• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

slm kızlar
doktorum ikili test istedi başka bi yere yönlendirdi bugün aradım randevu için öncelikle sakatlık testi yapılacağını tüm organlara bakılacağını (detaylı ultrason gibi )sonra ikili test yapılacağını söyledi. doktorumu aradım her yerde yapılmıyo o yüzden oraya gönderdik dedi . internetten baktım bazı yerlerde 20 22. haftalarda sakatlık testi yapılıyo deniyor sizden böyle birşey istendi mi bilginiz var mı ? bu arada 23 nisanınız kutlu olsun :72:

canım benim bildiğim 20. haftada yapılıyormuş o detaylı inceleme. bu dönem sadece ikili test olduğunu biliyorum. ne desem bilemedim :?

Senin de bayramını kutluyorum şekercimm :72:

günaydın hanımlaaar:)))
dün kan uyuşmazlığı iğnemizi olduk. doğumhanede yapıldı iğnem. bu arada doğum yapacağım yeride görmüş oldum. güzellerştirmek için ellerinden geleni yapmışlar. çok beğendim. temizliğini falan kontrol ettim. birde öyle hastane soğukluğu yoktu. ayrı bir bölüm yapmışlar. gebeler birbirini görmeden çekiyorlar ağrıyı. ağrı çekmek için bile oda ayrı. her gebe için ilgilenen personel ayrı. kimse diğerinin hastasına müdahale etmiyor. kapıda gebeyi teslim alıyorlarlar taaki doğum bitip hastaneden taburcu olana kadar ilgilenecek kişiler belli. çok hoşuma gitti. bu arada anestezi uzmanımızla tekrar görüştük. katater takılmasını istedim. bana dediki bunu yapmak için illa belli bir açıklığa gelmesi gerekmiyor. ağrı başladığı andada takarız. doğum biter bitmez çıkarırız dedi. çok rahatladım.
Allah kısmet ederse normal doğum yapmaya çok motive oldum:)) tabi takdir neyi gösterir bilemeyiz diye sezeryan odasınıda gezdim...:)))
ameliyathanede yapmıyorlar sezeryanı. doğumhanede ayrı bir bölüm tahsis etmişler. psikolojik olarak rahat olmaları içinde doğumdan sonra kucağında bebişlerle çekilmiş bir çok foto koymuşlar. oraya gidince çok gerilirim diye düşünüyordum ama hiç öyle olmadı. tamamen pozitif bir çalışma var.
mutlu oldum. sizlerle paylaşmak istedim. hazırım doğumaa.....:)))

Selammmmmm hatunlar nasilsinizzzzz herkes iyimi biz turkiyeyedonduk artikhaxirliklara başlayacağız yavaş yavaş babamiz gitti yurtdışına tekrar çok zor yaaaa Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın kızıma çok İyiyiz hepinizi opuyoruz ismi rahmetli annemin ismi NAZİRE ben NAZ İREM koyacağım Allah kısmet ederse:16::16::16:

dün kan uyuşmazlığı iğnemizi olduk. doğumhanede yapıldı iğnem. bu arada doğum yapacağım yeride görmüş oldum. güzellerştirmek için ellerinden geleni yapmışlar. çok beğendim. temizliğini falan kontrol ettim. birde öyle hastane soğukluğu yoktu. ayrı bir bölüm yapmışlar. gebeler birbirini görmeden çekiyorlar ağrıyı. ağrı çekmek için bile oda ayrı. her gebe için ilgilenen personel ayrı. kimse diğerinin hastasına müdahale etmiyor. kapıda gebeyi teslim alıyorlarlar taaki doğum bitip hastaneden taburcu olana kadar ilgilenecek kişiler belli. çok hoşuma gitti. bu arada anestezi uzmanımızla tekrar görüştük. katater takılmasını istedim. bana dediki bunu yapmak için illa belli bir açıklığa gelmesi gerekmiyor. ağrı başladığı andada takarız. doğum biter bitmez çıkarırız dedi. çok rahatladım.
Allah kısmet ederse normal doğum yapmaya çok motive oldum:)) tabi takdir neyi gösterir bilemeyiz diye sezeryan odasınıda gezdim...:)))
ameliyathanede yapmıyorlar sezeryanı. doğumhanede ayrı bir bölüm tahsis etmişler. psikolojik olarak rahat olmaları içinde doğumdan sonra kucağında bebişlerle çekilmiş bir çok foto koymuşlar. oraya gidince çok gerilirim diye düşünüyordum ama hiç öyle olmadı. tamamen pozitif bir çalışma var.
Ne güzel böyle rahatlaman. Psikolojik rahatlama doğum kolaylığı açısından çok önemli. Ben öyle oda falan gezmedim henüz. Bir dahaki gittiğimde bakayım nasıl oluyormuş.

