- Konu Sahibi meleksimam
-
- #21.241
Canım benimmm çok çok geçmiş olsun sinirlerini bozmuşlar yine ama üzme canını cumartesi veya p.tesi normal veya sezaryen hiç önemli değil bebişini sağlıkla hayırla kucağına aldıktan sonra herşeyi unutacaksın hiç merak etme bebişinde gelişimini dışarda tamamlarsın sen hiç merak etmee zaten minnak bir prenses değil maaşallahhhh hiç üzme kendini tatlımmmm
canım maalesef ilk muayenesi adetliyken oluyor onlar için problem yok biz sıkıntı yapıyoruz sıkma canınıay az kalmış 10-15gün sonra başlıyorsun desene ne güzellllll
ben çıkıyorum canım öpüyorum seni yarın haber veririm durumumuzu inşallah Allaha emanet ol
asbeciiiimmm. hadi ben doğurmadan güzel haberler ver. innnşallaaahhh:)Canım sağolasın henüz gelen giden yok beklemedeyiz bakalım inşallah sende benimle aynısındır
hmm anladım canım bakalım artık nasıl olucak eşim değil bana iğne yapmak kan alınırken bile bakamıyor. ben de yapamam heralde kendime bilmiyorum ki:18:
canım sıkıntı yapma kendine. geçen hafta kontrolümde ikiz hamilelik yaşayan bir bayanla tanıştım. her gün kendine göbeğinden iğne yapıyormuş. benim doktorumda pıhtılaşma için başlamak istemişti ama çok şükür atlattık. tanıştığım bayanın göbeği mosmor ama çok mutluydu. bazen o acı herşeye değiyor işte. inşallah gerekmek senin için. kalçadan hallolur gider.
hayatım herşeyin hayırlısı olsun senin içinde .bugün eşim test verdi yarın dr.a göstereceğim canım tabi dr. yurtdışından döndüyse bu arada adeti bekliyoruz bugün olmam lazımdı ama henüz gelen giden yok bakalım yarın dr. ne diyecek bu adetle başlamayı isteyeceğim tabi ben eğer şartlarımız uygunsa
beklemedeyim hayatım:) bende seni merak ediyordum. kıyamam sana. sen bide küçük tekmeler yemeye başladığında gör. anlatılamaz inan bana. biz her gün masaj yapıyoruz kızıma. sanki anlıyor masaj olduğunu sıpacık:) sağını solunu çıkarıp duruyor bana. neresini çıkarırsa orasını ovuyorum. çok komik oluyor. birde ayakları bacakları artık karnımdan görülüyor çıkıntı şeklinde. bulantıların çok sürmez umarım. doğuma yakın daha bir duygusal olucaksın.. :) benim musluklar her an açılabiliyor. :)))herkese merhaba
bebişlerini kucaklarına alanları tebrik ediyorum analı babalı mutlu aile içinde büyüsünler inşallaaah:)
gamze sayfaları atlaya atlaya okudum çok birikmiş senin bıcır kızın beklemede umarım:)kaçırmış olmak istemem.
bizde 12. haftadayız cuma günü ikili testimiz var çok değişik duygulardayım onu öyle kolları bacakları oynarken görünce zor tuttum kendimiçok duygusalım çoookk..ayrıca tek gün sekmeyen kusmalarım beni hala zorlamada az kaldı die teselli ediyorum umarım 9 ay sürmez bu bulantı ve kusmalar ..
isteyen herkese her akşam dua ediyorum allah bu duygudan mahrum bırakmasın diye inşallaaah güzel haberleri teker teker alıcaz.
sevgiler..
bende duacıyım hamile olan ve çok isteyen arkadaşlarıma. testleri inşallah sorunsuz atlatırsın. güzel haberler getir bebişten.
günaydın kızlar
biz geldik kuzumla...ama haberlerimiz çok iyi değil..bugün gün doğmadı bana....eşimin işe gitmesini bekledim buraya yazmak için
bebeğim hala ters...geçen muayenede başı azcık aşağı kaymıştı umutlanmıştı doktor ama tekrar yukarı çıkmış...o kadar ilginç duruyodu ki anlatamam...2 hafta boyunca ne o nede ben hiç kilo almamışız...doktor usg de bakarken böle nasıl duruyo bu çocuk dedi durdu...acayip çok inceledi...ölçümleri doğru dürüst yapamadı...hocaın tepkilerinden bişeylerin yolunda olmadığını anladık..içeri aldı sonra beni...
