- 1 Ekim 2013
- 379
- 31
- 48
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #23.101
doğal yollarla denediğim ay olmadı gerçi daha yeni evliyim ama ilk aydan hamile kalmak gibi bi hayalim vardı o yüzden 2. ayda klomen kullanıcam doktordan rica ettim oda bunu yazdı ilaç olarak bilgisi olan var mı?
Aynı zamanda evlenmişiz:) Ben ilk ayda hamile kaldım çok uzun yıllar uğraşan milyonlarca insanlar var belki bizimkiside hemen olmaz dedik,ALLAH verdi hamdolsun çokta güzel bir duygu fakat keşke biraz daha bekleseydikte dedim daha balayına bile gitmedik daha birbirimize doymadan doktor türlü türlü yasaklar koydu anlamışsındır bu kısmıHerşeyin hayırlısı ama birazcık evliliğin tadını çıkarmakta fayda varmış ,şimdiyse hergün ufak atışmalarımız oluyor dikkatsiz ani hareketler yapıyormuşum yemelerim içmelerim sağlıksızmış kalsiyum almıyormuşum herşeye karışıyor tavsiyem azcık sabret doğal yolla 1 sene içerisinde kalırsın inşALLAH çoğu 3 ayda kalmış burdaki okuduklarımdan tanıdıklarımdan yola çıkarak söylüyorum
Rabbim hiçbir sorun yaşamadan prensesini kucağına almayı nasip eder inşallahhhh
Bizi unutma canımmm duaya çok ihtiyacımız varrr her hafta dopplere gireceğiz erkeğimizin takibi için dün bir de down sendromu çıkardılar başımıza ama Rabbime emnaet ettim yavrularımı dualarınızı istiyoruz canlarımmmmmm
Canımmm Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kolayca doğuruvermeni nasip etsin. Nihayet kavuşacaksın minik yavruna. Allah bize de nasip etsin o günleri. Çoook öpüyorum ikinizi de
nasılsınız bakalım bu gece cok rhat uyudum nıhayet sımdıde kızım ogle uykusunu uyuyor gec kalktık halıyle gec yatınca . sımdı kahvaltımı yapıcam
dun kızımda bakıyordu kadınlar klubune
Eki Görüntüle 870025
BİRDE BEN BAKAYIM SU KADINLAR KLÜBÜNE NE VAR YOK DİYOR
Sağolun canlarım sağ salim getirdik evimize prensesimizi. Perşembe saat 10da geldi dünyaya cennet kokulum ;-) hepiniz için dua ettim size de teşekkürler güzel dilekleriniz için. Darısı başınıza inşallah. Asbecim ben hamileliğim zehir olmasın diye tarama testlerinin hiçbirini yaptırmadım dediğin gibi allahtan geliyo diye. İnş. Sorunsuz bi şekilde sağ salim kavuşacaksın sen de miniklerine. Öpüyorum hepinizi.
Canım c.tesi detaylı ultrasona girdik orda erkeğimizin plasentasında atar damarın akımı yavaşlamış çıktı sonra 2dr. daha gezdim aynı şeyi söylediler gelişim geriliği devam ederse bebeğinizi kaybedebilirsiniz dediler eşimin teyzesi çapa tıp fakültesinde çalışıyor o bi hoca ayarladı ona gittik dün oda bebeğin beslenmesinde sıkıntı var dedi bir de bağırsağında parlama var muhtemelen kanamadan veya gelişim geriliğinden olabilir ama down sendromu göstergesi de olabilir dedi cvs amniyosentez önerdi 2bebeğime de ama ben kabul etmedim Rabbim bize öyle bir evlat nasip ettiyse bekleyip göreceğiz zaten ense kalınlığı-burun kemiği tarama testleri normal çıkmıştı içimde o konuda acaip rahat... Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin deyip dua ediyorum bol bol ama hiçbiryere sığamıyorum acaip yorgun hissediyorum kendimi... Dualarınızı esirgemeyin nolurrr
