunu yazdı ilaç olarak bilgisi olan var mı?

doğal yollarla denediğim ay olmadı gerçi daha yeni evliyim ama ilk aydan hamile kalmak gibi bi hayalim vardı o yüzden 2. ayda klomen kullanıcam doktordan rica ettim oda bunu yazdı ilaç olarak bilgisi olan var mı?

Aynı zamanda evlenmişiz:) Ben ilk ayda hamile kaldım çok uzun yıllar uğraşan milyonlarca insanlar var belki bizimkiside hemen olmaz dedik,ALLAH verdi hamdolsun çokta güzel bir duygu fakat keşke biraz daha bekleseydikte dedim daha balayına bile gitmedik daha birbirimize doymadan doktor türlü türlü yasaklar koydu anlamışsındır bu kısmı Herşeyin hayırlısı ama birazcık evliliğin tadını çıkarmakta fayda varmış ,şimdiyse hergün ufak atışmalarımız oluyor dikkatsiz ani hareketler yapıyormuşum yemelerim içmelerim sağlıksızmış kalsiyum almıyormuşum herşeye karışıyor tavsiyem azcık sabret doğal yolla 1 sene içerisinde kalırsın inşALLAH çoğu 3 ayda kalmış burdaki okuduklarımdan tanıdıklarımdan yola çıkarak söylüyorum

Son düzenleme:

:) herkes az sabırlı ol evliliğin tadını çıkar diyolarda ben 2 yıllık flört sonrası evlendim eşimle gezdim tozdum tabiri caizse :) şimdi evlenince ilk iş çocuk gibi geldi herşeye doyduk çünkü şükür :) bizim atışmalarımızda oluyor ama can sıkıntısından hamile olmamı eşim çok istiyor bigün rüyasında hamile olduğumu görmüş ağlarak uyandı :) bu beni çok etkiledi Allahım nasıp ederse en kısa zamanda olsun istiyorum :) bu arada bebeğin hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah

nasılsınız bakalım bu gece cok rhat uyudum nıhayet sımdıde kızım ogle uykusunu uyuyor gec kalktık halıyle gec yatınca . sımdı kahvaltımı yapıcam

dun kızımda bakıyordu kadınlar klubune

BİRDE BEN BAKAYIM SU KADINLAR KLÜBÜNE NE VAR YOK DİYOR

Canımmm Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kolayca doğuruvermeni nasip etsin. Nihayet kavuşacaksın minik yavruna. Allah bize de nasip etsin o günleri. Çoook öpüyorum ikinizi de

Sağolun canlarım sağ salim getirdik evimize prensesimizi. Perşembe saat 10da geldi dünyaya cennet kokulum ;-) hepiniz için dua ettim size de teşekkürler güzel dilekleriniz için. Darısı başınıza inşallah. Asbecim ben hamileliğim zehir olmasın diye tarama testlerinin hiçbirini yaptırmadım dediğin gibi allahtan geliyo diye. İnş. Sorunsuz bi şekilde sağ salim kavuşacaksın sen de miniklerine. Öpüyorum hepinizi.

yerim onun minik ellerini beeeennn... ee geleceğin en iddialı kadınlarından nasılsa:)

canım gözün aydın. çok sevindim. allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin.

Canım durumunu okuyunca çok üzüldüm kaç gündür ne yazacağımı bilemedim eltimin durumu aklıma geldi sabır diliyorum ve dualarım seninle.senden ricam cvsiyi yaptırmam demişsin yaptır onda herşey belli olur eltim ilk gebeliğinde sona geldiğinde yaptırdı ama doğurmak durumunda kalmıştı ve 5 gün yaşamıştı senin de bu durumla karşılaşmanı istemem ve diğer bebişini de etkilemesin Allahım onları nasip etti ama sağlıksız olmalarını da istemez değil mi?Allah yardımcınız olsun ins iyi olacak miniş

Tatlım o nerden çıkmışki şimdi? Heleki bu haftalarda, neye istinaden böyle bir şey söyledi doktorun? Ne zor günler geçiriyoruz böyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Abseye çok üzüldüm ins iyi olacak.sen nasılsın minik nasıl?

Son düzenleme:

Kızın pek şeker olmuş tam lokumluk
Onda da potansiyel var

Son düzenleme:
Çok şükür iyiyiz olesyam. Dört gözle ikili test günün bekliyoruz. Daha yaklaşık 2 hafta var

Sen nasılsın, başladınız mı işlemlere?

