Ilk çocuğunu düşünenler...

3 gün bir şey yapmak yok o zaman Hep yat, boşver her şeyi. Hayırlısıyla tutunacak minnoş, işi kolay olsun

3 gün bir şey yapmak yok o zaman Hep yat, boşver her şeyi. Hayırlısıyla tutunacak minnoş, işi kolay olsun

Son düzenleme:

Öyle yapıyorum zaten koçiş izin vermiyor herşeyi o yapıyor.inş Allah'ımın izniyle tutunacak minik
Dün akşam düğüne gitti ama döndü gece

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Son düzenleme:

az kaldı tatlım azıcık sabır pozisyon değiştir kuzum ya da yatağını değiştir o zaman biraz değişiklik olunca iyi geliyor valla
bugünü de atlat bıcı bıcını yaparsın kuzum sonra da rahat rahat kalkar dolaşırsın evin içinde
sağol canımcım atlattık şükür iyi de geçti kardeşimde çok mutluydu gerisi hiç önemli değil zaten

Az kaldı.pozisyon değiştiriyorum zaten yoksa olmuyor
Akşamüstü bıcı bıcı yapacağım 2 saat sonra 3 gün doluyor aslında dr transferin olduğu günde ılık duş alabilirsin demişti ama ben 3 günü bekledim.yarın daha rahat olurum yavaş yavaş yemek filan yapmaya başlarım gerçi uzanmak, eğilmek ve evişi yok 12sine kadar.
Kardeşininde mutlu olmasına sevindim Allah bozmasın

Son düzenleme:

ohhh ohhh mis olcakmış anniş adayımız Allahın izniyle
ama sıcak değil yine dikkat ediyorsun tamam mı canım bir de uzun kalma banyoda hemencecik halledip çık işini
evet bence de çok yormadan çok ayakta kalmadan yapabilirsin işlerini ama elinden geldiğince oturarak tamam mı canımcım
sağol tatlım aminnnnn

Eveeeet mis olacak annemiz
Yok sıcak değil ılık zaten bu sıcakta sıcak duş almam uzun da kalmam 20dk çıkarım
Oturarak yap ne yapacaksan dedi drcuğumu dinlerim ben.tamam merak etme canım.
Senin ikizler ne durumda dr kontrolün ne zaman'?kaç haftalık oldun?

Son düzenleme:

sen dikkat et elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimin takdiri canım benimmmmmm
10+2yiz artık teyzesi 17sinde ense kalınlığını ölçtürmeye gideceğiz inşallah tabi ben o zamana kadar sabredebilirsem
o zamana kadar kocaman da olurlar inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…