- Konu Sahibi meleksimam
-
- #21.861
Rosaleda eşinin uçuğu nasıl oldu?
evet aynen öyle valla çok iyi bir değer benim 4.günde 500düEn son olmam gereken adetin 5 gün sonrası test yaptırmıştım o da 1194 tü. O zamandan beri yaptırmadım bi daha. Ama o karartı işkillendirdi.
Öyle büyük kaygılar yok artık, dediğin gibi, iyi düşünücem hep
deneyimli hatun seniiiiiSonuçların güzel gözüküyor.kızamıkçık ıgG olan geçirdiğini gösteriyor.Bakalım haftaya doktorun ne diyecek.Bu testleri ben de yaptırdım sonuçları beğenmişti doktorcuğum.
aminn canım aminnnnnYirim sizi benAllahım size de çok kısa zamanda verecek inşallah
canım çok büyük geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin inşallahhhhslm hanımlar.. bebeğim doğduğundan bu yana pek giremedim. çok uykusuz yorgunum:)))
önce bebeğim sarılık oldu. hadi o geçti derken dünde kusmuğunu yuttu. mosmor olmuştu. dr a koştuk hemen. akciğer filmleri falan baya uğraştık. çok şükür yavrum şimdi iyi. ama tabi ben çok tedirgin oldum.sabaha kadar uyumadım bebeğimin başında nöbetteydim. Allah kimseyi evladıyla sınamasın((
ay ne güzel olurrrrrrOlsun zaten olsun ikiz
eren kendine yer yapıyor desenemerhaba canımiyidir şükürler olsun şuan sıkıtımız yok. gittikçe büyüyor, yeri daraldıkça bana vuruyor
slm hanımlar.. bebeğim doğduğundan bu yana pek giremedim. çok uykusuz yorgunum:)))
önce bebeğim sarılık oldu. hadi o geçti derken dünde kusmuğunu yuttu. mosmor olmuştu. dr a koştuk hemen. akciğer filmleri falan baya uğraştık. çok şükür yavrum şimdi iyi. ama tabi ben çok tedirgin oldum.sabaha kadar uyumadım bebeğimin başında nöbetteydim. Allah kimseyi evladıyla sınamasın((
canımm onunla geçmiş olsun rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...saglıkla sıhhatle size bagışlasın..
bu arada ben hala doguramadım....nolcak bilmiyorumm
Minik kuşun gelmeye niyeti yok anlaşılan :) Doktorun verdiği tarih neydi?
aynen öyle canım ya benim kızın yeri rahat geldi son gün pazar..bakalım p.teside kontrol var napıcaz...sezeryan yolu görünüyo gibi daha kanala bile inmemişti çünkü..hakkımızda hayırlısı hiç bu kadar sona kalıcagım aklıma gelmemişti
Bazı bebişler nedense pek istemiyorlar öyle gelmeyi. Hem de kızlar yapıyor bunu, bi de erkekler çok durur derler :) Olsun canım, sağlık olsun. Yeter ki o da sen de iyi olun
Canım çok geçmiş olsun kıyamam prensese allah bi daha böyle korkular yaşatmasın size. Öpüyorum ikinizi de
canımm onunla geçmiş olsun rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...saglıkla sıhhatle size bagışlasın..
bu arada ben hala doguramadım....nolcak bilmiyorumm
evet aynen öyle valla çok iyi bir değer benim 4.günde 500dühadi geliyor mu bir ikiz
deneyimli hatun seniiiii
aminn canım aminnnnn
canım çok büyük geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin inşallahhhh
annelik böyle işey işte canım benimmmm
ay ne güzel olurrrrrr
eren kendine yer yapıyor desene
canım benim çok teşekkürler. bebeğimin çok duaya ihtiyacı var.
bu arada ben geriye dönüp pek okuyamıyorum. umarım sende iyisindir. herşey yolundamı asbecim.
Amin canım benimde bu ay içinde belli olacak aşılama mı tüpbebek miinşallah, isteyen herkese nasip olsun..