Ayyy maşallah ona. Senin de gözünaydın canım. Bizim için de bol bol kokla yavrunu

Nasılsınız kızlar gece nobetlerı nasıl gıdıyor ben cok yorgunummmm :)

bakın bakalım buyumsmuyuz Eki Görüntüle 869870
maaşallah subhanallahhh minişeeee yerim onuzara bennn
herşeyimiz normal çıkmıştı canım işte bebişimizin gelişim geriliği çıkınca her hafta dopplere girme durumumuz çıktı ortaya orda çıkardılar bunu da Rabbime emanet ettim o hakkımızda hayırlısını nasip edecek ilk zamanlar çok üzüldüm ağladım ama şimdi içim acaip rahat inşallah hepsi çok güzel olacak

Canımmm Allah razı olsunnnn iyi ki varsınız
Canım eğer cvs yaptırırsam bir bebeğe cvs diğerine de amniyosentez yapmak istiyorlar ve yaptırdığım zaman düşük riskimiz oluşacak gelişimi ileri olan bebişimide kaybedebiliirm. Cvs sonucu bize sadece bebeğimizin down sendromlu olup olmadığını söyleyecek ki eşimle konuştuk öyle bile olsa bebeğimizi aldırmayı düşünmüyoruz o yüzden yaptırmak istemiyorum canımcım eğer öyle bişey varsa bile birinin yaşamına son vermek diğerini erken doğuma yönlendirebiliyor o da bu aylarda çok çok riskli canım Rabbime emanet ettim onları hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhhh

Dua edin nolur yarın dopplerimiz var yine inşallah kilo almış olur minişlerimm

Çok şükür iyiyiz olesyam. Dört gözle ikili test günün bekliyoruz. Daha yaklaşık 2 hafta var

Sen nasılsın, başladınız mı işlemlere?
İyiyim canım işlemlere tam başlanmadı 29unda ne nasıl yapılacak konuşulacak.

Ne demek canım.Verdiğiniz karara inş hayırlı olur dediklerinin bazılarına katılıyorum biri için ikisini de riske atmamak lazım sen dualarını eksik etme Rabbim yardım eder.yarın inş doppler sonucunuz iyi çıkacak dualarım seninle

Son düzenleme:
Olesyacım habersiz bırakma bizi

Asbecim Allah yardımcın olsun, inşallaaaaaaah minişler büyümüş ve kilo almışlardır

kızlar bizde bu ay denedik. 7 aralık adet günüm...
test yaptım negatıf cıktı :) ama ben kendimi hamile sanıyorum.... :)
psıkolojım anlasılan cok bozuk....

vücüdüm adet olacakmısım gıbı davranıyor.
uzun zamndır göğüslerim şiş.
ve agda yaptırıken canım cok yandı. agdacım acaba adetmi olacksın vücüdün cok hassas dedi...
aman işte kızlar benimki delilik. hamile olmadıgımı bile bilee,kendimi hamile olduguma ınandırmak ıstıyorum....

kuzuuumm yeni gördüm ben. Allah yardımcınız olsun. Rabbim oğluşunu korusun size bağışlasın sağlıkla. dualarım seninle.

Olesyacım naptın canım?

Doktora gittim yeni ilaçlar verdi biri göbekten iğne diğeri hap.kist yok yumoşlar sağda 3 solda 3 ama henüz istedikleri boyutta değiller 7aralıkta tekrar gideceğim.izlenecek yol belli oldu yumoşlar toplanacak bir kaç en iyiler döllenince transfer olacak eğer 7 aralıkta gittiğimde istedikleri gibi olursa toplanacak ve gün belirlenecek.
Amma çok yazdım seni unuttum sizler nasılsınız dr ne dedi?
Asbeden haber yok ne oldu ki merak ediyorum

Son düzenleme:

İyi iyi maşallah. Hadi inşallah 7 aralıkta yumoşlar toplamalık olurlar da hemen gün belirlerler. Allahım hayırlısıyla nasip etsin artık

Asbeden yeni haber yok canım. Her hafta dopplere girecekti, bu hafta ne yaptı, nasıl acaba bebişler...
Ben de 6 aralığı bekliyorum ikili test için hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…