- Konu Sahibi meleksimam
- #21.901
kızlar acıl cewap verın lutfenn son adet tarıhım 12 hazıran bugun b-hcg yaptırdım 260 cıktı ama dıs gebelık falanda olabılırmısss nası oluo bu ıss sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya ben bu ay da kırmızıları gördüüüüm![]()
kızlar acıl cewap verın lutfenn son adet tarıhım 12 hazıran bugun b-hcg yaptırdım 260 cıktı ama dıs gebelık falanda olabılırmısss nası oluo bu ıss sizce
canım benim bizde seni seviyoruzzzzzzSeviyorum sizi her zamanki gibi ilaç gibi geldiniz bana. ;-)
hayırlısı olsun canım umudu kaybetmek durmak yok yola devamkızlar ya ben bu ay da kırmızıları gördüüüüm![]()
bende ilk bebişime hamileyim. tecrübesiz bir anne olacağımı düşünüyorum çünkü daha doğru düzgün çocuk taşımayı bile bilmiyorum![]()
Canımmmmmmmmmmm ne güzelllllllllll....Allah sağlıkla rahatlıkla bir hamilelik süreci geçirtsin inşallah =)))
Bir şey sorabilir miyim ...Kaçıncı ayında hamile kaldın ? yumurta çatlama zamanlarına falan dikkat ettin mi
Sağlık olsun canım, bu ay olması hayırlısı değilmiş demekki. Hem sen nerelerdeydin bakayım![]()
canım benim bizde seni seviyoruzzzzzz
hayırlısı olsun canım umudu kaybetmek durmak yok yola devam![]()
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh dua et bizler içinde hamişlerin duası kabul olurmuşYumurta çatlama zamanlarına dikkat etmedim. 5. ayımda hamile kaldım:)
ohh gezgentiler sizi ne güzel yapmışsınız canım iyi gelir tatil insanatatile gittik canım. Oradan sonra azıcık İzmir'de annemlerde kaldık şimdi de eşimin memleketi Simav'a geldik. Koca 2 aylık tatilin şimdiden 4de 1'ini yemişiz. Ondan pek yazamadım. İnşallah hayırlısı en kısa zamanda bulur bizi![]()
tatile gittik canım. Oradan sonra azıcık İzmir'de annemlerde kaldık şimdi de eşimin memleketi Simav'a geldik. Koca 2 aylık tatilin şimdiden 4de 1'ini yemişiz. Ondan pek yazamadım. İnşallah hayırlısı en kısa zamanda bulur bizi![]()
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh dua et bizler içinde hamişlerin duası kabul olurmuş
ohh gezgentiler sizi ne güzel yapmışsınız canım iyi gelir tatil insana![]()
Hmmm iyi olmuş canım, hem kafan dağılmıştır, oooh yarasın![]()
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh dua et bizler içinde hamişlerin duası kabul olurmuş
ohh gezgentiler sizi ne güzel yapmışsınız canım iyi gelir tatil insana![]()
hadi hayırlısı kuzu üzerine görüyor olamazsın dimi canımcım çıkmadık candan ümit kesilmezmişevet kızlar ya tatil bebişi yapıcaz diyordum ama kısmet değilmiş. Hoş kırmızılar dün geceden beri ortalıkta yok ama geçen ay da buna benzer bişey olmuştu...:26::26::26::26:
Allah razı olsunnnntabii seve seve:)
Yumurta çatlama zamanlarına dikkat etmedim. 5. ayımda hamile kaldım:)[/QUO
Anladım canım teşekkürler =)
İnsan böyle bir karar alınca birçok şeyi merak ediyor =)
olesyaaaaaaaaaaaaa![]()
2gündür nerde bu kız yaaaa merak etmeye başladım artık:44: