- Konu Sahibi meleksimam
-
- #22.921
kizlar burda bebegi olanlar var.Allah herkesin bebegini korusun isteyenlerede kismet etsin.bende cok istiyorum.bana yardimci olur musunuz?siz de hamile oldugunuzda bunlari yasadiniz mi?adetime 1hafta kala kasik agrilari.ayak agrilari.usume.yuzde daha sonra dekolte bolgesinde bacaklarda sivilceler.gobekten asagi inen kahverengi silik cizgi.idrara sik cikma.dun adet olmaliydim olmadi.bugun test yaptim.cok cok silik bi cizgi cikti.hamile ola bilir miyim?goguslerde hic buyume agri yok.ama dun itibarile dokundugumda agriyor.dokunmadigimda hic agri yok.yardim edin.bunlari yasayan var mi aranizda
Canim pc yi alamiyorum elime o yuzden fazla giremiyorum telden geliyorum iste firsat buldukca
iyiyiz sukur bebislerle simdilik yatmaya devamiyi olsunlarda 9ay yatariz nolcak dalga geciyorlar benimle yaa
Canim benim biliyorum cok zor ama elinden geldigince kafani dagitman gerek nasil yapacaksin bilmiyorum ama sen savasci bir hatunsun bunuda asarsin bence ben inaniyorum
Canimmmm ne diyecegimi bilmiyorun Rabbim sabir nasip etsin insallahhh hic gerek kalmadan gelir melegin insallahh
Canim zor bir surec atlatiyorsun sanirim bende yatiyorum evde 12sinden beri Rabbim bebislerimizi bize bagislasin insallahh ve etrafimizdakilere anlayis nasip etsin benim annen bakiyor ama ben onunla da catismaya basladim Rabbim yardimcimiz olsun
doktorumla konustum kan testine gerek yok henuz dedi.3gun araliklarla evds test yap dedi.on gun gecsin adet olmazsan gelirsin dedi.yarin yine test yapicam.insAllah bu defa cizgi koyu cikar
az once yine test yaptim.yine cok silik cikti.yaa doktorumdan fayda yok.arkadslar siz yardim edin.dun ve bugun test yaptik ikisi de cok silik cikti.hamile degilsen hic cikmaz degil mi?
tesekkur ederim Rosaleda.henuz ozel msj yazamiyorum.aslunda doktorum cok iyi.cok egitimli.degismek istemiyorum.
hamile oldugumu ogrensem ilk sizinle paylasicam.ben azeriyim bilmem biliyormusunuz,benim doktorum tibb elmleri doktoru.turkcesin billmiyorum:))
kizlar hamilelikte idrar koyu renk olur diye duydum.bu herkesicin gecerli mi?bende herzamankinden acik.bide hamile bayanlardan duydum yani forumlarda okudum.idrarda tortu kepek gibi biseyler oluyomus.bu ne derecede dogru?
cok saqol rosaleda cvb icin.ben bugun kalktim ve yine icuncu kez test yaptim.yine silik.ama dun yaptigimda. biraz daha koyulasti.bu silik korkutuyor beni.dusme ihtimali olunca silik cikiyomus diye duydum.henuzadetimden 3gun gecti.yeni diye silik ckiyo olabilir mi?
merhaba kızlar,
ben yine kırmızıları gördüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?