"-bak artık kesinlikle sezeryan olacaksın..senin normal doğum yapman imkansız ve çok tehlikeli dedi...bazı kadınların rahmi kalp şeklinde olur ve bebek belirli bi büyüklükten sonra gelişmez dedi...muhtemelen senin rahminde de böle bi şekil bozukluğu var ki bu bebek gelişmiyor artık dedi...bunuda ancak ameliyat esnasında anlayacağız dedi...kesinlikle sancılanmayacaksın...eğilip bükülmeyeceksin harketlerine dikkat edeceksin..çünkü suyunun kesinlikle gelmemesi lazım dedi...eğer suyun gelirse doğum kanalı boş olduğu için bebeğin kordunu oraya sıkışır ve bu durum ikiniz içinde tehlike doğurur dedi..."
kızlar bütün dünya yıkıldı ben altında kaldım sanki...bu haftalara kadar herşey normal gidipta biden böle bişey olunca sinirlerim boşaldı..cumartesi tekrar çağırdı..nst ye bağlayacak..sancı durumuna bakacak...ona göre hemen doğuma alacak...siz cumartesi sanki doğuma geliyomuş gibi gelin dedi....
kzum hiç büyüymemiş teyzeleri...korkma bişey olmaz..5 kilo doğup solunum sıkıntısı çeken bebekler var dedi ama gelin bunu bana anlatın...
eşimde bi hoş oldu..sıkıntıdan bana sardı..yemiyomusun kilo alıyorum die...neden böle bilmem ne bide sıktı canımı akşamda kaynım kzını aldı geldi..benim binbir özenle hazırladığım odanın ağzına s.çtı çocuk..eşek kadar bebe..çıktı beşiğe yattı..uyku setimi rezil ettti...yavrumun oyuncaklarını talan etti..krımadık dökmedik şey koymadı...kb demiyo kızım bi dur die...çocuk şöle rahatça bi oynasın dio..eşimde bişey diyemedi..abim küsecak die...evim savaş alanı gibi..her yer kuruyemiş kabuğu kağıt oyuncak kırığı oldu..demiyo ki kb..bu kız cumartesi doğurabilir...evi ne hale getirdik...canımın sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım ya..ayıp..eşimde kırarsa kırsın alırım hepsinden bi daha dio ne münasebet ya..bi perde diktirdi die herşeyi yapma hakkımı var..bi şişe kolanyayı salon koltuklarıma boşalttı çocuk ve koltuklarım açık renk her yeri leke oldu...öldürecektim valla çocuğu
canım hallolur herşey sen şimdi hüma cık ve kendini düşün sadece. Allah yardımcınız olsun.
Inşallah canım:) ama kasıklarimda sürekli batmalar oluyor... Inşallah benim de senin göbüşùndeki gibi bebis olur
canım çok okuyamadım geçmişi. ama yazını görünce dayanamadım. inşallah bebişin seninledir. nasıl bişeydir beklemek iyi biliyorum. :)
sende ilan edersin kısa zamanda umarım.
Canimcim belki de asilamaya falan gerek kalmayacak ben hala yemedim kırmızı karti benim hala umudum var
Hadi hayirlisi canimcim asilama icin rahim filminin çekilmesi lazım canim iyi yapmis dr.un maasallah herseyi arastirip ona göre karar vermeyi dusunuyor doğrusunu da yapiyor
Eger kirmizilar gelirse ki -insallah gelmez meleğim benimledir- asilamaya baslayacagiz canimcim birkaç gune
Hadi hayirlisi canimcim asilama icin rahim filminin çekilmesi lazım canim iyi yapmis dr.un maasallah herseyi arastirip ona göre karar vermeyi dusunuyor doğrusunu da yapiyor
inş değildir ama ne kanaması bu geldiği yerden eminmisin hemoroidin varsa oda kanamış olabilir.kızlar az önce lavaboya gittim geldim. adet olmama daha 4 5 gün var ama kıp kırmızı kan geldi... inşallah adet değildiiiiiiiiiiiiiiir dua edin benim içinn....:18::18::18:
anestezili de birşey hissetmezsin canımcım inşallah herşey yolunda çıkarda kavuşursun meleğine hemencecikkkEvet canım doktorumdan memnunum yapmak için yapmıyor hiçbir şeyi ve motive ediyor.rahim filminden biraz tırsıyorum gerçi anestezili yaptırtacağım.
Senin içinde sevindim kırmızılar gelmemiş henüz umarım bebişin seninledir.
hadi güzel haberlerle gel inşallah canım tabi en önemlisi moralin düzgün olarak gel dediğin gibi doğunca sen onu semirtirsinnnngünyadınlar bayanlar biraz daha topladım kendimi...yarın saat 15,30 da doktora gidecez hakkımızda hayırlsı
inş değildir ama ne kanaması bu geldiği yerden eminmisin hemoroidin varsa oda kanamış olabilir.nasılsın şimdi devam ediyormu kanama
inşallah güzel haberlerle gelirsin.ayshooo87bu arada kanama durdu:)
canım Inşallah içimde bebisim vardır ve sımsıkı tutunur. Hissediyorum içimde bişey olduğunu ama hayırlısı diyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Dün çok korktum. Benim de bat 25 mayıs.inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Benim sat 27 mayıs, normal şartlarda 25 inde olmam lazım. Göğüslerim acımaya başladı. Akıntım var. Bu aralar oldukça da sinirliyim nedenseBunlar haricinde de hiçbir şey yok henüz. Ben de o mucizevi haberi almak istiyorum artık. Allahım inşallah hepimize nasip eder...
canım Inşallah içimde bebisim vardır ve sımsıkı tutunur. Hissediyorum içimde bişey olduğunu ama hayırlısı diyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Dün çok korktum. Benim de bat 25 mayıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?