- Konu Sahibi meleksimam
-
- #22.681
Oh oh maasallahhhh subhanallahhhannesine simsiki tutunuyordur şimdi Allahimin izniyle canim biraz zor olmus ama bitti sukur simdi dinlenme zamaniiiii simdi dinlen annesi sonra yatirmayacak seni minisin
Saol canım amin inş Allah'ımın izniyle tutunmaya çalışıyordur
Çok zor oldu ama bitti dinleniyorum 5 eylülde kan tahlilim var ilaçlar değişecekmiş 11eylülde de beta hcg var.
İnş yatırmaz ama yatırsada sorun değil miniş için herşey
Oh oh maasallahhhh subhanallahhhannesine simsiki tutunuyordur şimdi Allahimin izniyle canim biraz zor olmus ama bitti sukur simdi dinlenme zamaniiiii simdi dinlen annesi sonra yatirmayacak seni minisin
Çok zor oldu ama bitti dinleniyorum 5 eylülde kan tahlilim var ilaçlar değişecekmiş 11eylülde de beta hcg var.
Canlar merhaba
Hepinize dualarınız için teşekkür ederim
Transfer işlemim saat 14te oldu saat 12de olacak diye 3lt yakın su içmiştim sıkışık olmam için 14te olunca kasık ve bel ağrısı yaptı ve o saate kadar 5 kere wc gittim en sonunda aldılar saat dr um geldi embriyon çok güzel gelişiyor,bir tane ama sağlam olsun bizim olsun dedi işlem bitip odama geldiğimde saat 14:20idi 2.5 saat yattım bunun yarım saati ayaklar karna çekili durumdaydı ama benim wc gelmişti hemşire geldi tamam wcye gidebilirsin dedi 10dk çıkamadım.şimdi evdeyim dinleniyorum ve 3 gün çok dikkat etmem gerekiyormuş sonra yavaş yavaş normal hareketlerime dönebilirmişim kendimi yormadan
Rosaleda sana da sevindim umarım dr yasağı kaldırır sende çalışmalara başlarsın
Canlar merhaba
Transfer işlemim saat 14te oldu saat 12de olacak diye 3lt yakın su içmiştim sıkışık olmam için 14te olunca kasık ve bel ağrısı yaptı ve o saate kadar 5 kere wc gittim en sonunda aldılar saat dr um geldi embriyon çok güzel gelişiyor,bir tane ama sağlam olsun bizim olsun dedi işlem bitip odama geldiğimde saat 14:20idi 2.5 saat yattım bunun yarım saati ayaklar karna çekili durumdaydı ama benim wc gelmişti hemşire geldi tamam wcye gidebilirsin dedi 10dk çıkamadım.şimdi evdeyim dinleniyorum ve 3 gün çok dikkat etmem gerekiyormuş sonra yavaş yavaş normal hareketlerime dönebilirmişim kendimi yormadan
Canlar merhaba
3 gün bir şey yapmak yok o zamanHep yat, boşver her şeyi. Hayırlısıyla tutunacak minnoş, işi kolay olsun
olsun tatlim hersey iyi olsunda yat bisey olmaz bak ben butun haftasonumu ve aksamlari kendimi uyumaktan alikoyamiyorum yeter ki minis iyi olsunOh oh maasallahhhh subhanallahhhannesine simsiki tutunuyordur şimdi Allahimin izniyle canim biraz zor olmus ama bitti sukur simdi dinlenme zamaniiiii simdi dinlen annesi sonra yatirmayacak seni minisin
Tabi dayanamadi enişte aeni yalniz bırakmaya oh iyi yapiyor tuvalet ve yemek disinda kalkmak yok yat gitsinnnÖyle yapıyorum zaten koçiş izin vermiyor herşeyi o yapıyor.inş Allah'ımın izniyle tutunacak minik
Dün akşam düğüne gitti ama döndü gece
olsun tatlim hersey iyi olsunda yat bisey olmaz bak ben butun haftasonumu ve aksamlari kendimi uyumaktan alikoyamiyorum yeter ki minis iyi olsun
Tabi dayanamadi enişte aeni yalniz bırakmaya oh iyi yapiyor tuvalet ve yemek disinda kalkmak yok yat gitsinnn
Yatıyorum zaten arada oturur durumda yatıyorum miniş için herşeyi yaparım
Dayanadı geldi o gece saat 4te yattık herkes beni sormuş rahatsız demiş hemen yengelerim hamilemi demişleryok demiş
Çok ilgileniyor ne istesem hemen getiriveriyor canım benim
oy oy maaşallah enişteye maaşallahhhhh Rabbim bozmasın canımmmm inşallah 10güne onu da söyleyeceksiniz inşallahhhYatıyorum zaten arada oturur durumda yatıyorum miniş için herşeyi yaparım
Dayanadı geldi o gece saat 4te yattık herkes beni sormuş rahatsız demiş hemen yengelerim hamilemi demişleryok demiş
Çok ilgileniyor ne istesem hemen getiriveriyor canım benim
bugün hiç iyi değilim canım yaaa hem moral olarak hem de mide olarak nedenini de bilmiyorum heeeAsbelove,Rosaleda nasılsınız?
