Ilk çocuğunu düşünenler...

benım bu ay hormon hapım bitiyo cok heyecanlıyız ben herkesten uzakta oldugum ıcın bebıs ıstıyorum onu kucagıma alıpp herseyımı onunla paylasmak ıstıyorum hep derdım anneme ben gec yapıcam dıe suan 3 aylık evlıyım esım eve gelene kadar kendımı cok yanlız hıssedıyorum bı bebsımız olmasını cok ıstıyorum:(

Kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah canım.

Kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah canım.

ınsallah cok ıstıyorum bende asırı bır bebıs sevgısı var yegenlerımı falan cok ozluyorum dusunsene esınle bıyere gıdıosun gozum hep bebıslerde ne bılım allahım ınsallah hayırlısıyla banada nasıp eder ıns 3 aydan sonra doktor devam ettrmez hapa

gamzem, duygulu doğum hikayeni okudum. ardından harika güzellikte kızını da gördüm. maşallah diyorum. inşallah hiç problem yaşamazsınız sütle veya başka bişeyle.

inşallah hayırlı evlat olur. :54::54::54::54::54::54:

slm hanımlar:)))))))))) meleğim geldi sonunda. çok mutluyuz. kızım pazartesi günü 01.07*2013 te saat 12:30 doğdu:)
kontrole gitmiştik oysa.
cumartesi ve pazar günü sancı çektim son ana kadar gitmiycem diye direttim. pazartesi nst ye girmek için gittim. doktoruma sonucu gösterdiğimde çatı muayenesi yaptırmamı önerdi. ama malesef bebeğim yukarı çıkmıştı.
dr umuz alalım kızımız kendini idare eder artık dedi. saat 10:00 da karar verildi ve hemen çantalarımızı almaya koştuk eve. hastaneye 11:00 gibi gittik ve hazırlıklar başladı.
inanın sonda falan hiç can acıtmıyor. ben sezeryan olursam uyuşunca taktırırım diyordum çok korkuyordum ama korkmaya değmezmiş:)
sondam serumum takıldı annem ve eşim eşliğinde ameliyathaneye uğurlandım. biraz duygulandım o an:)
ameliyathanedeki ekip çok sıcaktı. sürekli şarkılar söylediler bana:)
spinal anestezim yapıldı oda hiç acımadı. kalçadan yapılan iğne daha çok acıtıyor o kadar diyeyim
hemen uyuştu ayaklarımı hissediyordum ama hareket ettiremiyordum. perde çekildi. dr um hazırmısın meleğini kucağına almaya dedi . eveeeetttt:) dedim. al o halde dedi ve kuzucuğumu göğsüme koydu..çok güzel bir duygu
sonra hemen kızımı giydirip babasına götürdüler. benim dikiş işi tam 45 dk sürdü. ben sürekli bitmedimi bitmedimi deyip durdum. dr da şarkıya eşlik et hadi dedi:)
ve bittiiii..... ameliyathaneden çıkışımda herkes gelmişti. annem eşim. kayın validem görümcem ve nişanlısı en yakın arkadaşım bebeğimin çıkışını ve beni fotoğraflıyordu sürekli. çok kalabalıktı.:))))
ve bir kez daha genel anestezi almadığım için mutluydum:)) o anı yaşamak lazım. eşim çok güzel kızımız dedi hemen.
veee büyük buluşma. hemen yatağıma alındım. kızım kucağıma verildi:))) meleğim şimdi hep yanımda. biraz süt sorunumuz oldu. çok şükür bugün onuda atlattık gibi. şimdi memeyi almasını bekliycez sabırla.
ben en baştan beri diyordum. gerçekten anne olmak sabır işi ve hiç bitmiyor bu sabır olayı...:)))
şimdi lohusa halimle gönülden yürekten hepinize dua ediyorum. bebişini bekleyen canlarıma Allah kolay doğumlar nasip etsin.
bebiş isteyen canlarıma rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. hepinizi öpüyorum sevgiler.
canım benim ne güzel anlatmışsınn:14::14: seni ve prensesini çok seviyorummmm:16:
kızıma maşallah
maaşallah subhanallahhhhhh Rabbim sağlıkla hayırla büyütmeni nasip etsinnn:16::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canımmmm her şeyin hayırlısı... Hayırlı zamanı bekliyorsun olması için... Sen kendini hiç strese sokma. Doktorun tekrar bi baksın, yapılması gereken ne ise yapılsın. Sen moralini yüksek tut yeterki tamam mı

En hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasip edecek Allahım.Kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum ve en iyi gelense gezmek geliyor.Pazartesi belli olacak sanırım her şeyin hayırlısı
Siz nasılsınız bulantılar başladı mı

