- Konu Sahibi meleksimam
- #23.121
Allah razı olsun canimmmmmİyiyim canım işlemlere tam başlanmadı 29unda ne nasıl yapılacak konuşulacak.
Ne demek canım.Verdiğiniz karara inş hayırlı olur dediklerinin bazılarına katılıyorum biri için ikisini de riske atmamak lazım sen dualarını eksik etme Rabbim yardım eder.yarın inş doppler sonucunuz iyi çıkacak dualarım seninle
Amin aminnn canım iyi ki varsinizOlesyacım habersiz bırakma bizi
Asbecim Allah yardımcın olsun, inşallaaaaaaah minişler büyümüş ve kilo almışlardır
Amin canım inşallah oglusum savaşçı geriden geldi inşallah sağlıkla hayırla doğacak dakuzuuumm yeni gördüm ben. Allah yardımcınız olsun. Rabbim oğluşunu korusun size bağışlasın sağlıkla. dualarım seninle.
Canlar bu hafta ölçüm yapmadılar doppler de durum aynı dedi sadece 2 haftada bir ölçüm yapılıyormus ama dün kendi dr.umuza gittik oglusum da kizcemde büyümeye devam ediyor hayırlısıyla sağlıkla insallahhhhh bu haftada işyerinde son haftam sonra dinlenmeye geciyoruz dr. Dinlenmenin daha faydalı olacağı görüşünde dualarınızda bizi eksik etmediniz Allah razı olsun inşallah çarşamba dopplerde de güzel şeyler duyacagiz güzel haberler vereceğiz sizlereİyi iyi maşallah. Hadi inşallah 7 aralıkta yumoşlar toplamalık olurlar da hemen gün belirlerler. Allahım hayırlısıyla nasip etsin artık
Asbeden yeni haber yok canım. Her hafta dopplere girecekti, bu hafta ne yaptı, nasıl acaba bebişler...
Ben de 6 aralığı bekliyorum ikili test için hayırlısıyla