Ilk çocuğunu düşünenler...

kızlar bir şey soracağım
dr bana antidepresan önerdi
bunu kullanınca bıraktıktan ne kadar sonra gebe kalınmaması gerek

$hüma1.jpg $hüma.jpg $hüma1.jpg $hüma.jpg

kızlar buda minik hümamızın kapı süsü. ellerine sağlık annesi:)
gülümsün paylaşamadığı için ben paylaştım.

ben dayanamadim bu sabah yaptım testi... Malesef negatif çıktı.:26: Aslında hala umutluyum Çünkü adetime 1 hafta var :)

ben dayanamadim bu sabah yaptım testi... Malesef negatif çıktı.:26: Aslında hala umutluyum Çünkü adetime 1 hafta var :)[/QUOT

kanda yaptırsana o bakalım kaç çıkacak

yarın sabah kan tahlili yaptırıcam sonucu öğleden sonra anca çıkar sanırım. kendimi o kadar hamile hissediyorum ki... tamam göğüs ağrısı hep olurdu ama kasıklarım sadece adet olduğumun ilk gününde olurdu. kaç gündür bıçak saplanır gibi sancıyor durmadan. inşallah hamileyimdir canım... inşallah birlikte alırız kucağımıza bebişlerimizi....

yarın sabah kan tahlili yaptırıcam sonucu öğleden sonra anca çıkar sanırım. kendimi o kadar hamile hissediyorum ki... tamam göğüs ağrısı hep olurdu ama kasıklarım sadece adet olduğumun ilk gününde olurdu. kaç gündür bıçak saplanır gibi sancıyor durmadan. inşallah hamileyimdir canım... inşallah birlikte alırız kucağımıza bebişlerimizi....

Canım inşallah bebişin seninledir ancak sana naçizane tavsiyem bu kadar kaptırma kendini ben ilk dönemde bütün belirtileri yaşıyordum acaiptir ama her ay regl oluyordum çok istediğin için vücut psikolojik olarak da yaşatabiliyor bu belirtileri:34:
ama yine tekrarlıyorum inşallah inşallah bebişin seninledir Rabbim bekletmez sizleri:16:

ayshoo87 2de eve gidicem heralde o zaman belli olur sonucunu bekliyorum ama çıkmassa üzülme regl olmadan ümidini kesme benim kanda idrarda çıktı ama regl günüm geçmedi diye hep tedirginim :(

Malesef ben kırmızıları gördüm diye yazmıştım yarın doktora gideceğim
hadi yaa görmemişim kusuruma bakma nolur ümit kesmek yok o bebek buraya gelecek bir türlü gelecek ama gelecek:16:
Kızlar meraba herkese ben bişey sorcam aşılama yaptırıcam ben de temmuzda bunun iğneleri karından mı yapılıyor :26:ve kaç tane yapılıyor
canım benim iğne sayısı ve dozu yumurtaların gelişimine göre değişebiliyor genelde kalçadan yapılıyor ancak dr.un göbekten vurulmasını da isteyebilir o senin durumunla alakalı:34:
kalçadan yaptıran bayan da gördüm göbekten yaptıran bayanda ama panik yapma korkulacak bişey değil eşine yaptırabilirsen daha rahat olur senin için eğer dr.un göbekten derse:34:

hadi yaa görmemişim kusuruma bakma nolur ümit kesmek yok o bebek buraya gelecek bir türlü gelecek ama gelecek:16:

canım benim iğne sayısı ve dozu yumurtaların gelişimine göre değişebiliyor genelde kalçadan yapılıyor ancak dr.un göbekten vurulmasını da isteyebilir o senin durumunla alakalı:34:
kalçadan yaptıran bayan da gördüm göbekten yaptıran bayanda ama panik yapma korkulacak bişey değil eşine yaptırabilirsen daha rahat olur senin için eğer dr.un göbekten derse:34:

hmm anladım canım bakalım artık nasıl olucak eşim değil bana iğne yapmak kan alınırken bile bakamıyor. ben de yapamam heralde kendime bilmiyorum ki:18:

Back