Son düzenleme:
slm hanımlar:)))))))))) meleğim geldi sonunda. çok mutluyuz. kızım pazartesi günü 01.07*2013 te saat 12:30 doğdu:)
kontrole gitmiştik oysa.
cumartesi ve pazar günü sancı çektim son ana kadar gitmiycem diye direttim. pazartesi nst ye girmek için gittim. doktoruma sonucu gösterdiğimde çatı muayenesi yaptırmamı önerdi. ama malesef bebeğim yukarı çıkmıştı.
dr umuz alalım kızımız kendini idare eder artık dedi. saat 10:00 da karar verildi ve hemen çantalarımızı almaya koştuk eve. hastaneye 11:00 gibi gittik ve hazırlıklar başladı.
inanın sonda falan hiç can acıtmıyor. ben sezeryan olursam uyuşunca taktırırım diyordum çok korkuyordum ama korkmaya değmezmiş:)
sondam serumum takıldı annem ve eşim eşliğinde ameliyathaneye uğurlandım. biraz duygulandım o an:)
ameliyathanedeki ekip çok sıcaktı. sürekli şarkılar söylediler bana:)
spinal anestezim yapıldı oda hiç acımadı. kalçadan yapılan iğne daha çok acıtıyor o kadar diyeyim
hemen uyuştu ayaklarımı hissediyordum ama hareket ettiremiyordum. perde çekildi. dr um hazırmısın meleğini kucağına almaya dedi . eveeeetttt:) dedim. al o halde dedi ve kuzucuğumu göğsüme koydu..çok güzel bir duygu
sonra hemen kızımı giydirip babasına götürdüler. benim dikiş işi tam 45 dk sürdü. ben sürekli bitmedimi bitmedimi deyip durdum. dr da şarkıya eşlik et hadi dedi:)
ve bittiiii..... ameliyathaneden çıkışımda herkes gelmişti. annem eşim. kayın validem görümcem ve nişanlısı en yakın arkadaşım bebeğimin çıkışını ve beni fotoğraflıyordu sürekli. çok kalabalıktı.:))))
ve bir kez daha genel anestezi almadığım için mutluydum:)) o anı yaşamak lazım. eşim çok güzel kızımız dedi hemen.
veee büyük buluşma. hemen yatağıma alındım. kızım kucağıma verildi:))) meleğim şimdi hep yanımda. biraz süt sorunumuz oldu. çok şükür bugün onuda atlattık gibi. şimdi memeyi almasını bekliycez sabırla.
ben en baştan beri diyordum. gerçekten anne olmak sabır işi ve hiç bitmiyor bu sabır olayı...:)))
şimdi lohusa halimle gönülden yürekten hepinize dua ediyorum. bebişini bekleyen canlarıma Allah kolay doğumlar nasip etsin.
bebiş isteyen canlarıma rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. hepinizi öpüyorum sevgiler.

Hayırlısı olsun analı babalı büyüsün.Duaların için teşekkürler.

Son düzenleme:
En hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasip edecek Allahım.Kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum ve en iyi gelense gezmek geliyor.Pazartesi belli olacak sanırım her şeyin hayırlısı
Siz nasılsınız bulantılar başladı mı

nasılsın kuzum gez gez sıkıntı yapma yeter ki kendine:16:

Merhaba :)

Bayadır foruma üyeyim ama bu başlıklarda yeniyim :) bizde düşünüyoruz hatta çalışmalara başladık ama fark ettim ki en az doğum kadar zor olan bir şeyde düşünmek ve sağlıklı olması için dua etmekmiş
herkesin sağlıkla bebeklerini kucağına almasını diliyorum kızlar :)

Merhaba :)

Bayadır foruma üyeyim ama bu başlıklarda yeniyim :) bizde düşünüyoruz hatta çalışmalara başladık ama fark ettim ki en az doğum kadar zor olan bir şeyde düşünmek ve sağlıklı olması için dua etmekmiş
herkesin sağlıkla bebeklerini kucağına almasını diliyorum kızlar :)

Merhaba
Hoşgeldin.Dualarını eksik etme,sakın stres yapma ve kafana takma olacak mı olmayacak mı bunlar çok etken.Bir de tüm tahlillerini yaptır folik asite başla

