Ilk çocuğunu düşünenler...

iyiyim hayatım çok şükür öyle ciddi bir sıkıntım yok. plasentam aşağıdaymış büyük ihtimal sezeryan olacakmışım bide benimde bebeğin böbreğinde genişleme varmış... sanırım her gittiğimizde böyle bir şeyler duymaya devam edeceğiz. Sende kendini üzme zamana bırak, bazı durumlar zamanla düzeliyormuş.

sezaryan ya da normal doğum hiç önemli değil sağlıklı olsunlarda böbreklerindeki genişleme önemli bişey değildir umarım yapılacak bişey var mı ne dedi doktorlar allah yardımcımız olsun canım herşey onlar için tek dileğimiz iyi olmaları

asya sen nasılsın nasıl gidiyo merak ettim seni de

asbelove olesya inşallah tez vakitte uğraşlarınız meyvelerini verir :) rabbim isteyen herkese nasip etsin doğuracaklara da kolaylık versin ;)
amin canım benim aminnnnn
Saol canım ınş pazartesi salı olursun aşılamanı habersiz bırakma
geldim kuzu geldimmm:52:
tmm cnm teşekkür ederim tekrar. sende benım yerıme kokla denız ada' mı opuyorum ıkınızıde
bu ne güzellik yarabbimm:nazar::nazar::nazar::nazar:
asbelove gelmedin mi daha? merak ediyorum seni.
canımcım p.tesi oluyor aşılamamız inşallah ikimiz içinde p.tesi heyecanlı bir gün olacakkk:52::52:
henüz bulamadım canım bakıyorum daha zaman azaldıkça sıkılıyorum bulamazsam diye
nerelisin?
hadi inşallah kafana göre bişey bulursun canım benimm

amin canım benim aminnnnn

geldim kuzu geldimmm:52:

hoşgeldin kuzu
bu ne güzellik yarabbimm:nazar::nazar::nazar::nazar:

canımcım p.tesi oluyor aşılamamız inşallah ikimiz içinde p.tesi heyecanlı bir gün olacakkk:52::52:

evet ikimiz içinde heyecanlı bir gün olacak sen aşılama olacaksın benim içinse karar verilecek

umarım 2 saat sonra çıkacağım bakacağım yine canım

Son düzenleme:
asbelove kullanıcısından alıntı

geldim kuzu geldimmm

hoşgeldin kuzu

canımcım p.tesi oluyor aşılamamız inşallah ikimiz içinde p.tesi heyecanlı bir gün olacakkk

evet ikimiz içinde heyecanlı bir gün olacak sen aşılama olacaksın benim içinse karar verilecek

Son düzenleme:
asbelove kullanıcısından alıntı

geldim kuzu geldimmm

hoşgeldin kuzu

canımcım p.tesi oluyor aşılamamız inşallah ikimiz içinde p.tesi heyecanlı bir gün olacakkk

inşallah canımcım inşallahhh güzel güzel sonuçlarla geliriz inşallahhhhhhh
canım iyi haftasonları bol bol gez:16: kib bye
sağol tatlım kolay gelsin sana da:34:

yarın kocacımla bebişimizi ilk kez görmeye gidicez o yüzden çok heycanlıyım bayadır yazmadım ama hep yazılanları takip ediyorum mide bulantılarım tüm gün devam ediyo şikayetci değilim çünkü bebeğimin varlığını hissediyorum.

yarın kocacımla bebişimizi ilk kez görmeye gidicez o yüzden çok heycanlıyım bayadır yazmadım ama hep yazılanları takip ediyorum mide bulantılarım tüm gün devam ediyo şikayetci değilim çünkü bebeğimin varlığını hissediyorum.

Ayy ne güzel umarım ben de bu duyguyu en kısa zamanda yaşarım.bebişinin varlığını şimdilik onlarla hissedeceksin sonra tekmelerle bunları yazarken çok hisslendim Allahım çabucak nasip etsin o duyguyu

Son düzenleme:
Gecmis olsun mevsumlik biseydir o bol bol su ic

Sağol tatlım. Kramplar mahvediyor beni. İnan korkuyorum o yüzden mi kramp giriyor başka nedenden mi diye...

Ne güzel... Bebişini göreceksin yarın hayırlısıyla. Kısmetse biz de pazartesi gideceğiz kocamla. Ahhh geçmiyor zaman...

Son düzenleme:
kızlar günaydın bu ay aşılamaya başlayacaktık adetim gecikti test yaptım ama negatif :5: şimdi de regl olmak için sabırsızlanıyorum bu nasıl çelişki anlamadım gitti

bebeğinin durumuna üzüldüm geçmiş olsun inş düzelir sen dualarını eksik etme

teşekkür ederim canım. dün kendi doktoruma gittim. tüm sonuçlarla birlikte diğer doktorun böbrek için böyle bişey söylediğini de söyledim. Bu tarz şeyler gelişme ile düzelebiliyor ben böyle şeyler gördüğümde size söylemiyorum bile takma şimdiden dedi. içimiz daha bir rahat oldu.

sezaryan ya da normal doğum hiç önemli değil sağlıklı olsunlarda böbreklerindeki genişleme önemli bişey değildir umarım yapılacak bişey var mı ne dedi doktorlar allah yardımcımız olsun canım herşey onlar için tek dileğimiz iyi olmaları

tabiki öyle... doktorum 28. haftaya kadar plasentanın çıkmasını bekleyeceğiz çıkmazsa gidişata göre belirlenecek dedi. böbrek için de gelişme ile düzelebilir, böyle durumları ben size söylemem bile dedi. içimiz biraz daha rahatladı tabi. sende zamana bırak olur mu :34: bebeklerimiz daha yolu yarıladılar, gelişmeleri bitmiş değil canım.

kızlar günaydın bu ay aşılamaya başlayacaktık adetim gecikti test yaptım ama negatif :5: şimdi de regl olmak için sabırsızlanıyorum bu nasıl çelişki anlamadım gitti
strestendir canım sakin ol biraz daha bekle gelmezse bir test daha yaparsın belli mi olur belki geç döllenmedir bebişin seninledir:16::16:
teşekkür ederim canım. dün kendi doktoruma gittim. tüm sonuçlarla birlikte diğer doktorun böbrek için böyle bişey söylediğini de söyledim. Bu tarz şeyler gelişme ile düzelebiliyor ben böyle şeyler gördüğümde size söylemiyorum bile takma şimdiden dedi. içimiz daha bir rahat oldu.
canımmm geçmiş olsun hiç bilmiyordum kusuruma bakma kendi derdime daldım görmedim herhalde inşallah bu dr.un söylediği doğrudur herşey yoluna girer ve sağlıkla alırsın minnağını kucağına:16::16:

strestendir canım sakin ol biraz daha bekle gelmezse bir test daha yaparsın belli mi olur belki geç döllenmedir bebişin seninledir:16::16:

canımmm geçmiş olsun hiç bilmiyordum kusuruma bakma kendi derdime daldım görmedim herhalde inşallah bu dr.un söylediği doğrudur herşey yoluna girer ve sağlıkla alırsın minnağını kucağına:16::16:

canım pek yazmadım aslında. zaten bu ara az girebiliyorum. sen nasılsın neler yapıyorsun? gelişmeler ne durumda????

Back