Ilk çocuğunu düşünenler...

Kızlar ben yine sarhoş gibiyim. Kocam gelmeden uyuyayım bari.Hem belki çay faslında uyuyakalmam. Öptüm hepinizi

evet aynen öyle valla çok iyi bir değer benim 4.günde 500dü hadi geliyor mu bir ikiz
Sonuçların güzel gözüküyor.kızamıkçık ıgG olan geçirdiğini gösteriyor.Bakalım haftaya doktorun ne diyecek.Bu testleri ben de yaptırdım sonuçları beğenmişti doktorcuğum.
deneyimli hatun seniiiii
Yirim sizi ben Allahım size de çok kısa zamanda verecek inşallah
aminn canım aminnnnn
canım çok büyük geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin inşallahhhh
annelik böyle işey işte canım benimmmm
Olsun zaten olsun ikiz
ay ne güzel olurrrrrr
merhaba canım iyidir şükürler olsun şuan sıkıtımız yok. gittikçe büyüyor, yeri daraldıkça bana vuruyor
eren kendine yer yapıyor desene

canımm onunla geçmiş olsun rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...saglıkla sıhhatle size bagışlasın..

bu arada ben hala doguramadım....nolcak bilmiyorumm

Minik kuşun gelmeye niyeti yok anlaşılan :) Doktorun verdiği tarih neydi?

aynen öyle canım ya benim kızın yeri rahat geldi son gün pazar..bakalım p.teside kontrol var napıcaz...sezeryan yolu görünüyo gibi daha kanala bile inmemişti çünkü..hakkımızda hayırlısı hiç bu kadar sona kalıcagım aklıma gelmemişti

Bazı bebişler nedense pek istemiyorlar öyle gelmeyi. Hem de kızlar yapıyor bunu, bi de erkekler çok durur derler :) Olsun canım, sağlık olsun. Yeter ki o da sen de iyi olun

Bazı bebişler nedense pek istemiyorlar öyle gelmeyi. Hem de kızlar yapıyor bunu, bi de erkekler çok durur derler :) Olsun canım, sağlık olsun. Yeter ki o da sen de iyi olun

evet canım saglık olsun napalım hayırlısı böyleymiş...beklemek zor sabırsızlık bi taraftan bi taraftan sıcaklar ama anne olmak kolay degil işte

Canım çok geçmiş olsun kıyamam prensese allah bi daha böyle korkular yaşatmasın size. Öpüyorum ikinizi de

canım çok sağol.amin. inşallah yaşamayız birdaha. bende öpüyorum. bebişine ve kendine iyi bak

canımm onunla geçmiş olsun rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...saglıkla sıhhatle size bagışlasın..

bu arada ben hala doguramadım....nolcak bilmiyorumm

canım sağol. Allah senide biran önce hayırlısıyla kurtarsın hayatım. bebeğini sağlıkla alırsın inşallah kucağına. eşin gelebildimi yanına.

canım benim çok teşekkürler. bebeğimin çok duaya ihtiyacı var.
bu arada ben geriye dönüp pek okuyamıyorum. umarım sende iyisindir. herşey yolundamı asbecim.

canım benim çok teşekkürler. bebeğimin çok duaya ihtiyacı var.
bu arada ben geriye dönüp pek okuyamıyorum. umarım sende iyisindir. herşey yolundamı asbecim.

dualarım sizinle canım inşallah yarın herşeyin bittiğini haber vereceksin maaşallah tak kuzuna hep takılı kalsın canım dikkat çeksin çok tatlı maaşallah suphanallah okudu burdan teyzesi onu
iyiyim tatlım çok şükür sıkıntılı dönemimi atlattım kendime geldim valla aşılamamızı olduk gün sayıyoruz inşallah iyi haberler vermemi nasip eder bu sefer Rabbim sizlere

inşallah, isteyen herkese nasip olsun..
Amin canım benimde bu ay içinde belli olacak aşılama mı tüpbebek mi

İyi iyi, uçuk kremi de verdim ona toparladı canım yaa sağol
Rica ederim iyileşmesine sevindim.

