- Konu Sahibi meleksimam
- #21.881
Canım ailevi sorunlar. Ben ailemden uzakta başka bi şehre evlenip geldim burda hiç kimsem yok. Eşimin ailesi de bu ara çok fazla üzerime geldi hele kv. Elinden gelse evini temizletecek bana sürekli laf sokmalar bişeyler bunlardan şikayet ettim gerildim eşim de bi laf söyledi bana çok gücüme gitti. Beni anneme düşman edemiyeceksin dedi sanki böyle bi amacım varmış gibi. Neyse hiç hayal etmediğim şeyler uaşıyorum şu süreçte umarım uzun sürmez bu durum ve bebeğim etkilenmiyodur huzursuzluğumdan..
İnşallah önemli değildir canım allah sağlık sıhhat versin hepimizin evladına.
Allah sabır versin canım sana. Dediğin gibi ailenden uzak olmanın çok etkisi var bu durumda. Eşin için de önce anne-babası değil, sen gelmelisin ki bu tip sorunlar olmasın. Sanırım biraz anneci. Annesine çok bağlı erkeklerin çoğunda var bu durum. İnşallah hatasının farkına varır da durumu düzeltmek için bir şeyler yapar eşin. Boşver laf sokuyorsa sokuyor, duymazdan gel. Kendince konuşup dursun. Sen oraya gelin geldiysen hizmetçi gelmedin.Ben de gerildim şimdi, sinir oldum. Zaten duygusalsındır şu sıralar... Dediğim gibi duymazdan gel, dilediği kadar konuşsun. Sen bebeğini düşün.