- Konu Sahibi meleksimam
-
- #21.581
Gamzecigimmmmmm masallah allah nazarlardan korudun melegini cok tatli masallah allah bagislasin anali babali buyusn
Tü tü tü maşallah bin kereSana da geçmiş olsun canım. Duygularını ne kadar içten paylaşmışsın. Bir solukta okudum Allah ikinize de sağlık sıhhat versin
Allah razı olsun hayatım:)) çoook teşekkür ederim. Rabbim sizede nasip etsin. dünyanın bütün güzellikleri bir yana yavrum bir yana.gamzem, duygulu doğum hikayeni okudum. ardından harika güzellikte kızını da gördüm. maşallah diyorum. inşallah hiç problem yaşamazsınız sütle veya başka bişeyle.
inşallah hayırlı evlat olur.
canım benim ne güzel anlatmışsınnseni ve prensesini çok seviyorummmm
maaşallah subhanallahhhhhh Rabbim sağlıkla hayırla büyütmeni nasip etsinnn
Gamzemmmm 40 kere değil, milyon kere maşallahgüzel gelinim benimmmmm valla gelin diye diye dünür olacaz senle. senden iyisini mi bulacağım canımm??? bak oğlum da heyecan yaptı. tepiyor beni
Eki Görüntüle 748750 Eki Görüntüle 748751 Eki Görüntüle 748752
hediyelerim içinn ve benimmm bitaneminn deniz ada 'mın bebek şekeri içinnn çok teşekkür ediyorum gamzeme işte bu da benim cimcime yaramaz kızımmmm
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli gamze gülümsün doğurdu mu var mı başka doğuran giremedim ne zamandır durum ne topikte
biz bugün ayrıntılı ultrasona gittik bebişin gelişimi normal yanlız kordonumuzda 3 damar olması gerekirken 1 artar 1 toplar damar varmış gelişim geriliği vs için daha sık doktora gitmemiz gerekiyo anlayacağıız kontrol altında olmamız gerekiyobu hayırlı günlerde dua edin bizim için de bi aksilik olmasın sağlıkla alayım oğluşumu kucağıma
maşallah allah bağışlasın çok sevindim :)
[
allah analı babalı büyütsün canım :)
maşallahhhhh nazar ne kadar tatlı yaaa allah analı babalı büyütsün yerim seni ben :) yazını okuyunca çok duygulandım darısı başımıza olsun sağlıkla alalım bizde kucağımıza inşallah
iyi gesmeler canımcım inşallah sabahtan ilk işim haber vermek olacak inşallah herşey yolunda gider de p.tesi-salı olurum aşılamamı inşallahhhh
hediyelerim içinn ve benimmm bitaneminn deniz ada 'mın bebek şekeri içinnn çok teşekkür ediyorum gamzeme işte bu da benim cimcime yaramaz kızımmmm
gülümsün geçen hafta çarşamba günü. ben bu hafta pazartesi günü doğum yaptık canım. darısı başına sağlıkla.
canım bak bende hamileliğimin en başından bu yana 10 günde bir gittim hep doktora. bazen haftada bir gittim. önemli olan sonuç hayatım. bebeğin sağlıklı olsunda isterse hergünde gidilir.Allah yardımcınız olsun. içini ferah tut.
asya sen nasılsın nasıl gidiyo merak ettim seni de
asbelove olesya inşallah tez vakitte uğraşlarınız meyvelerini verir :) rabbim isteyen herkese nasip etsin doğuracaklara da kolaylık versin
ayyyy canımmm beniim. ben teşekkür ederim çok. güle güle giysin nehir im:))) meleğimi kokla benim için.
kızıma maşallah
Su prenseslerin guzelligine bak 41 kere masallahEki Görüntüle 748750 Eki Görüntüle 748751 Eki Görüntüle 748752
En hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasip edecek Allahım.Kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum ve en iyi gelense gezmek geliyor.Pazartesi belli olacak sanırım her şeyin hayırlısı
Siz nasılsınız bulantılar başladı mı
asya sen nasılsın nasıl gidiyo merak ettim seni de
asbelove olesya inşallah tez vakitte uğraşlarınız meyvelerini verir :) rabbim isteyen herkese nasip etsin doğuracaklara da kolaylık versin
Hazır havalar da böyle güzelken gez toz tabi. Kafa dağıtmak için en iyisi o
Ben iyiyim tatlım, bulantım falan halen yok çok şükür. Dün feci bi ishal vakası yaşadım, gece bile uyuyamadım sancılarımdan. Artık üşüttüm mü, hamilelikten mi bilmiyorum. Dokunacak bir şey de yemedim çünkü...
iyiyim hayatım çok şükür öyle ciddi bir sıkıntım yok. plasentam aşağıdaymış büyük ihtimal sezeryan olacakmışım bide benimde bebeğin böbreğinde genişleme varmış... sanırım her gittiğimizde böyle bir şeyler duymaya devam edeceğiz. Sende kendini üzme zamana bırak, bazı durumlar zamanla düzeliyormuş.
Gezmek iyi geliyor eee bir de düğünler için kıyafet bakıyorum.
Geçmiş olsun dikkat et kendine.demekk ki seni bulantı yerine ishal yapmış umarım hamileliktendir çok soğuk su içme o da yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?