- Konu Sahibi meleksimam
-
- #22.141
Öğrendiğim ilk 1 hafta 10 gün bende de hiç iştah yoktu. Midem bi acayipti. Heyecandan sanırımŞimdilerde de değişik haller oluyor mideme ama bulantı değil, yanma gibi bi şey...Neyse sonra o iştah açılıyo merak etme Tabi bulantı olmazsa. Çok şükür bende bulantı falan yok. Henüz hiç kilo da almadım. Hatta bulantım olmamasına rağmen azıcık vermişim de... :26:
Kızlar bu arada ben sabah askeri hastaneye gideceğim yine, randevumu aldım. Doktoru sevdiğimden falan değil, malum tahlil falan istememişti hiç, sırf bebeğimi görmek için... Malum onu kendi doktorumda görmeme daha 1 hafta var. E benim şu lekelenmelerim de progestana rağmen kesilmedi. O yüzden bebeğimi görmek istiyorum. İyi mi, her şey yolunda mı gidip göreyim istiyorum. İnşallah her şeyi gayet sağlıklı ilerliyordur. O iyi olsun da lekenme kesilmese de olur napalım...
Günaydın herkese. Rosaleda drda galiba inş. Hayırlı haberlerle gelir bi sorun yoktur.
Kızlar acemiperi ve gülümsünden haberi olan var mı melekleri kucaklayınca unuttular mı bizi
Gamzeyi örnek alsınlar bak ara ara giriyo merakta bırakmıyo;-)
bır yandan cocuk sahıbı olma ıstegı ama bır yandan korkular ve takıntılar ne yapacagım bılemıyorum ben
günaydın.ikisinden de haberim yok.sen nasılsın?
İyiyim tatlım sen nasılsın?
rüyamda banyodaydım yıkanmaya çalışıyorum bir türlü su gelmiyo hayırdır inşallah...
evet ama bende anksıyate bozukluk var bı sure ılac kullandım sımdılderde bıraktım cocuk ıstııyorum dıye .benı bırazda bu durum endıselendırıyor
iyiyim canım.hayırdır inş sular mı kesilecek yoksa
Kesilsin o bişey değil de tabirlere baktım bakmasaydım keşke.. yıkanıp ağdacıya gidecektim şimdi banyodan da dışarı çıkmaktan da korkuyorum. Banyo yapmakla ilgili pek iyi şeyler yazmıyodu hamile kadın için düşük tehlikesi falan yazıyodu sabah sabah tüm keyfimi alaşağı etti.
allahım ya keşke bakmasaydın şimdi kafanda kuracaksın.kötü düşünmemeye çalış ben de üzüldüm buna
AYnen öyle düşünmemeye çalışıyorum. Bugün evlilik yıldönümümüz ama unutuldu galiba eşim iş arkadaşlarıyla iftar planları yapıyodu en son bugün için. Hele bi gitsin burnundan getiririm ne yediyse :-D
Ben duşumu alayım da gideyim ağdacıya
canımmm ne güzel bir gün bugün senin için Rabbim mutluluğunuzu daim etsin bir ömür huzur sağlık içinde geçirin inşallahhhhhAYnen öyle düşünmemeye çalışıyorum. Bugün evlilik yıldönümümüz ama unutuldu galiba eşim iş arkadaşlarıyla iftar planları yapıyodu en son bugün için. Hele bi gitsin burnundan getiririm ne yediyse :-D
Ben duşumu alayım da gideyim ağdacıya
