Ilk çocuğunu düşünenler...

inş. cnm inan kilosuna takılmıyorum gelişimini tamamlasın gerisi önemli değil ben onu semirtirim...

evet canım hayırlısıyla başlıyoruz inşaallah . eee ne haberler var senden

bizim bu ay ilk denememizdi ama tam yumurtlama günüme denk geldi. bir de kasıklarımda batma zımbırtıları var. göğüslerim de ağrıyor. hoş göğüslerim her adet öncesi şişerdi ama işte insan hamileliğe yoruyor. bakalım kan testi yaptırmak istiyorum ama ya negatif çıkarsa diye korkuyorum....:18::18::18::18:

kızlar az önce lavaboya gittim geldim. adet olmama daha 4 5 gün var ama kıp kırmızı kan geldi... inşallah adet değildiiiiiiiiiiiiiiir dua edin benim içinn....:18::18::18:

[QUOTE=asbelove;30884126
Canım nbr?kırmızılardan haber var mı?umarım yoktur
Bu gün doktora kontrole gittim 2 tane yumoşum var sağda.bu ay dinlenmeye aldı ilaçlar verdi diğer kullandığım ilaçların yanına.Ben aşılama yapar diyordum ama durumuma temmuzda karar verecek.Testesteron,amh ve rahim filmi istedi.rahim filmini kendisi yapacak salı günü.

Son düzenleme:
Hamile olan arkadaşlarıma bir sorum var.. Hamileyken yani daha 4 ya da 5. Haftanın içindeyken bir yere yetişmek için hızlıca koştuysanız eğer, o koşu bebeğe zarar verir mi? Ya da düşüğe falan sebep olur mu Allah korusun?

Hadi hayirlisi canimcim asilama icin rahim filminin çekilmesi lazım canim iyi yapmis dr.un maasallah herseyi arastirip ona göre karar vermeyi dusunuyor doğrusunu da yapiyor

Evet canım doktorumdan memnunum yapmak için yapmıyor hiçbir şeyi ve motive ediyor.rahim filminden biraz tırsıyorum gerçi anestezili yaptırtacağım.
Senin içinde sevindim kırmızılar gelmemiş henüz umarım bebişin seninledir.

Son düzenleme:
kızlar az önce lavaboya gittim geldim. adet olmama daha 4 5 gün var ama kıp kırmızı kan geldi... inşallah adet değildiiiiiiiiiiiiiiir dua edin benim içinn....:18::18::18:
inş değildir ama ne kanaması bu geldiği yerden eminmisin hemoroidin varsa oda kanamış olabilir. nasılsın şimdi devam ediyormu kanama

anestezili de birşey hissetmezsin canımcım inşallah herşey yolunda çıkarda kavuşursun meleğine hemencecikkk
günyadınlar bayanlar biraz daha topladım kendimi...yarın saat 15,30 da doktora gidecez hakkımızda hayırlsı
hadi güzel haberlerle gel inşallah canım tabi en önemlisi moralin düzgün olarak gel dediğin gibi doğunca sen onu semirtirsinnnn

ayshooo87
bu arada kanama durdu:)​
inşallah güzel haberlerle gelirsin.

Benim sat 27 mayıs, normal şartlarda 25 inde olmam lazım. Göğüslerim acımaya başladı. Akıntım var. Bu aralar oldukça da sinirliyim nedense Bunlar haricinde de hiçbir şey yok henüz. Ben de o mucizevi haberi almak istiyorum artık. Allahım inşallah hepimize nasip eder...

canım Inşallah içimde bebisim vardır ve sımsıkı tutunur. Hissediyorum içimde bişey olduğunu ama hayırlısı diyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Dün çok korktum. Benim de bat 25 mayıs.

canım Inşallah içimde bebisim vardır ve sımsıkı tutunur. Hissediyorum içimde bişey olduğunu ama hayırlısı diyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Dün çok korktum. Benim de bat 25 mayıs.

Hımmm anlaşılan bizim durumlarımız çok yakın :) O yüzden her gelişmende takipteyim. İnşallah o müjdeli haberi alırız senden. Yavrun sıkıca tutunmuş olsun, hem bana da umut olursun
Beklemek ne kadar zor bir şey yahu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…