Son düzenleme:
slm kızlar uzun zamandır sıteye gırmıyorum cunku pısıkolojım alt ust oldu
kızlar adetım cok gecıktı ve benım kasıklarda ağrım özellikle sol tarafımda once batmalar ve sonra ağrıya donuştu ilişkiye girdiğim zamn ağrım ve acım ıkı katına çıkıyordu gecen hafta mıde bulantılarım çoğaldı yemek yaparken yemek kokusuna dayanamım ve istifra yaptım eşim benı ole görünce acıle goturdu dr muayne ettı ve sol tarafımda buyuk bır kıst oldunu soledı sabah gel daha detaylı bakalım dedı
sabah gıttım buyuk ultrasyonda baktı dıs tabakası cok kalın ve rahım arkasına doğru uzamış amelıyatla almak lazım dedı ve sol yumurtaların bır çoğunu alıcaz dedı ve mr yolladı mr gırdım buyuk ve çatlamak üzere olan bır kıst dıe cıktı ( rüptüre kisti )ve ogun adet oldum dr dedı adetın 3 gunu gel tekrar bakalım gıttım ve kıstı incelmiş dedi ama yınede ameliyat olman gerekıcek dedı ılac verdı ve ılactan sonra rahım fılımı cektırıcez rahıme ve tüplere bakıcaklarmıs kanser ıcını tahlıl yaptı cok sukur temız cıktı kızlar bana önerebılcenız başka güzel bır dr varmı bır dr kalmak ıstemıyorum ve benım durumumda olan arkadaşların yorumlaruını bekliyorum :(

İyiyim canım sen nasılsın?yarın doktor günün di mi?
Ben öğlene doğru kendimi dışarı atacağım eşim gelene kadarda gelmem:16:

at kuzum at değiştir havanı çok işe yarıyor çocuk konuşmayacağın kişilerle görüş çıkar kafandan ben spor yapıyorum kan ter içinde kalıyorum ama acaip iyi geliyor beynimi boşaltıyorum stresimi atıyorum:34:
yarın sabahtan dr.a uğrayıp geleceğim işe bakalım hakkımızda hayırlısı canımcım:16:

at kuzum at değiştir havanı çok işe yarıyor çocuk konuşmayacağın kişilerle görüş çıkar kafandan ben spor yapıyorum kan ter içinde kalıyorum ama acaip iyi geliyor beynimi boşaltıyorum stresimi atıyorum:34:
yarın sabahtan dr.a uğrayıp geleceğim işe bakalım hakkımızda hayırlısı canımcım:16:

Tamam canım.yarın iyi haberlerini bekleyeceğim.ben kaçar canım yarın görüşürüz öptüm:34:

Son düzenleme:
$01072013(002).jpg $01072013.jpg $27062013(001).jpg

hediyelerim içinn ve benimmm bitaneminn deniz ada 'mın bebek şekeri içinnn çok teşekkür ediyorum gamzeme işte bu da benim cimcime yaramaz kızımmmm:nazar:

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli gamze gülümsün doğurdu mu var mı başka doğuran giremedim ne zamandır durum ne topikte

biz bugün ayrıntılı ultrasona gittik bebişin gelişimi normal yanlız kordonumuzda 3 damar olması gerekirken 1 artar 1 toplar damar varmış gelişim geriliği vs için daha sık doktora gitmemiz gerekiyo anlayacağıız kontrol altında olmamız gerekiyo :( bu hayırlı günlerde dua edin bizim için de bi aksilik olmasın sağlıkla alayım oğluşumu kucağıma

iletirim canım gülümsüne tebriğini. :)
inşallah bende biran önce kavuşurum. bugün sancılarım daha kuvvetli resmen buz gibi terletiyor şu sıcakta.. rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda. hep dualarım sizlerle. sizde benim için dua edin:)

hümamız doğdu hayatım çok şükür iyilermiş. bende beklemedeyim:)
yalnız bu yalancı sancı dedikleri şey çok kuvvetli geliyor artık:)
dualarınızı esirgemeyin. öpüyorum

maşallah allah bağışlasın çok sevindim :)

[
Kızlar ben geldim sonunda.arada bakıyorum buralara ama yazamadim.
kızım ,15.06 da spinal anesteziyle dünyaya geldi.çok baş ağrım oldu.nescafe ağrılarına çare oldu çok şükür. Kızım 3460 gr doğdu.Sutum hemen geldi.uslu bir kızım var maşallah.. 10. Gunumuzden itibaren gezmelere başladık bile :)
Sizler nasılsınız... Gamzeyle gulumsun kavuşmuştur yavrularına. Acemiperi oğlun nasıl.daisy kızının resimlerini görüyorum maaşallah çok tatli. Asbolve sen nasılsın. Bu güzel duygu en kısa zamanda sahada nasip olur ınş.

allah analı babalı büyütsün canım :)

kızıma maşallah

maşallahhhhh nazar ne kadar tatlı yaaa allah analı babalı büyütsün yerim seni ben :) yazını okuyunca çok duygulandım darısı başımıza olsun sağlıkla alalım bizde kucağımıza inşallah

Back