Selammmmmm hatunlar nasilsinizzzzz herkes iyimi biz turkiyeyedonduk artikhaxirliklara başlayacağız yavaş yavaş babamiz gitti yurtdışına tekrar çok zor yaaaa Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın kızıma çok İyiyiz hepinizi opuyoruz ismi rahmetli annemin ismi NAZİRE ben NAZ İREM koyacağım Allah kısmet ederse:16::16::16:
Çok güzel düşünmüşsün canım. İsmi de pek güzel prensesin :nazar:

Canım böyle motive olmana çok sevindim. Moralin hiç bozulmasın belli ki güzel bir yer tercih etmişsin, kolaylıkla da geçer gider inşallah :)

hadi bakalım :) hazırlıklarını bize de göster, bakalım annesi ne ciciler alacakmış??? :9:

Bende pek bir heyecan içindeyim çünkü bebeğimi göreceğim bugün. daha 1 hafta oldu ama zaman geçtikçe daha sabırsız oluyorum sanki. Doktordan cinsiyet tahmini isteyeceğim söyleyebilirse tabi... Offf... saat 5' e kadar çıkıp alış veriş mi yapsam vakit de geçmez ki şimdi? :1:

hoşgeldin hayatım. çok güzel isim. Allah ismiyle yaşatsın uzun sağlıklı ömürler versin meleğine.

Bende pek bir heyecan içindeyim çünkü bebeğimi göreceğim bugün. daha 1 hafta oldu ama zaman geçtikçe daha sabırsız oluyorum sanki. Doktordan cinsiyet tahmini isteyeceğim söyleyebilirse tabi... Offf... saat 5' e kadar çıkıp alış veriş mi yapsam vakit de geçmez ki şimdi? :1:

ayyyy asya cıım. çabucak öğrende teyzesi hediyesini göndersin. asya mı eren mi ???
:)))

Ne güzel böyle rahatlaman. Psikolojik rahatlama doğum kolaylığı açısından çok önemli. Ben öyle oda falan gezmedim henüz. Bir dahaki gittiğimde bakayım nasıl oluyormuş.

Çok güzel düşünmüşsün canım. İsmi de pek güzel prensesin :nazar:

kesinlikle katılıyorum sana hayatım. dün gece o kadar rahat bir uyku uyudum ki. kabus lar görmeye başlamıştım artık :))
şimdi güle oynaya gidicem eminim.
inşallah sen de rahatlarsın.

ayyyy asya cıım. çabucak öğrende teyzesi hediyesini göndersin. asya mı eren mi ???
:)))

tarama testini internetten aldığım için doktor eksik ultrasonu hemen getir ona göre ya 4lü tarama yada amniosentez olacak ded. sonucu alıp tekrar gideceğim. İçim rahatlamadı yani. :(
İyi haber olarak bebek büyümüş 5.8 cm olmuş geriden geldiği günleri kapatmış :) Eli ağzındayken yakaladık :1:

merhaba arkadaslar yaklasık 1 senelık evlıyım ılk bebegımı 23 martta dusurdum 6 haftalıktı sımdı tekrar dusunuyoruz ne olur dua edın hemen olsunn cokkk ıstıyorummm....

tarama testini internetten aldığım için doktor eksik ultrasonu hemen getir ona göre ya 4lü tarama yada amniosentez olacak ded. sonucu alıp tekrar gideceğim. İçim rahatlamadı yani. :(
İyi haber olarak bebek büyümüş 5.8 cm olmuş geriden geldiği günleri kapatmış :) Eli ağzındayken yakaladık :1:

canım günaydın. tarama testinde bir sorunmu gördü bişey demedimi. amniosentez i yaptırmadan önce başka doktorlarada sor derim.

maşallah miniğe. bak ben demiştim büyümüştür diye..:))

ayy kızlar bende istiyorum bir haftadır aklımda heveslendim mi bi anlık istek mi bilmiyorum ama bende anne olmak istiyorum =))10 aylık evliyim geçen ay doktora gittim yumurtalığın birinde çok az yumurtalık kisti ( polikistik over) var ama sakıncalı değil istersen 3 ay doğum kontrol hapı kullan demişti yazz verdi, 20 gün kullandım ama dün bıraktı yan etki yaptı çünkü hemde bebek fikri aklıma düştüğü için bırakayım dedim=) bebek deyince bile heyecanlanıyorum =))

canım günaydın. tarama testinde bir sorunmu gördü bişey demedimi. amniosentez i yaptırmadan önce başka doktorlarada sor derim.

maşallah miniğe. bak ben demiştim büyümüştür diye..:))

Günaydın şekercim. Doktor olumsuz bir şeyden bahsetmedi aslında bilgi olarak mı söyledi yada sonucu getirmeyi ihmal etmeyeyim diye mi böyle söyledi bilmiyorum. Sanki inşallah gerek kalmayacak. :) öyle bir durum olursa tarama testini tekrar yaptırırım.

maşallah ya büyümüş asya..allah tamamına erdirsin

Back