Ilk çocuğunu düşünenler...

tatlım işleri topladım attım kendimi buraya ama henüz gelmemişsin inşallah herşey yolundadır güzel haberlerini bekliyorummmm

Tatlım ben de 1 saat önce geldim sayılır.2 yumoş aldılar.14:30a kadar hastanedeydim tamponum ve damar yolum çıkarıldı dru bekledim taburcu olmak için sonra ilaçlarımı aldım onları nasıl kullanacağım anlatıldı.Yarın transferin ne zaman yapılacağı ve yumurtaların durumunu haber verecekler.inş herşey yolunda gider çok heyecanlıyım ağrılar bile vız geliyor.
Sen nasıl oldun?

Son düzenleme:
Rosaleda nerlerdesin?
Benim yumoşlar toplandı.2 adet yumoş alındı yarın transfer gününü ve yumoşların durumunu haber verecekler.

Son düzenleme:
Rosaleda nerlerdesin?
Benim yumoşlar toplandı.2 adet yumoş alındı yarın transfer gününü ve yumoşların durumunu haber verecekler.

Ahhh canım sorma gezmelerdeyim, düğünler de var bu hafta. Koşturmaca çok... Ayy hadi hayırlısı kuzummm, çok güzel bi haber. Yumoşçuklar hemmennncecik tutsun

Ahhh canım sorma gezmelerdeyim, düğünler de var bu hafta. Koşturmaca çok... Ayy hadi hayırlısı kuzummm, çok güzel bi haber. Yumoşçuklar hemmennncecik tutsun

Oohh ne güzel moral oluyor sana.
Amin canım ins güzel şeyler olacak.Yarın haber verecekler yumoşların durumu ve trsnsfer günü için çok heyecanlıyım

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Nerdesiniz?Ben çok heyecanlıyım hastaneden telefon bekliyorum.Kafamda bir sürü soru işareti var.Hep dua ediyorum.

Son düzenleme:
güzel haberler alırsın umarım hayırlısıyla ne kadar sanslısınki doktora gitmissin ben daha bayan doktor yok diye bebek istegimden dolayı erkek doktor varmıs diye gidemiyorum

güzel haberler alırsın umarım hayırlısıyla ne kadar sanslısınki doktora gitmissin ben daha bayan doktor yok diye bebek istegimden dolayı erkek doktor varmıs diye gidemiyorum

Saol inş.
Illa kadın dr aramadım ben tavsiye üzerine gittim erkek dra ama çok ilgili dün de yanımdaydı mikroenjeksiyondan dolayı dr değişimi oldu ama yine ilk doktorumda ilgileniyor ve takip ediyor.
Erkek dr daha ilgili yada benim dr larım öyle denk geldi.

Son düzenleme:
canım benimmmm aklım hep sendeydi sana msjı attıktan sonra elektrikler kesildi giremedim de sinir oldummmmmm işleri toparlayıp geldim hemen nasılsın bugün ağrın sancın var mı?
Günaydın kızlar
Nerdesiniz?Ben çok heyecanlıyım hastaneden telefon bekliyorum.Kafamda bir sürü soru işareti var.Hep dua ediyorum.
canım benimmmmm aradılar mı aradılar mı?

Saol canım ben de sen yoksun diye merak ediyordum.
Henüz aramadılar canım bekliyorum ve sabırsızlanıyorum.Ağrım biraz var ama dayanılmayacak gibi değil
ağrı eşiğim yüksektir ilaçlarımı alıyorum.
Sen iyisin di mi?

Son düzenleme:

idare ediyorum canım ya napalım bu günlerimize şükür
iyi iyi sevindim bak bu duruma sen arasana ben duramazdım bu saate kadar

idare ediyorum canım ya napalım bu günlerimize şükür
iyi iyi sevindim bak bu duruma sen arasana ben duramazdım bu saate kadar

Amin canım daha iyi olacaksın.
İyiyim işte wcye gidince biraz sıkıntı oluyor onun dışında bir sey yok
Cesaretimi toplayıp aramıyorum ki korkak oldum

Son düzenleme:
Amin canım daha iyi olacaksın.
İyiyim işte wcye gidince biraz sıkıntı oluyor onun dışında bir sey yok
Cesaretimi toplayıp aramıyorum ki korkak oldum

o da geçecek zamanla canım elinden geldiğince dinlen bırak kalsın herşey yorma kendini
bu sana has bişey değil ben testi bile zorla yapmıştım ne olacak acaba diye panik panik dolaşır insn bu dönemlerde

o da geçecek zamanla canım elinden geldiğince dinlen bırak kalsın herşey yorma kendini
bu sana has bişey değil ben testi bile zorla yapmıştım ne olacak acaba diye panik panik dolaşır insn bu dönemlerde

yok yormuyorum zaten dünde biraz dinlendim eşim birşey yaptırmıyor daha şimdiden
dün eve geldik baktım balkonu yıkıyor nasıl hoşuma gitti ama belli etmedim bıraksaydın yıkardım dedim olmaz dedi

dün benim işlemim bittikten yaklaşık 2 saat sonra eşimi aldılar bu kafama takıldı neden diye ama şunu da düşündüm benim yumoşların kalitesi mi bakılıyor ve tabi ilaçlar ona göre mi verildi diye?

eee insan neyle karşılaşacağını bilmiyor ki ben de en iyisi beklemek diyorum zaten burdayken düşünmüyorum bile

Son düzenleme:

yumoşlar foliküllerden çıkarılıp işlem için hazırlanmıştır kuzum panik yapma sen şimdi herşeyi takarsın kendimden bilirim
valla insanın nasıl hoşuna gidiyor dimi valla şimdi sana iyi bakması lazım eniştenin sonra zaten hepsi senin başında ama şu 2hafta dikkat dikkat yani
bence de canım şu anda gelişimini bekliyor da olabilirler embriyoların ne kadar fazla gelişirse o kadar iyi

Allah'ım dualarımı kabul etti çok şükür yaradanıma inş sonrasıda pozitif olur.
ellerim titriyor ve ağlamaktan alamıyorum kendimi.
ARADIIILAAARRR

Son düzenleme:

takmamak elde değil ki hele ben panik biri olarak
sorma hem de ne hoşuna gidiyor hele sonrasında pervane olur biliyorum
evet öylemiş ben de araştırdım embriyo gelişimini

Son düzenleme:
Allah'ım dualarımı kabul etti çok şükür yaradanıma inş sonrasıda pozitif olur.
ellerim titriyor ve ağlamaktan alamıyorum kendimi.
ARADIIILAAARRR

takmamak elde değil ki hele ben panik biri olarak
sorma hem de ne hoşuna gidiyor hele sonrasında pervane olur biliyorum
evet öylemiş ben de araştırdım embriyo gelişimini

ne dediler ne dedilerrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…