hoşgeldiniz canımmm maaşallahhh ne güzel şeyler duyup gelmişsin öyle rubellayı ve toxoplazmayı okudum ama diğerini çözemedim canımcımKızlaaar biz geldik.Bebişimin kalbini bile gördüm atıyordu lip lip lip lip lip diye. Sesini de duydum. Ohhh çok şükür. Sağlığı gayet iyi şükürler olsun Kanamanın normal olduğunu, bazısında böyle olduğunu, önemli olanın benim stresten heyecandan uzak durmam olduğunu söyledi doktor. 'Stresi, heyecanı sevmiyoruz' dedi hatta. Çünkü lekelenmeyi anlatırken yine ağladım Hamilelik tahlillerini yaptık mı diye sordu. Geçen sefer yapmalıydı oysaki, uyuz Ben de hayır yapmadınız dedim. Bi de o testler istedi doğal olarak Tahlil istedi yarın aç karna kan alınacak. Bir de ayrı bir kağıda 3 şey yazdı ve bunları özelde yaptırmam gerektiğini söyledi. Şimdiiii bu kağıttaki ilk iki şey gayet okunaklı ve benim daha önce yaptırdığım testlerde bu ikisi var,yapıldı yani. Ama en alttaki nedir çözemedim. Doktor yazısı okuyabilen, ya da bunun ne olduğunu çözebilen, gebeliğinde bu testleri yaptıran varsa onun ne olduğunu sorabilir miyim? Yardım lütfeeeen Eki Görüntüle 764186
slm kızlar ancak 1 ay sonra yazabildim :)))
ama çocuklu kadın böle bişey :)))
26 haziranda saat 11.55 de kuzumu kucağıma aldım hamd olsun hatta bir aylık bile olduk uykusuz geceler bol gazlı günlerden uğayamadım buraya
allah herkesin kucağını doldursun biz iyiyiz teyzeleri büyümeye çalışıtoruz işte
bu arada 3030 doğdu kızım minicikti
işte günlerim omla eçiyo asbelove takvimini gördüm canım hayırlı olsun
canımmm ne güzel bir gün bugün senin için Rabbim mutluluğunuzu daim etsin bir ömür huzur sağlık içinde geçirin inşallahhhhh
hoşgeldiniz canımmm maaşallahhh ne güzel şeyler duyup gelmişsin öyle rubellayı ve toxoplazmayı okudum ama diğerini çözemedim canımcım
slm kızlar ancak 1 ay sonra yazabildim :)))
ama çocuklu kadın böle bişey :)))
26 haziranda saat 11.55 de kuzumu kucağıma aldım hamd olsun hatta bir aylık bile olduk uykusuz geceler bol gazlı günlerden uğayamadım buraya
allah herkesin kucağını doldursun biz iyiyiz teyzeleri büyümeye çalışıtoruz işte
bu arada 3030 doğdu kızım minicikti
işte günlerim omla eçiyo asbelove takvimini gördüm canım hayırlı olsun
Kızlaaar biz geldik.Bebişimin kalbini bile gördüm atıyordu lip lip lip lip lip diye. Sesini de duydum. Ohhh çok şükür. Sağlığı gayet iyi şükürler olsun Kanamanın normal olduğunu, bazısında böyle olduğunu, önemli olanın benim stresten heyecandan uzak durmam olduğunu söyledi doktor. 'Stresi, heyecanı sevmiyoruz' dedi hatta. Çünkü lekelenmeyi anlatırken yine ağladım Hamilelik tahlillerini yaptık mı diye sordu. Geçen sefer yapmalıydı oysaki, uyuz Ben de hayır yapmadınız dedim. Bi de o testler istedi doğal olarak Tahlil istedi yarın aç karna kan alınacak. Bir de ayrı bir kağıda 3 şey yazdı ve bunları özelde yaptırmam gerektiğini söyledi. Şimdiiii bu kağıttaki ilk iki şey gayet okunaklı ve benim daha önce yaptırdığım testlerde bu ikisi var,yapıldı yani. Ama en alttaki nedir çözemedim. Doktor yazısı okuyabilen, ya da bunun ne olduğunu çözebilen, gebeliğinde bu testleri yaptıran varsa onun ne olduğunu sorabilir miyim? Yardım lütfeeeen Eki Görüntüle 764186
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?