Ilk çocuğunu düşünenler...

Gamzecigimmmmmm masallah allah nazarlardan korudun melegini cok tatli masallah allah bagislasin anali babali buyusn:nazar::nazar::nazar:

canımmm darısı başınıza inşallah sağlıcakla meleğini kucağına alırsın sende.. dünyalara değişmem kokusunu harika bişey:)))

Tü tü tü maşallah bin kere :16: Sana da geçmiş olsun canım. Duygularını ne kadar içten paylaşmışsın. Bir solukta okudum :1: Allah ikinize de sağlık sıhhat versin :16:

sizler benim en yakınımdan daha yakınsınız canım benim. sabırsızlanıyordum paylaşmak için inşallah sizlerde bir gün paylaşırsınız buradan meleklerinizin fotosunu

gamzem, duygulu doğum hikayeni okudum. ardından harika güzellikte kızını da gördüm. maşallah diyorum. inşallah hiç problem yaşamazsınız sütle veya başka bişeyle.

inşallah hayırlı evlat olur. :54::54::54::54::54::54:
Allah razı olsun hayatım:)) çoook teşekkür ederim. Rabbim sizede nasip etsin. dünyanın bütün güzellikleri bir yana yavrum bir yana.
canım benim ne güzel anlatmışsınn:14::14: seni ve prensesini çok seviyorummmm:16:

maaşallah subhanallahhhhhh Rabbim sağlıkla hayırla büyütmeni nasip etsinnn:16::nazar::nazar::nazar::nazar:

bizde seni çok seviyoruz teyzesi:))
amiiinnnn .. bizden dualrınızı eksik etmeyin. bizde kızımla dua ediyoruz teyzelerinin hepsi kavuşsun sağlıkla bebişlerine:)

Gamzemmmm 40 kere değil, milyon kere maşallah :nazar: güzel gelinim benimmmmm :61: valla gelin diye diye dünür olacaz senle. senden iyisini mi bulacağım canımm??? bak oğlum da heyecan yaptı. tepiyor beni :1:

:)))) aktif damattt:)))
canımsın sen :))) teyzesi kızımda pek cilveli bi görsen. çok uyanık cin gibi maşallah. memenın üstüne meme döküyorum alsın diye üstünü alıyor memeyi itiyor sıpa:))) kaç saattir ter atıyorum. göğüslerim davul gibi oldu:(
ben sözümü vermiştim daha önce bebeemmm. erenim kandırsın kızımı gerisi kolay:)

asya sen nasılsın nasıl gidiyo merak ettim seni de

asbelove olesya inşallah tez vakitte uğraşlarınız meyvelerini verir :) rabbim isteyen herkese nasip etsin doğuracaklara da kolaylık versin ;)

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli gamze gülümsün doğurdu mu var mı başka doğuran giremedim ne zamandır durum ne topikte

biz bugün ayrıntılı ultrasona gittik bebişin gelişimi normal yanlız kordonumuzda 3 damar olması gerekirken 1 artar 1 toplar damar varmış gelişim geriliği vs için daha sık doktora gitmemiz gerekiyo anlayacağıız kontrol altında olmamız gerekiyo :( bu hayırlı günlerde dua edin bizim için de bi aksilik olmasın sağlıkla alayım oğluşumu kucağıma

gülümsün geçen hafta çarşamba günü. ben bu hafta pazartesi günü doğum yaptık canım. darısı başına sağlıkla.
canım bak bende hamileliğimin en başından bu yana 10 günde bir gittim hep doktora. bazen haftada bir gittim. önemli olan sonuç hayatım. bebeğin sağlıklı olsunda isterse hergünde gidilir.Allah yardımcınız olsun. içini ferah tut.

maşallah allah bağışlasın çok sevindim :)

