- Konu Sahibi meleksimam
-
- #22.801
başkalarının hatalarını bana mal etmeye çalıştı da bende resti çektim valla düzeltmem için beni h.sonları işe çağırıyor bir de cins yaaaa sinir etti beni
ohhh mis mis zaten şimdi enişte gelir oydu buydu derken gece olur
valla markasını hatırlamıyorum ki kuzum girdim eczaneye istedim verdi öyle 3-5tl'lik bişeydi yani varsa ki Rabbimin izniyle var çıkacak bak görürsün canım benimmmmm
Amin canım amin, inşallah geçmiş olurlar. Ben bir şeyi kafaya çok takan biriyim. O yüzden istemesem de üzülüyorum. Nasıl aşıcam bunu bilmiyorum :18: Nefret ediyorum bu huyumdan...
Olesya, canım hadi yarın güzel haberlerle gel de neşemiz yerine gelsin. Testi yapar yapmaz hemen buraya yazıyorsun tamam mı? Sakın sona bırakma bizi :)
canlar ben çıkıyorum şimdilik yarın görüşmek üzere sabah ilk işim buraya girmek olesyanın güzel haberlerini almak olacak Allahımın izniyle hepinizi öpüyorum Allaha emanet olunnnnn
kötü düşünmüyoruz ki kötüye gitmesin eşinin süpermenleri senin vücudunda 72saate kadar yaşayabiliyor o yüzden her zaman bir umut varrrrr
görmeyeceksin tabi kiii ohhh hepsi uçsun gitsin tertemiz olsun rahimcik ki minişler sımsıkı tutunsun anneciğineeee
Günaydın asbelove ve rosaleda
Testi yapmak için kutuyu açtım ama test çubuğunun içinde bulunduğu ambalajı açıktı bende ki ne şans di mi?zaten o test markasını hiç sevmem(miratech)
Öğlene doğru dk bulunduğü hastaneye gidip orda kan tahlilimi yaptıracağım akşamüstü geldiğimde sonucu yazarım dua edin bana ihtiyacım var.
Bu gün bir de adet günüm henüz belirti yok.
hemde nasıl sinir oldum y.dışına çıkıyordu gider ayak sinir bozdu vallaAaa bu halinle bir de h.sonlarıda mı çağırıyor!sana mı kalmış düzeltmesi kendileri düzeltsin walla ben de kızdım sinir şey.rest çekmekle iyi etmişsin canım
Koçiş geldi az önce o gelince daha iyi oluyorum
Amin inş o güzel sonucu almayı nasip etsin Allahım
Ayy o huy bende de var ne yapacaksın
Amin inş canım.merak etme yazarım dona bırakmam.
Tamam canım merak etme yapar yapmaz yazarım.
Sende Allaha emanet ol
inşallah kuzum inşallahhh neden olmasın Rabbim nasip etsin yeter kiMinişler demişsin ne güzel, bakarsin gerçekten minişler gelir :) heyecanlandim birden
kuzummmm günaydınnn
Sabırsızlıkla bekliyor olacağız Allahımın izniyle güzel haberlerle geleceksinnnnnn dualarım seninle zaten akşamdan beri
O belirtiler 9ay kadar olmasın inşallahhhh
Saol canım ben de dünden beri okuyorum Allah kabul etsin dualarımızı
Ins RAbbim izin verirse gelmeyecek kırmızılar
Öğlene doğru çıkacağım gelince haber veririm sizlere çoook öpüyorum
Biraz daha dua edeyim
Çıkıyorum şimdilik
arkadaşlar bende bugün güzel haberi aldım. 5 haftalık hamileyim.. çok mutluyum. darısı isteyen herkesin başına :)
Günaydın asbelove ve rosaleda
Testi yapmak için kutuyu açtım ama test çubuğunun içinde bulunduğu ambalajı açıktı bende ki ne şans di mi?zaten o test markasını hiç sevmem(miratech)
Öğlene doğru dk bulunduğü hastaneye gidip orda kan tahlilimi yaptıracağım akşamüstü geldiğimde sonucu yazarım dua edin bana ihtiyacım var.
