Ilk çocuğunu düşünenler...

Yaaa napayım büyük bi hevesle gitmişim. İlk defa göreceğim yavrumu, içime oturttular yani... Sinirlenince yapmayacağım şey yok valla

kuzuuuuuş çok sinir yapma... Sakin ol bebişin için. Bugün bi arkadaşın bebesini görmeye gittimmm. Aynısından bende istiyorum yaffff dedim içimden. çok tatlıydı velettt

Valla bir sürü şey...Mesela epidural normal doğum yapıyor mu, ücret ne, yolculuk, deniz yasak mı vs...vs... bir sürü şey. Yazdım, yoksa o an bebeğin heyecanından unutuyor insan. Hoş bu sinirle zaten kafamda bi şey kalmaz ya... Dağıtıcam bugün orayı görürler onlar günlerini... Valla sen de fırçalasan yeriymiş. Hatta ben olsam doktora da sokardım yani lafımı

İmzam da beni doğruluyor bakın

"Bebek sahibi olacağınız için ne kadar mutlu olursanız olun, hamileliğinizin ilk döneminde biyokimyasal dalgalanmalar sonucunda sinirlilik ve hafif deprasyon belirtileri göstermeniz doğaldır."

Anladım canım o zaman adetini bekle inş gelmez de hamiş olursun.

Son düzenleme:

Doktorun suçu yok ki hemşirenin suçu gerçi doktoru da uyarmak gerekirdi ama kontrole gittiğimde öğrendım yeni hemşire almışlar ondan kaynaklanmış

Son düzenleme:
İyikii doğduuuun asbeeee iyi ki doğdun asbeeee iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllar saaaaannnaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hanımlar Günaydın herkese. Bugün benim keçi kocişin doğum günü. Hatırlamıyorum gibi gönderdim sabah. Giderken öptü filan ama bi bozuktu o benimkini hep saat 12 yi geçince kutlar ;-) akşama kadar telefonda falan çaktırmamayı başarırsam role devam edicem kudursun;-) akşam da acilen kvnin çağırmasını sağliycam daha ayrıntıları düşünmedim hediye de eşofman takımı nasıl sizce ?

Ben biraz geç kaldım bir yandan misafir geldi bir yandan klimacıyla uğraş bu saat oldu yeni oturdum.
Rosaleda yaman çıktı
kolay gelsin canım bayağı iş becermişsin sende ama
kuzuuu ne dedi dr. bakemmmmmm
İyikii doğduuuun asbeeee iyi ki doğdun asbeeee iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllar saaaaannnaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
canımmm tşk ederim iyi ki varsınızz eniştedenin de doğum günü kutlu olsun inşallah bir ömür mutlu huzurlu yaşarsınız

AMin canım hepimiz inşallah sen de iyi ki varsın tatlım ;-)

Daha iyisindir inşallah canım topladın dimi kendini

İYiyİm tatlım da akşam için nasıl plan yapsam diye düşünüyorum dışarda mı evde mi. Yalnız değiliz de biz hiçbir doğum günümüzde. Öyle tuhaf bi durum var davet etsek de etmesek de hep beraber kutlanıyo..

hadi yaa kötüymüş yaaa o zaman hiç yorma kendini canım dışarda kutlayın evde olsa bir sürü hazırlık yapmak zorunda kalacaksın

inşallah canım amin cümlemize canı gönülden isteyen herkese nasip etsin rabbim :) zaten doktora gitmeden olmaz orası kesin de hadi adetimi bekleyeyim diyorum işte ne yapacan umut dünyası :)

Canım akşama gidicem, gitmedim daha

Ayyy doğum günündü di mi bugün? İyi ki doğmuşsun canımcığım. Allahım en güzel hediyeni bu ay versin inşallah

Doktorun suçu yok ki hemşirenin suçu gerçi doktoru da uyarmak gerekirdi ama kontrole gittiğimde öğrendım yeni hemşire almışlar ondan kaynaklanmış

Valla ben ona da yağdırırdım, o da bana bilgi verilmedi kusura bakmayın falan der, sonra hemşireye yağdırırdı işte. Zincirleme bu olaylar

Aman sorma o konuda bizim de öyle. Bi gün önce ya da bi gün sonra gelin de öyle kutlayın siz kutlayacaksanız di mi?

İhtiyacı varsa eşofman takımı olur tabiki ama ben olsam içinde de küçük bir not bulundururdum. Şöyle hafif iğneleyici, kırgınlığını gösteren ama aynı zamanda onu çok sevdiğini belirten...

Son düzenleme:

Ben de düşündüm onu ama okuduğunda yalnız olmiycaz ki ;-)
Kızımız ve benimle mutlu günlerde giymen dileğiyle nasıl?

hadi yaa kötüymüş yaaa o zaman hiç yorma kendini canım dışarda kutlayın evde olsa bir sürü hazırlık yapmak zorunda kalacaksın

Evet en mantıklısı öyle görünüyo.. bakalım senin kociş napıcak ne alıcak sana ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…