Ilk çocuğunu düşünenler...

Sağlık olsun tatlım yaaa. Dediğin gibi hayırlısı değilmiş demekki. Allahım dualarını kabul etsin
Saol rosacim.Yakında toparlarım isyan etmiyorum sadece yoruldum ama en az 2 ay rahatım ilaçsız tedavisiz ama kan tahlilli bol sonuç beklemeli günler var önümde.Doktorum embriyonun neden tutunamadığını araştırmak için istedi bu tahlilleri bakalım sonuçları ne olacak.

Üzülmek yok canım inş. Hayırlısıyla en uygun zamanda gelecek bebek stres hormonlarına meydan vermek de yok.. Allah her isteyene nasip etsin inşallah sağlıkla.
Tabiki üzülmek yok,isyan etmek sonuçta Allahımın takdiri

Saol canım.Ben öyle umut ediyorum.
Ne demek canım sen önce beni değil kendini düşüneceksin miniklerimiz var göbüşünde.Canım çok geçmis olsun bu durumuna üzüldüm yat dinlen ve sadece ihtiyaçların için kalk dikkat et kendine canım.
Ben de en az 2 ay rahatım ilaç yok doktor yok sadece tahliller var tedavime onların sonucuna göre devam edilecek.Hem benden hem eşimden kan tahlili istedi.bu tahlillerle neden gebeliğin oluşmadığı bakılacakmış doktorum öyle dedi.

1hafta yatacaksin dedi dr zaten canimcim gerekirse isten de cikarim hic onemli degil onlar iyi olsun yeter
Tabii canım iş mi minikler mi önemli senin önce onları düşünmelisin gerisi boş onlara kavuşana kadar neler yaşadın

Son düzenleme:

Aynen oyle canim hicbisey onlardan onemli degil valla yatoyorum devamli canimcim kimildamiyorum valla agir vasita oldum sayelerinde
Keske bu tahlilleri dahaonceyapsalardi sizi en az uzecek sekilde atlatirdiniz canim ama vardid bunda da bir hayir insallah 2ay icinde kendiliğinden gelir canimcim benimmmm

Yat canım onlardan önemli değil hiç birşey gerçi yatmakta zor ben transferden sonra dün 2 nci kez çıkmıştım dışarı yürürken ayaklarım uyuştu ve hep zonkladı şişti ama sabah kalktım düzelmiş
Bu tahlilleri önceden yapmıyorlarmış o yüzden böyle oldu ama bizde de hata var sana bahsetmiştim eltimin durumunu biz ondan sonra bu tahlilleri yaptıracak ama yaptıramadık tedavim başlamıştı isterlerse yaptırırız demiştıik ve o gün çattı geldi işte.Dün doktoruma tekrar söyledim eltimin durumunu hemen onlar tahlil yaptırdı mı dedi evet dedim ama bize bildirmediler dedim o da keşke bildirselerdi dedi ama sende de olacak diye bir şey yok dedi biz ona göre tedbirimizi alırız dedi ben zaten hamiş kalıp o döneme gelince tekrar hatırlatma yaparım o önemli durumu atlayamam zaten o tahlillerde bunları kapsıyor
Inş dediğin gibi bekli kendiliğinde gelir çünkü ilaçların etkisi anca 3-4 adet döneminde vücuttan çıkıyormuş.

Son düzenleme:
Asbecim geçmiş olsun tatlım iyisindir inşallah yorma sakın kendini yat dinlen tuvalete kalk sadece

Yatmakta zor ama napalim minnoslar icin mecbur yatacagiz simdilik herkes pervane zaten kimildamiyorum canimcim
Her serde bir hayır var derler bunda da vardir elbet evet ilaclar 6aya kadar surebildigini biliyorum inşallah sizinde oyle olacak kusura bakma tatlım gecmis olsuna geldi komsular giremedim
Asbecim geçmiş olsun tatlım iyisindir inşallah yorma sakın kendini yat dinlen tuvalete kalk sadece
Sagol canim simdi daha iyiyiz sukur hic kimildamiyorum canim Rabbim bebislerimi bize bagislasin. ..

canım benim çok geçmiş olsun inşallah herşey düzelecek bundan sorunsuz bir süreç geçirirsin ve iyi haberlerini alırız

Son düzenleme:
Olesyam kendiliğinden gelecek kısmetse yavrucuklar. Allah hayırlısını versin. Bu süreçte sen de dikkat et kendine. Üşüteyim falan deme sakın

]Yatmakta zor ama napalim minnoslar icin mecbur yatacagiz simdilik herkes pervane zaten kimildamiyorum canimcim
Her serde bir hayır var derler bunda da vardir elbet evet ilaclar 6aya kadar surebildigini biliyorum inşallah sizinde oyle olacak kusura bakma tatlım gecmis olsuna geldi komsular giremedim

