Ilk çocuğunu düşünenler...

olur mu olur heee kan değerin kaçtı canım senin
Ayyy ağzın bal yesin. Görsem de yeter bana şimdilik. İnsan hep endişeleniyor, acaba normal gidiyor mu diye çünkü
inşallah canım inşallah görümcem 6.haftanın içinde görmüştü kalp atışını bence sende görebilirsin
hiç endişelenme herşey yolunda gidecek iyi düşün iyi olsun

Son düzenleme:

En son olmam gereken adetin 5 gün sonrası test yaptırmıştım o da 1194 tü. O zamandan beri yaptırmadım bi daha. Ama o karartı işkillendirdi.
Öyle büyük kaygılar yok artık, dediğin gibi, iyi düşünücem hep

Sonuçların güzel gözüküyor.kızamıkçık ıgG olan geçirdiğini gösteriyor.Bakalım haftaya doktorun ne diyecek.Bu testleri ben de yaptırdım sonuçları beğenmişti doktorcuğum.

Son düzenleme:

bence kalp atışını duymasanda görebilirsin haftaya canım eğer ultrason cihazı iyiyse ay hadi inşallahhhh

İnş görürsün ve kalp atışını duyarsın miniğinin

Son düzenleme:

Ayy ne güzel minnacık.Evet bir karartı var ama bilemedim ki.İnş ikiz olur çifte mutluluk yaşarsınız.Haftaya daha net görürsün

Son düzenleme:

ne demek canım sen kendini üzme şimdi. rahat olki bebeğinde stres olmasın

düzelecek asyam.. bak bana başardım. sende başaracaksın. eren im güçlü delikanlı:)

slm hanımlar.. bebeğim doğduğundan bu yana pek giremedim. çok uykusuz yorgunum:)))
önce bebeğim sarılık oldu. hadi o geçti derken dünde kusmuğunu yuttu. mosmor olmuştu. dr a koştuk hemen. akciğer filmleri falan baya uğraştık. çok şükür yavrum şimdi iyi. ama tabi ben çok tedirgin oldum.sabaha kadar uyumadım bebeğimin başında nöbetteydim. Allah kimseyi evladıyla sınamasın((

Amin canım amin. Allah yardımcın olsun, kolaylık versin sana

Geçmiş olsun şükür atlatmışsınız.Bebeğinin iyi olmasına sevindim Allah bir daha yaşatmasın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…