- Konu Sahibi meleksimam
-
- #21.601
Ilıştırıpta içiyorum canım ama bilmiyorumki neden :26:
Sen naptın elbise işini? Bulabildin mi bir şeyler?
iyiyim hayatım çok şükür öyle ciddi bir sıkıntım yok. plasentam aşağıdaymış büyük ihtimal sezeryan olacakmışım bide benimde bebeğin böbreğinde genişleme varmış... sanırım her gittiğimizde böyle bir şeyler duymaya devam edeceğiz. Sende kendini üzme zamana bırak, bazı durumlar zamanla düzeliyormuş.
amin canım benim aminnnnnasya sen nasılsın nasıl gidiyo merak ettim seni de
asbelove olesya inşallah tez vakitte uğraşlarınız meyvelerini verir :) rabbim isteyen herkese nasip etsin doğuracaklara da kolaylık versin
geldim kuzu geldimmmSaol canım ınş pazartesi salı olursun aşılamanı habersiz bırakma
bu ne güzellik yarabbimmtmm cnm teşekkür ederim tekrar. sende benım yerıme kokla denız ada' mı opuyorum ıkınızıde
canımcım p.tesi oluyor aşılamamız inşallah ikimiz içinde p.tesi heyecanlı bir gün olacakkkasbelove gelmedin mi daha? merak ediyorum seni.
hadi inşallah kafana göre bişey bulursun canım benimmhenüz bulamadım canım bakıyorum daha zaman azaldıkça sıkılıyorum bulamazsam diye
nerelisin?
amin canım benim aminnnnn
geldim kuzu geldimmm
hoşgeldin kuzu
bu ne güzellik yarabbimm
canımcım p.tesi oluyor aşılamamız inşallah ikimiz içinde p.tesi heyecanlı bir gün olacakkk
evet ikimiz içinde heyecanlı bir gün olacak sen aşılama olacaksın benim içinse karar verilecek
hadi inşallah kafana göre bişey bulursun canım benimm
umarım 2 saat sonra çıkacağım bakacağım yine canım
çık çık gez bakalım canım
inşallah canımcım inşallahhh güzel güzel sonuçlarla geliriz inşallahhhhhhhasbelove kullanıcısından alıntı
geldim kuzu geldimmm
hoşgeldin kuzu
canımcım p.tesi oluyor aşılamamız inşallah ikimiz içinde p.tesi heyecanlı bir gün olacakkk
evet ikimiz içinde heyecanlı bir gün olacak sen aşılama olacaksın benim içinse karar verilecek
hadi inşallah kafana göre bişey bulursun canım benimm
sağol tatlım kolay gelsin sana dacanım iyi haftasonları bol bol gezkib bye
henüz bulamadım canım bakıyorum daha zaman azaldıkça sıkılıyorum bulamazsam diye
nerelisin?
Gecmis olsun mevsumlik biseydir o bol bol su icBulursun merak etme... Çorluluyum canım, sen?
Bu arada akşama düğüne gideceğiz ve ben karnımdaki bu sancılarla ne yapacağım bilmiyorum
Bulursun merak etme... Çorluluyum canım, sen?
Bu arada akşama düğüne gideceğiz ve ben karnımdaki bu sancılarla ne yapacağım bilmiyorum
yarın kocacımla bebişimizi ilk kez görmeye gidicez o yüzden çok heycanlıyım bayadır yazmadım ama hep yazılanları takip ediyorum mide bulantılarım tüm gün devam ediyo şikayetci değilim çünkü bebeğimin varlığını hissediyorum.
Gecmis olsun mevsumlik biseydir o bol bol su ic
İnş ben izmirliyim
İyi eğlenceler canım düşünme sancıları tadını çıkarmaya bak
bebeğinin durumuna üzüldüm geçmiş olsun inş düzelir sen dualarını eksik etme
sezaryan ya da normal doğum hiç önemli değil sağlıklı olsunlarda böbreklerindeki genişleme önemli bişey değildir umarım yapılacak bişey var mı ne dedi doktorlar allah yardımcımız olsun canım herşey onlar için tek dileğimiz iyi olmaları
strestendir canım sakin ol biraz daha bekle gelmezse bir test daha yaparsın belli mi olur belki geç döllenmedir bebişin seninledirkızlar günaydın bu ay aşılamaya başlayacaktık adetim gecikti test yaptım ama negatifşimdi de regl olmak için sabırsızlanıyorum bu nasıl çelişki anlamadım gitti
canımmm geçmiş olsun hiç bilmiyordum kusuruma bakma kendi derdime daldım görmedim herhalde inşallah bu dr.un söylediği doğrudur herşey yoluna girer ve sağlıkla alırsın minnağını kucağınateşekkür ederim canım. dün kendi doktoruma gittim. tüm sonuçlarla birlikte diğer doktorun böbrek için böyle bişey söylediğini de söyledim. Bu tarz şeyler gelişme ile düzelebiliyor ben böyle şeyler gördüğümde size söylemiyorum bile takma şimdiden dedi. içimiz daha bir rahat oldu.
strestendir canım sakin ol biraz daha bekle gelmezse bir test daha yaparsın belli mi olur belki geç döllenmedir bebişin seninledir
canımmm geçmiş olsun hiç bilmiyordum kusuruma bakma kendi derdime daldım görmedim herhalde inşallah bu dr.un söylediği doğrudur herşey yoluna girer ve sağlıkla alırsın minnağını kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?