Canım durumunu okuyunca çok üzüldüm kaç gündür ne yazacağımı bilemedim eltimin durumu aklıma geldi sabır diliyorum ve dualarım seninle.senden ricam cvsiyi yaptırmam demişsin yaptır onda herşey belli olur eltim ilk gebeliğinde sona geldiğinde yaptırdı ama doğurmak durumunda kalmıştı ve 5 gün yaşamıştı senin de bu durumla karşılaşmanı istemem ve diğer bebişini de etkilemesin Allahım onları nasip etti ama sağlıksız olmalarını da istemez değil mi?Allah yardımcınız olsun ins iyi olacak minişerkeğin damarında problem olduğu için beslenmiyor diyor dr.lar canımcım dua ediyoruz bol bol her hafta gidip dopplere gireceğiz 2-3günde bir de kan ilacıyla birlikte serum alıyoruz yine iyi olacak inşallah herşeyyy aminnnnn
Rabbime emanet ettim onları
Tatlım o nerden çıkmışki şimdi? Heleki bu haftalarda, neye istinaden böyle bir şey söyledi doktorun? Ne zor günler geçiriyoruz böyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Abseye çok üzüldüm ins iyi olacak.sen nasılsın minik nasıl?İyi yapmışsın canım. Allah yardımcınız olsun. İyi olacak miniğin. Belki kız daha çok besleniyordur, uyanıktır. Ötekine pek bir şey bırakmıyordur. Ne bileyim işte :) Olumlu düşünelim hep. Allah sağlık sıhhat versin minik yavrularına
nasılsınız bakalım bu gece cok rhat uyudum nıhayet sımdıde kızım ogle uykusunu uyuyor gec kalktık halıyle gec yatınca . sımdı kahvaltımı yapıcam
dun kızımda bakıyordu kadınlar klubune
Eki Görüntüle 870025
BİRDE BEN BAKAYIM SU KADINLAR KLÜBÜNE NE VAR YOK DİYOR
Sağolun canlarım sağ salim getirdik evimize prensesimizi. Perşembe saat 10da geldi dünyaya cennet kokulum ;-) hepiniz için dua ettim size de teşekkürler güzel dilekleriniz için. Darısı başınıza inşallah. Asbecim ben hamileliğim zehir olmasın diye tarama testlerinin hiçbirini yaptırmadım dediğin gibi allahtan geliyo diye. İnş. Sorunsuz bi şekilde sağ salim kavuşacaksın sen de miniklerine. Öpüyorum hepinizi.
maaşallah subhanallahhh minişeeee yerim onuzara bennnNasılsınız kızlar gece nobetlerı nasıl gıdıyor ben cok yorgunummmm :)
bakın bakalım buyumsmuyuz Eki Görüntüle 869870
herşeyimiz normal çıkmıştı canım işte bebişimizin gelişim geriliği çıkınca her hafta dopplere girme durumumuz çıktı ortaya orda çıkardılar bunu da Rabbime emanet ettim o hakkımızda hayırlısını nasip edecek ilk zamanlar çok üzüldüm ağladım ama şimdi içim acaip rahat inşallah hepsi çok güzel olacakSağolun canlarım sağ salim getirdik evimize prensesimizi. Perşembe saat 10da geldi dünyaya cennet kokulum ;-) hepiniz için dua ettim size de teşekkürler güzel dilekleriniz için. Darısı başınıza inşallah. Asbecim ben hamileliğim zehir olmasın diye tarama testlerinin hiçbirini yaptırmadım dediğin gibi allahtan geliyo diye. İnş. Sorunsuz bi şekilde sağ salim kavuşacaksın sen de miniklerine. Öpüyorum hepinizi.
Canım durumunu okuyunca çok üzüldüm kaç gündür ne yazacağımı bilemedim eltimin durumu aklıma geldi sabır diliyorum ve dualarım seninle.senden ricam cvsiyi yaptırmam demişsin yaptır onda herşey belli olur eltim ilk gebeliğinde sona geldiğinde yaptırdı ama doğurmak durumunda kalmıştı ve 5 gün yaşamıştı senin de bu durumla karşılaşmanı istemem ve diğer bebişini de etkilemesin Allahım onları nasip eti ama sağlıksız olmalarını da istemez değil mi?Allah yardımcınız olsun ins iyi olacak miniş
Abseye çok üzüldüm ins iyi olacak.sen nasılsın minik nasıl?