[

allah analı babalı büyütsün canım :)

maşallahhhhh nazar ne kadar tatlı yaaa allah analı babalı büyütsün yerim seni ben :) yazını okuyunca çok duygulandım darısı başımıza olsun sağlıkla alalım bizde kucağımıza inşallah

inşallah canım benim. içini ferah tut. herşey yolunda gidecek buna önce sen inan

gülümsün geçen hafta çarşamba günü. ben bu hafta pazartesi günü doğum yaptık canım. darısı başına sağlıkla.
canım bak bende hamileliğimin en başından bu yana 10 günde bir gittim hep doktora. bazen haftada bir gittim. önemli olan sonuç hayatım. bebeğin sağlıklı olsunda isterse hergünde gidilir.Allah yardımcınız olsun. içini ferah tut.

doğru söylüyorsun sağlıklı olsun da tek derdimiz doktora gitmek olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok takılmamaya çalışıyorum elimden geldiğince tabi :) eşim biraz taktı bakalım onu nasıl sakinleştireceğiz çok saol ilgilendiğin için bebişini bizim yerimize de öp kokla çok canım çekti bak bebiş koklamak ;)

En hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasip edecek Allahım.Kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum ve en iyi gelense gezmek geliyor.Pazartesi belli olacak sanırım her şeyin hayırlısı
Siz nasılsınız bulantılar başladı mı

Hazır havalar da böyle güzelken gez toz tabi. Kafa dağıtmak için en iyisi o :16:

Ben iyiyim tatlım, bulantım falan halen yok çok şükür. Dün feci bi ishal vakası yaşadım, gece bile uyuyamadım sancılarımdan. Artık üşüttüm mü, hamilelikten mi bilmiyorum. Dokunacak bir şey de yemedim çünkü... :50:

Daisycim, kızını daha yeni gördüm. Maşallah Allah nazarlardan saklasın bızdığı. Mıncırmalık olmuş o :16:

asya sen nasılsın nasıl gidiyo merak ettim seni de

asbelove olesya inşallah tez vakitte uğraşlarınız meyvelerini verir :) rabbim isteyen herkese nasip etsin doğuracaklara da kolaylık versin ;)

iyiyim hayatım çok şükür öyle ciddi bir sıkıntım yok. plasentam aşağıdaymış büyük ihtimal sezeryan olacakmışım bide benimde bebeğin böbreğinde genişleme varmış... sanırım her gittiğimizde böyle bir şeyler duymaya devam edeceğiz. Sende kendini üzme zamana bırak, bazı durumlar zamanla düzeliyormuş.

Hazır havalar da böyle güzelken gez toz tabi. Kafa dağıtmak için en iyisi o :16:

Ben iyiyim tatlım, bulantım falan halen yok çok şükür. Dün feci bi ishal vakası yaşadım, gece bile uyuyamadım sancılarımdan. Artık üşüttüm mü, hamilelikten mi bilmiyorum. Dokunacak bir şey de yemedim çünkü... :50:

Gezmek iyi geliyor eee bir de düğünler için kıyafet bakıyorum.
Geçmiş olsun dikkat et kendine.demekk ki seni bulantı yerine ishal yapmış umarım hamileliktendir çok soğuk su içme o da yapabilir.

Son düzenleme:
iyiyim hayatım çok şükür öyle ciddi bir sıkıntım yok. plasentam aşağıdaymış büyük ihtimal sezeryan olacakmışım bide benimde bebeğin böbreğinde genişleme varmış... sanırım her gittiğimizde böyle bir şeyler duymaya devam edeceğiz. Sende kendini üzme zamana bırak, bazı durumlar zamanla düzeliyormuş.

bebeğinin durumuna üzüldüm geçmiş olsun inş düzelir sen dualarını eksik etme

Son düzenleme:
Gezmek iyi geliyor eee bir de düğünler için kıyafet bakıyorum.
Geçmiş olsun dikkat et kendine.demekk ki seni bulantı yerine ishal yapmış umarım hamileliktendir çok soğuk su içme o da yapabilir.

Ilıştırıpta içiyorum canım ama bilmiyorumki neden :26:

Sen naptın elbise işini? Bulabildin mi bir şeyler?

Son düzenleme:
Back