- Konu Sahibi meleksimam
-
- #21.821
olur mu olur heee kan değerin kaçtı canım seninBu da miniğimizin ilk görüntüsü;
Eki Görüntüle 753753
Yalnız kesenin hemen sağındaki yine kese gibi duran karartıyı siz de farkettiniz mi? Eve geldiğimde farkettim onu. DOktor onunla ilgili bir şey de söylemedi ama ne bileyim, ikiz olmasın sonra
inşallah canım inşallah görümcem 6.haftanın içinde görmüştü kalp atışını bence sende görebilirsinAyyy ağzın bal yesin. Görsem de yeter bana şimdilik. İnsan hep endişeleniyor, acaba normal gidiyor mu diye çünkü
ay kıyamammm uyu uyu ki bebişi büyüt annesii
olsun kuzum iş iştirdimi dimi inşallah uğraşlarımızın karşılığını alırız inşallahhhh şu cuma saatleri hürmetine Rabbim bize bu ay miniğimizi yollar inşallahhh
Di diamin inş hepimize Allahım nasip etsin şu cuma gününde.
e canımcım yumoşun kaybolması bizim için öncelik şu an güzel haber bu gerisi de sırayla gelecek Allahımın izniyle
Evet öncelik onun gitmesinde ve sonrasında güzel haberler almayı nasip etsin Allahım
progestan acaip uyku yapar biliyorsun dimi canım zaten hamişliğin verdiği uyku hali de var ikiye katlanıyor böylelikle uyku halin ilacı içer içmez başlıyor sersemlik
olur mu olur heee kan değerin kaçtı canım senin
inşallah canım inşallah görümcem 6.haftanın içinde görmüştü kalp atışını bence sende görebilirsin
hiç endişelenme herşey yolunda gidecek iyi düşün iyi olsun
Kan değerlerimi yazayım o zaman. Bir de idrar testi aldılar
Sonuç Ref. aralığı
Açlık kan glukozu 92mg/dL 74-109mg/dL
HBsAg 0.41 index <0.9 index
VDRL negatif negatif
TOXO Ab lgG <0.130 U/mL 1
TOXO Ab lgM 0.288 COl <0.8 COI
Rubella(Kızamıkçık) Ab lgG * 205.8 IU/mL < 10 IU/mL
Rubella(Kızamıkçık) Ab LgM 0.313 COI < 0.8 COI
Evet kuzucum yaa ben de ondan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü ona başlayalı sarhoş gibiyim. İnşallah devam etmeme gerek kalmaz. Miniğimi de çok merak ediyorum yaaa, kalp atışlarını duymak istiyorum. Ama doktor 2 haftası var dedi yaaBakarsın kontrole gittiğimde duyarım hıı?
bence kalp atışını duymasanda görebilirsin haftaya canım eğer ultrason cihazı iyiyse ay hadi inşallahhhh
Bu da miniğimizin ilk görüntüsü;
Eki Görüntüle 753753
Yalnız kesenin hemen sağındaki yine kese gibi duran karartıyı siz de farkettiniz mi? Eve geldiğimde farkettim onu. DOktor onunla ilgili bir şey de söylemedi ama ne bileyim, ikiz olmasın sonra
Yirim sizi benAllahım size de çok kısa zamanda verecek inşallah
Ayy ne güzel minnacık.Evet bir karartı var ama bilemedim ki.İnş ikiz olur çifte mutluluk yaşarsınız.Haftaya daha net görürsün
Ayyyy hayırlısı bakalım yaaa
doğru söylüyorsun sağlıklı olsun da tek derdimiz doktora gitmek olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok takılmamaya çalışıyorum elimden geldiğince tabi :) eşim biraz taktı bakalım onu nasıl sakinleştireceğiz çok saol ilgilendiğin için bebişini bizim yerimize de öp kokla çok canım çekti bak bebiş koklamak
iyiyim hayatım çok şükür öyle ciddi bir sıkıntım yok. plasentam aşağıdaymış büyük ihtimal sezeryan olacakmışım bide benimde bebeğin böbreğinde genişleme varmış... sanırım her gittiğimizde böyle bir şeyler duymaya devam edeceğiz. Sende kendini üzme zamana bırak, bazı durumlar zamanla düzeliyormuş.
ne demek canım sen kendini üzme şimdi. rahat olki bebeğinde stres olmasın
düzelecek asyam.. bak bana başardım. sende başaracaksın. eren im güçlü delikanlı:)
İnş hayırlısı.Ben de tedaviler sonucunda ikiz gebelik görürsem şaşırmayacağım
slm hanımlar.. bebeğim doğduğundan bu yana pek giremedim. çok uykusuz yorgunum:)))
önce bebeğim sarılık oldu. hadi o geçti derken dünde kusmuğunu yuttu. mosmor olmuştu. dr a koştuk hemen. akciğer filmleri falan baya uğraştık. çok şükür yavrum şimdi iyi. ama tabi ben çok tedirgin oldum.sabaha kadar uyumadım bebeğimin başında nöbetteydim. Allah kimseyi evladıyla sınamasın((
slm hanımlar.. bebeğim doğduğundan bu yana pek giremedim. çok uykusuz yorgunum:)))
önce bebeğim sarılık oldu. hadi o geçti derken dünde kusmuğunu yuttu. mosmor olmuştu. dr a koştuk hemen. akciğer filmleri falan baya uğraştık. çok şükür yavrum şimdi iyi. ama tabi ben çok tedirgin oldum.sabaha kadar uyumadım bebeğimin başında nöbetteydim. Allah kimseyi evladıyla sınamasın((
Merhaba gamze
Annelik nasıl gidiyor?
Geçmiş olsun şükür atlatmışsınız.Bebeğinin iyi olmasına sevindim Allah bir daha yaşatmasın.
Olsun zaten olsun ikiz
Amin canım amin. Allah yardımcın olsun, kolaylık versin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?