Kardeşinin nişanı ne zamandı yada oldu mu?
dün oldu nişanımız canım çok şükür onu da atlattık hayırlısıyla güzeldi herşey en önemlisi ben mide sorunu yaşamadan bitirdik nişanı
Sen nasılsın bakalım
oy oy maaşallah enişteye maaşallahhhhh Rabbim bozmasın canımmmm inşallah 10güne onu da söyleyeceksiniz inşallahhh
bugün hiç iyi değilim canım yaaa hem moral olarak hem de mide olarak nedenini de bilmiyorum heee
dün oldu nişanımız canım çok şükür onu da atlattık hayırlısıyla güzeldi herşey en önemlisi ben mide sorunu yaşamadan bitirdik nişanı
Sen nasılsın bakalım
Amin canım
İnş söyleyebileceğiz onu da Rabbime sığınıyorum o herşeyin yapıcısı amin
Ben iyiyim yatmaktan belim ağrıyor ve henüz yıkanamadım onun sıkıntısı var.3üncü güne giriyorum.Biraz kasık ağrım var.
Tebrik ediyorum.sende rahat geçirmişsin sevindim buna.
Amin canım
İnş söyleyebileceğiz onu da Rabbime sığınıyorum o herşeyin yapıcısı amin
Ben iyiyim yatmaktan belim ağrıyor ve henüz yıkanamadım onun sıkıntısı var.3üncü güne giriyorum.Biraz kasık ağrım var.
Tebrik ediyorum.sende rahat geçirmişsin sevindim buna.
az kaldı tatlım azıcık sabır pozisyon değiştir kuzum ya da yatağını değiştir o zaman biraz değişiklik olunca iyi geliyor valla
bugünü de atlat bıcı bıcını yaparsın kuzum sonra da rahat rahat kalkar dolaşırsın evin içinde
sağol canımcım atlattık şükür iyi de geçti kardeşimde çok mutluydu gerisi hiç önemli değil zaten
Az kaldı.pozisyon değiştiriyorum zaten yoksa olmuyor
Akşamüstü bıcı bıcı yapacağım 2 saat sonra 3 gün doluyor aslında dr transferin olduğu günde ılık duş alabilirsin demişti ama ben 3 günü bekledim.yarın daha rahat olurum yavaş yavaş yemek filan yapmaya başlarım gerçi uzanmak, eğilmek ve evişi yok 12sine kadar.
Kardeşininde mutlu olmasına sevindim Allah bozmasın
ohhh ohhh mis olcakmış anniş adayımız Allahın izniyle
ama sıcak değil yine dikkat ediyorsun tamam mı canım bir de uzun kalma banyoda hemencecik halledip çık işini
evet bence de çok yormadan çok ayakta kalmadan yapabilirsin işlerini ama elinden geldiğince oturarak tamam mı canımcım
sağol tatlım aminnnnn
Eveeeet mis olacak annemiz
Yok sıcak değil ılık zaten bu sıcakta sıcak duş almam uzun da kalmam 20dk çıkarım
Oturarak yap ne yapacaksan dedi drcuğumu dinlerim ben.tamam merak etme canım.
Senin ikizler ne durumda dr kontrolün ne zaman'?kaç haftalık oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?