Ilk çocuğunu düşünenler...

kuzum nerelerdesin özledim seniiiii
canım arada giriyorum havalarda ısınınca pc çekilmez oluyor sen nasılsın canım nasıl gidiyor çalışmalar???

çook cici olmuş. güle güle kullansın inşallah. bende ablamı bekliyorum gelsin de bebek şekeri kapı süsü ne varsa birlikte yapalım dedim.

canım ben ara ara giriyorum yeni okudum ama sağ olsun gamze gibi vefalı bir dost var beni haberdar etti sendeki gelişmelerden. Oda durumu gerçekten çok can sıkıcı olmuş ama olan olmuş artık. Düşüncesiz insanlara dünyanın lafını da söylesen anlamaz. önemli olan şuan bebeğine kavuşma anın, sen ona odaklan yakında kucaklayıp bize fotoğrafınızı göndereceksin. Yeğenimizi görelim dimi ?

doğru söylüyorsun canım havalar boğuyor bu ara
ben yedim kırmızı kartı yine cumartesi
aşılamaya başlayacağız Allah izin verirse bakalım hayırlısı inşallah son olur gelir miniğim

Selam hanımlar geçmiş kandiliniz mübârek olsun. Dün akşam çok güzel bişey oldu. Namaz kıldım sonra da bi yasin okuyum dedim okurken kızım tepki veriyodu sanki sesime. Ben okurken pıtır pıtır vuruyodu susunca duruyodu. Kocaman olmuş maşallah teyzeleri benim kızım ;-)

Maaşallah subhanallahhh canım benimmmm bizlere de dua etseydinnnn

doğru söylüyorsun canım havalar boğuyor bu ara
ben yedim kırmızı kartı yine cumartesi
aşılamaya başlayacağız Allah izin verirse bakalım hayırlısı inşallah son olur gelir miniğim

sağlık olsun canım, inşallah aşılamada güzel haber alacağız

canım ya bakalım çok az kaldı hayırlısıyla teyzesi inş..sağlıkla doğsunda

sorma cnm bak çarşamba doğuma gidecem bugn evim dip köşe temizlendi...ama hala burdalar ve o çocuk akşam evimi yine dağıtacak ve ben çıldıracam herhalde ben doğuma gidincede burda kalacaklar töbe töbe

canım ben çektirdim daha 10 gün önce anesteziyle yaptırdım hiçbişey hissetmedim 1-3 gün hafif kanama oldu hafif ağrı ama anestezi olmadan yaptırınıca biraz ağrı olabiliyormuş.

[QUOTE=asbelove;30922982
Canım kırmızılar gelmiş üzüldüm aşılama olacakmışsın hadi bakalım hayırlısı.ben de yarın hsg çekilecek.sen ne zaman aşılama olacaksın?

Son düzenleme:
ay yerim senin o çatık kaşlarını ben...kuzucuk seni..maşallah acemi kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın
Amin canim 17 gunluk olduk Canim sen de hayirlisiyla sag salim al kucagina. Hic uzulme insallah saglicakla dogacak bebegin. Sezeryan olunca cok da kotu degil. En fazla bir hafta cekiyorsun, sonra normale donuyorsun merak etme. Kapi susun de cok guzel olmus.

asbelove canim sen de umutlarini kaybetme. Adet olman da guzel bir sey yumurtalarin calisiyor demek ki

maşallah canııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…