Nasılsınız kızlar gece nobetlerı nasıl gıdıyor ben cok yorgunummmm :)
bakın bakalım buyumsmuyuz Eki Görüntüle 869870
İyiyim canım işlemlere tam başlanmadı 29unda ne nasıl yapılacak konuşulacak.Çok şükür iyiyiz olesyam. Dört gözle ikili test günün bekliyoruz. Daha yaklaşık 2 hafta var
Sen nasılsın, başladınız mı işlemlere?
Ne demek canım.Verdiğiniz karara inş hayırlı olur dediklerinin bazılarına katılıyorum biri için ikisini de riske atmamak lazım sen dualarını eksik etme Rabbim yardım eder.yarın inş doppler sonucunuz iyi çıkacak dualarım seninlemaaşallah subhanallahhh minişeeee yerim onuzara bennn
herşeyimiz normal çıkmıştı canım işte bebişimizin gelişim geriliği çıkınca her hafta dopplere girme durumumuz çıktı ortaya orda çıkardılar bunu da Rabbime emanet ettim o hakkımızda hayırlısını nasip edecek ilk zamanlar çok üzüldüm ağladım ama şimdi içim acaip rahat inşallah hepsi çok güzel olacak
Canımmm Allah razı olsunnnn iyi ki varsınız
Canım eğer cvs yaptırırsam bir bebeğe cvs diğerine de amniyosentez yapmak istiyorlar ve yaptırdığım zaman düşük riskimiz oluşacak gelişimi ileri olan bebişimide kaybedebiliirm. Cvs sonucu bize sadece bebeğimizin down sendromlu olup olmadığını söyleyecek ki eşimle konuştuk öyle bile olsa bebeğimizi aldırmayı düşünmüyoruz o yüzden yaptırmak istemiyorum canımcımeğer öyle bişey varsa bile birinin yaşamına son vermek diğerini erken doğuma yönlendirebiliyor o da bu aylarda çok çok riskli canım Rabbime emanet ettim onları hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhhh
Dua edin nolur yarın dopplerimiz var yine inşallah kilo almış olur minişlerimm
Olesyacım habersiz bırakma bizi
Asbecim Allah yardımcın olsun, inşallaaaaaaah minişler büyümüş ve kilo almışlardır
maaşallah subhanallahhh minişeeee yerim onuzara bennn
herşeyimiz normal çıkmıştı canım işte bebişimizin gelişim geriliği çıkınca her hafta dopplere girme durumumuz çıktı ortaya orda çıkardılar bunu da Rabbime emanet ettim o hakkımızda hayırlısını nasip edecek ilk zamanlar çok üzüldüm ağladım ama şimdi içim acaip rahat inşallah hepsi çok güzel olacak
Canımmm Allah razı olsunnnn iyi ki varsınız
Canım eğer cvs yaptırırsam bir bebeğe cvs diğerine de amniyosentez yapmak istiyorlar ve yaptırdığım zaman düşük riskimiz oluşacak gelişimi ileri olan bebişimide kaybedebiliirm. Cvs sonucu bize sadece bebeğimizin down sendromlu olup olmadığını söyleyecek ki eşimle konuştuk öyle bile olsa bebeğimizi aldırmayı düşünmüyoruz o yüzden yaptırmak istemiyorum canımcımeğer öyle bişey varsa bile birinin yaşamına son vermek diğerini erken doğuma yönlendirebiliyor o da bu aylarda çok çok riskli canım Rabbime emanet ettim onları hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhhh
Dua edin nolur yarın dopplerimiz var yine inşallah kilo almış olur minişlerimm
Olesyacım naptın canım?
Doktora gittim yeni ilaçlar verdi biri göbekten iğne diğeri hap.kist yok yumoşlar sağda 3 solda 3 ama henüz istedikleri boyutta değiller 7aralıkta tekrar gideceğim.izlenecek yol belli oldu yumoşlar toplanacak bir kaç en iyiler döllenince transfer olacak eğer 7 aralıkta gittiğimde istedikleri gibi olursa toplanacak ve gün belirlenecek.
Amma çok yazdım seni unuttum sizler nasılsınız dr ne dedi?
Asbeden haber yok ne oldu ki merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?