Bu gün bir de adet günüm henüz belirti yok.
kuzummmm günaydınnn
Sabırsızlıkla bekliyor olacağız Allahımın izniyle güzel haberlerle geleceksinnnnnn dualarım seninle zaten akşamdan beri
O belirtiler 9ay kadar olmasın inşallahhhh
hemde nasıl sinir oldum y.dışına çıkıyordu gider ayak sinir bozdu valla
neyse şimdilik duruldu bakalım haftaya cuma toplantı yapacakmışız sabırsızlıkla bekliyorum
inşallah kuzum inşallahhh neden olmasın Rabbim nasip etsin yeter ki
nerdesin kuzummm meraktan çatlicammmmm
Meraba kızlar bende 1 yıldır uğraşıyorum bebek işiyle daha olmadı geçen ay rahim filmi çekindim bu ay neler olacak bilmiyorum pazartesi doktora gitcem 😊😊olesya seni günlerdir takip ediyorum ama yazamadım telefondan giriyorum ve çok yazamıyorum o yüzden inşallah bebiş tutunmuştur sana çok dua ettim inşallah olmuştur sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah hayırlı güzel haberler bekliyorum senden 😊😊
Ben de merak ettim dualarım seninle olesya. İnşallah meleğin seninledir..
ben de hep dua ettim oleysa cım hayırlı haberlerini bekliyoruz. asbecim sana bişey sorucam benim dün aşılamam yapıldı. 24 ünde kandan bakılacak senin kaçıncı aşılamanda tuttu bizim şansımız %10 dedi doktor.
Insallah güzel haberlerini aliriz canimcim bizede % 20demisti en fazla ama ilk asilamamizda bebislerim benimleydi canimcim insallahhh sizinde oyle olurben de hep dua ettim oleysa cım hayırlı haberlerini bekliyoruz. asbecim sana bişey sorucam benim dün aşılamam yapıldı. 24 ünde kandan bakılacak senin kaçıncı aşılamanda tuttu bizim şansımız %10 dedi doktor.
Canim benimmm kiyamam sana Rabbim sabir versin. Sen ne yuce yurekli bir insansin Allahim bu tevekkulunu sabrini karsiliksiz birakmayacaktir tez zamanda nasip edecek tup bebekten sonra normal yolla bebisleri olan nice bayan var bence sizde o grubun icine gireceksiniz...Aman durulması iyi ama gider ayak bunu yapması hoş olmamış.
Yapsın bakalım toplantısını neler diyecek gıcık patron
Hemen yazamadım sonuç negatif olunca dünyam yıkıldı eve geç geldim kafamı dağıtmak istedim anca toparladım kendimi.Eşimle konuşunca kendime geldim zaten başka türlü yenemezdim.Sonra düşündüm ki Allahım hayırlı ve sağlıklı olmayacakmış ki vermemiş,o sevdiği kullarını seçermiş demek ben de onlardan biriyim dedim ve Ona sığındım.
Doktorumla da görüştüm o da üzülmüş çünkü bu sonucu beklemiyormuş yumurtam a kaliteymiş ve güzel döllenmişti dedi.Bir sürü tahlil istedi onları yaptırıp sonucuna göre devam edeceğiz,tüm ilaçları kes dedi.Artık adet olmayı bekliyorum en az 2 ay dk gitmek yok tahlillerden dolayı.
Desteğin,duaların için teşekkürler ve beklettiğim için özür dilerim.
Saol duaların için tşkler ama olmadı.
Saol olmadı
Saol sonuç negatif
Üzülmek yok canım inş. Hayırlısıyla en uygun zamanda gelecek bebek stres hormonlarına meydan vermek de yok.. Allah her isteyene nasip etsin inşallah sağlıkla.
Asbecim sen de dikkat et kendine. Bi kaç gün rapor alabiliyorsan alsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?