Rica ederim iyileşmesine sevindim.İyi iyi, uçuk kremi de verdim ona toparladı canım yaa sağol
Uykucu seni uyu bakalım koçiş gelene kadar.Öptüm seni iyi hafta sonlarıKızlar ben yine sarhoş gibiyim. Kocam gelmeden uyuyayım bari.Hem belki çay faslında uyuyakalmam. Öptüm hepinizi
selam güzeller. canım hala sıkkın eşime hiç olmadığım kadar kırgınım ama bugün ayrıntılı ultrasonda kızımı gördüm uzun uzun seyrettim allaha şükür her şeyin yolunda olması ferahlattı içimi. drum önce midesi normalden büyük görünüyo ayrıntılıda sorun olup olmadığı netleşir demişti o zaman korktum biraz. ayrıntılıyı yapan dr da bebeğin az ya da çok su içmesine göre gün içinde saat saat midenin büyüklüğü farklı olur bi sorun görülmüyo dedi rahatladım. asya da böyle bişey söylemişti sanırım önemli değilmiş yani.. inşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde alırız hepimiz kucağımıza. hamile olanlar da isteyenler de. allah herkese nasip etsin..
dualarım sizinle canım inşallah yarın herşeyin bittiğini haber vereceksin maaşallah tak kuzuna hep takılı kalsın canım dikkat çeksin çok tatlı maaşallah suphanallah okudu burdan teyzesi onu
iyiyim tatlım çok şükür sıkıntılı dönemimi atlattım kendime geldim vallaaşılamamızı olduk gün sayıyoruz inşallah iyi haberler vermemi nasip eder bu sefer Rabbim sizlere
Amin canım benimde bu ay içinde belli olacak aşılama mı tüpbebek mi
Rica ederim iyileşmesine sevindim.
Uykucu seni uyu bakalım koçiş gelene kadar.Öptüm seni iyi hafta sonları
selam güzeller. canım hala sıkkın eşime hiç olmadığım kadar kırgınım ama bugün ayrıntılı ultrasonda kızımı gördüm uzun uzun seyrettim allaha şükür her şeyin yolunda olması ferahlattı içimi. drum önce midesi normalden büyük görünüyo ayrıntılıda sorun olup olmadığı netleşir demişti o zaman korktum biraz. ayrıntılıyı yapan dr da bebeğin az ya da çok su içmesine göre gün içinde saat saat midenin büyüklüğü farklı olur bi sorun görülmüyo dedi rahatladım. asya da böyle bişey söylemişti sanırım önemli değilmiş yani.. inşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde alırız hepimiz kucağımıza. hamile olanlar da isteyenler de. allah herkese nasip etsin..
inşaallahh canımmara ara giriyorum ama okuyorum ben elimden geldiğince
canım inşallah uğraştırmadan gelir bebeğin. Her işte bir hayır var mutlaka.
canım, bana da böbrek geniş dedi bir doktor. kendi doktorum ben böyle durumları hastama söylemiyorum bile çünkü daha bebeğin daha gelişme durumunda, hemen tedirginliğe gerek yok dedi. öyle deyince rahatladım tabi. Bide doktorumun hastalarının neredeyse hepsi gebe... o yüzden anomali gibi durumlarda daha çok karşılaşıyordur diğer doktorlara göre. ...vardır bir bildiği dedim açıkçasısende canını sıkma.
Kıyamam sana ben. Allah sabır versin, yardımcın olsun... Eşin farkında değil mi seni kırdığının, o ne yapıyor da kırıyorki seni?
inşaallahh canımmara ara giriyorum ama okuyorum ben elimden geldiğince
canım inşallah uğraştırmadan gelir bebeğin. Her işte bir hayır var mutlaka.
canım, bana da böbrek geniş dedi bir doktor. kendi doktorum ben böyle durumları hastama söylemiyorum bile çünkü daha bebeğin daha gelişme durumunda, hemen tedirginliğe gerek yok dedi. öyle deyince rahatladım tabi. Bide doktorumun hastalarının neredeyse hepsi gebe... o yüzden anomali gibi durumlarda daha çok karşılaşıyordur diğer doktorlara göre. ...vardır bir bildiği dedim açıkçasısende canını sıkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?