Boşver tadını çıkar canım.
Doğru diyorsun bunda da bir hayır vardır.
Inş bakalım neler bekliyor bizi hafta kan tahlillerimiz için kan vereceğiz sonuçlar ne gösterecek.
Hiç kusura bakmadım sadece aniden gidip gelemeyince problem mi var diye meraklandım ama şükür yokmuş

Saol canım inş[/QUOTE]
Sukur canim sabah biraz kirmiziya doner gibi okdu akinti yine korktum kimildamiyorum su anda belim falan tutuldu artik hadi bakalim tam surat başlıyoruz he testlere hersey iyi gidecek Allahimin izniyle sagolsun bi komsum var anne gibidir bize herseyimize kosar Allah razi olsunnn
Evet tatlım doğru düşünmüşsün. Yeterki onlar sağlıklı olsun. Yirim ben onlarıııı
Amin canim benim aminnn iyi olsunlar yeter
Olesyam kendiliğinden gelecek kısmetse yavrucuklar. Allah hayırlısını versin. Bu süreçte sen de dikkat et kendine. Üşüteyim falan deme sakın
Aynen katılıyorum dikkat olesyacim hersey yolunda gidecek

Kızlar merhaba . Nasılsınız uzun zaman oldu gorusmeyelı zaman desenız cok az hiç birseye yetısemıyorum vallahı sizi özledımmmmm ...

Kızım canım yavrum babasından grip kaptı sımdı bıraz daha ıyı burnu tıkandı huysuzus buyuduk teyzeler sizleride özledikk sizler nasılsınız yenı hamısler bebıslerı doganlar uzun zamandır haberlerınızı alamıyorum

Eklentiler

• $100_4727.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:

Sukur canim sabah biraz kirmiziya doner gibi okdu akinti yine korktum kimildamiyorum su anda belim falan tutuldu artik hadi bakalim tam surat başlıyoruz he testlere hersey iyi gidecek Allahimin izniyle sagolsun bi komsum var anne gibidir bize herseyimize kosar Allah razi olsunnn

Aman dikkat et yat kımıldama üzmesinler seni de bizi de.
Evet başlayacağız inş kan testlerim hepsi pıhtılaşmayla ve kromozom analiziyle ilgili.
Allah razı olsun komşundan böyle komşular az var.

Amin canim benim aminnn iyi olsunlar yeter

Aynen katılıyorum dikkat olesyacim hersey yolunda gidecek[/QUOTE]

Dikkat ediyorum merak etmeyin

Son düzenleme:

Canım nerelerdesin sen çok sevindim gördüğüme maşallah kızına allah nazarlardan saklasın ve geçmiş olsun. Resmi göremiyorum telefondan girdiğim için kızının resmini mi eklemiştin? Bilgisayardan bakıcam ilk fırsatta ;-) ee nasıl gidiyo annelik alıştınız mı birbirinize?

Eskilerden kimseyi göremiyorum topikte bi tek asbelove var ne gamze ne gülümsün ne acemiperi ne asya. Asyayı çok merak ediyorum aramızda 2-3 hafta falan var benden önde. İnş bi sıkıntı yoktur herşey yolundadır..

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın hanımlar.
Cts kızımı gördüm 1buçuk ay aradan sonra. 1600 gr olmuş maşallah teyzeleri büyüdü iyice. En son 700 grdı. Başını aşağı çevirmiş inş erken gelmez vakitlice hayırlısıyla sağlıkla gelir.

Kimsecikler yok mu bugün? Herkes iyidir inşallah asbelove nasılsın canım?

daisy maaşallah subhanallahhhh Rabbimin mucizelerinden biri de yukarda duruyor

Dikkat ediyorum merak etmeyin[/QUOTE]
hadi hadi bende heyecanlandım inşallah hepsi sırayla gelecekkkkk
oh oh maaşallahhh bi sonrakinde kocaman olacak annesiiiiii
Gelir gelir Allahımın izniyle sağlıkla zamanında

Daisy kizin pek tatliymis masallah . Boswer ile seni sorup durdum ama sizden ses cikmadi Ben de topike bakiyorum kizlar guzel telaslarda, okuyorum ama yazamiyorum. Benim pasam da buyudu kocaman oldu. Gaz sikintimiz devam ediyor ama ben de bebegim de alistik artik bunlara.

Oglum ellerinizden oper teteleri

kızlarr ya ben nasipse ilk defa kalacağım ama şuan ne hissetceğimi bilmiorum adetim 10 gün kadar gecikti idrar testleri negatif kan testide 2 gün önce yaptırdım değeri 0.16 çıktı yani negatif.ama göğüslerim bu süre zarfında aşırı buyudu ve kasıklarımda ağrılar var ne yapacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…