Kızlar ben yine sarhoş gibiyim. Kocam gelmeden uyuyayım bari.Hem belki çay faslında uyuyakalmam. Öptüm hepinizi
Uykucu seni uyu bakalım koçiş gelene kadar.Öptüm seni iyi hafta sonları

Son düzenleme:
canım sağol. Allah senide biran önce hayırlısıyla kurtarsın hayatım. bebeğini sağlıkla alırsın inşallah kucağına. eşin gelebildimi yanına.[/QUOTE]

sagol canım benim kızımda daha fazla bekletmeden hayırlısıyla gelir inşllh...

15 gün olcak canım yanımda izni şimdiden yarıladık nolcak bilmiyorum hayırlısı...senin dogum normalmi sezeryanmıydı?nasılsın

selam güzeller. canım hala sıkkın eşime hiç olmadığım kadar kırgınım ama bugün ayrıntılı ultrasonda kızımı gördüm uzun uzun seyrettim allaha şükür her şeyin yolunda olması ferahlattı içimi. drum önce midesi normalden büyük görünüyo ayrıntılıda sorun olup olmadığı netleşir demişti o zaman korktum biraz. ayrıntılıyı yapan dr da bebeğin az ya da çok su içmesine göre gün içinde saat saat midenin büyüklüğü farklı olur bi sorun görülmüyo dedi rahatladım. asya da böyle bişey söylemişti sanırım önemli değilmiş yani.. inşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde alırız hepimiz kucağımıza. hamile olanlar da isteyenler de. allah herkese nasip etsin..

Kıyamam sana ben. Allah sabır versin, yardımcın olsun... Eşin farkında değil mi seni kırdığının, o ne yapıyor da kırıyorki seni?

inşaallahh canımm ara ara giriyorum ama okuyorum ben elimden geldiğince

Amin canım benimde bu ay içinde belli olacak aşılama mı tüpbebek mi

Rica ederim iyileşmesine sevindim.

Uykucu seni uyu bakalım koçiş gelene kadar.Öptüm seni iyi hafta sonları

canım inşallah uğraştırmadan gelir bebeğin. Her işte bir hayır var mutlaka.

canım, bana da böbrek geniş dedi bir doktor. kendi doktorum ben böyle durumları hastama söylemiyorum bile çünkü daha bebeğin daha gelişme durumunda, hemen tedirginliğe gerek yok dedi. öyle deyince rahatladım tabi. Bide doktorumun hastalarının neredeyse hepsi gebe... o yüzden anomali gibi durumlarda daha çok karşılaşıyordur diğer doktorlara göre. ...vardır bir bildiği dedim açıkçası sende canını sıkma.

Allah razı olsun canım benim

Kıyamam sana ben. Allah sabır versin, yardımcın olsun... Eşin farkında değil mi seni kırdığının, o ne yapıyor da kırıyorki seni?

Canım ailevi sorunlar. Ben ailemden uzakta başka bi şehre evlenip geldim burda hiç kimsem yok. Eşimin ailesi de bu ara çok fazla üzerime geldi hele kv. Elinden gelse evini temizletecek bana sürekli laf sokmalar bişeyler bunlardan şikayet ettim gerildim eşim de bi laf söyledi bana çok gücüme gitti. Beni anneme düşman edemiyeceksin dedi sanki böyle bi amacım varmış gibi. Neyse hiç hayal etmediğim şeyler uaşıyorum şu süreçte umarım uzun sürmez bu durum ve bebeğim etkilenmiyodur huzursuzluğumdan..

İnşallah önemli değildir canım allah sağlık sıhhat versin hepimizin evladına.

Kızlar graco symbio marka bebek arabası hakkında fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…