• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Günaydın şekercim. Doktor olumsuz bir şeyden bahsetmedi aslında bilgi olarak mı söyledi yada sonucu getirmeyi ihmal etmeyeyim diye mi böyle söyledi bilmiyorum. Sanki inşallah gerek kalmayacak. :) öyle bir durum olursa tarama testini tekrar yaptırırım.[

evet hayatım yeniletirsin. inşallah sorun yoktur. sen yinede ihmal etme habersiz de bırakma beni:)

Günaydın şekercim. Doktor olumsuz bir şeyden bahsetmedi aslında bilgi olarak mı söyledi yada sonucu getirmeyi ihmal etmeyeyim diye mi böyle söyledi bilmiyorum. Sanki inşallah gerek kalmayacak. :) öyle bir durum olursa tarama testini tekrar yaptırırım.[

evet hayatım yeniletirsin. inşallah sorun yoktur. sen yinede ihmal etme habersiz de bırakma beni:)

tamam canım bugün sonucu alıp doktora tekrar gideceğim. Haber ederim seni de sağol tatlım :)
güllümsün nerede ? bu ara görmüyorum topikte konuştun mu hiç?

Nasıl karnınız kocaman oldu mu? kapıdan içeri girerken önce göbek görüş alanına giriyor mu? :1: :1: Allah bana koca göbek verecek görecem günümü valla :1:

Gamzecim benim kaçıyorum şimdilik, yemek yapayımda sonucu almaya gideyim. ;)
arada girin valla özledim muhabbetinizi :( siz benim ilk göz ağrılarımsınız. :) ne çok şey paylaştık, şükürler olsun ki üzülmedik melekler bizimle :nazar:

Nasıl karnınız kocaman oldu mu? kapıdan içeri girerken önce göbek görüş alanına giriyor mu? :1: :1: Allah bana koca göbek verecek görecem günümü valla :1:

valla benim öyle:)) hatta bazen aralarda sıkışıp kalıyorum:) geçerim sanıyorum ama geçemiyorum:))
görecen . sanada kocaman göbüş verecek. her gün aynaya bakıyorum. dinazor gibi :))

valla benim öyle:)) hatta bazen aralarda sıkışıp kalıyorum:) geçerim sanıyorum ama geçemiyorum:))
görecen . sanada kocaman göbüş verecek. her gün aynaya bakıyorum. dinazor gibi :))

ben o minik dinoyu yerim yerim... :)) kiloyu dert etme şeker, emzirme dönemi veriliyor diyorlar. illaki verirsin sen azimli hatunsun maşallah.

arada girin valla özledim muhabbetinizi :( siz benim ilk göz ağrılarımsınız. :) ne çok şey paylaştık, şükürler olsun ki üzülmedik melekler bizimle :nazar:

aynen hayatım:))) bende çok arıyorum muhabbetimizi. çok şükür dediğin gibi sırayla kavuştuk meleklerimize.
sana bulaşmayı çok özledimmmm:)))

ben o minik dinoyu yerim yerim... :)) kiloyu dert etme şeker, emzirme dönemi veriliyor diyorlar. illaki verirsin sen azimli hatunsun maşallah.

:)))) hiç sorma hayatım. 15 kg yu aldım sanırım artık tartıya çıkmıyorum. bide şööyle normalde bakınca bişey yok gibi. ama yandan aynaya bakınca.....:))))) dino değil dinazor:)) hemde şu ilk çıkanlardan iri olanlardan:))) önceden ufak tefek bişeydim en fazla gördüğüm kg 52-53 tü. oturunca bile kıpırdamıyordu hiçbiryer. ama şimdi bastığım yer ses getiriyor. heybetli hatun oldum:))

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/596344-silkelet-sonra-hamis-kal.html

arkadaşlar . bu konuyu okuyunca çok güldüm. ama işe yaradığını söyleyenler var:)))
canım benim topicte geçen ay 4kişi denedi 3ü hamile:52::52:

tarama testini internetten aldığım için doktor eksik ultrasonu hemen getir ona göre ya 4lü tarama yada amniosentez olacak ded. sonucu alıp tekrar gideceğim. İçim rahatlamadı yani. :(
İyi haber olarak bebek büyümüş 5.8 cm olmuş geriden geldiği günleri kapatmış :) Eli ağzındayken yakaladık :1:

iyi haberlerle gelirsin inşallah cnaımmmmmm
Allahım sağlıkla hayırla tamamına erdirsin:16:

:)))) hiç sorma hayatım. 15 kg yu aldım sanırım artık tartıya çıkmıyorum. bide şööyle normalde bakınca bişey yok gibi. ama yandan aynaya bakınca.....:))))) dino değil dinazor:)) hemde şu ilk çıkanlardan iri olanlardan:))) önceden ufak tefek bişeydim en fazla gördüğüm kg 52-53 tü. oturunca bile kıpırdamıyordu hiçbiryer. ama şimdi bastığım yer ses getiriyor. heybetli hatun oldum:))

dino he ay ne güldüm fıstıkkk hiç panik yapma doğumdan sonra emzirme döneminde koşturmacadan verirsin zaten:34:

Karnım iyice büyüdü. Benden önde gidiyor. Yürürken sürekli kollama ihtiyacı hissediyorum, sokaktakilerin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor çünkü. Kolları çarpıverir sonra mazallah.. Geçen gün pazarda etrafa bakınarak ağır ağır ilerlerken bir bayanı tepeledim resmen. Sanırım önümdeki aradan hızlıca geçebileceğini düşündü ama benim geniş araç :1: olduğumu unuttuğu için araya sıkıştı ve bacakları dolandı. Ben de o ana neye uğradığımı şaşırdım :53: Neyse ki kimsede hasar yok :60:

Karnım iyice büyüdü. Benden önde gidiyor. Yürürken sürekli kollama ihtiyacı hissediyorum, sokaktakilerin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor çünkü. Kolları çarpıverir sonra mazallah.. Geçen gün pazarda etrafa bakınarak ağır ağır ilerlerken bir bayanı tepeledim resmen. Sanırım önümdeki aradan hızlıca geçebileceğini düşündü ama benim geniş araç :1: olduğumu unuttuğu için araya sıkıştı ve bacakları dolandı. Ben de o ana neye uğradığımı şaşırdım :53: Neyse ki kimsede hasar yok :60:

ay ne güldüm canım yaaaaa:1::1::1::1:
Hadi bakalım çok az kalmış meleğine kavuşmana hayırlısıyla:52::52:

canım benim topicte geçen ay 4kişi denedi 3ü hamile:52::52:

iyi haberlerle gelirsin inşallah cnaımmmmmm
Allahım sağlıkla hayırla tamamına erdirsin:16:

dino he ay ne güldüm fıstıkkk hiç panik yapma doğumdan sonra emzirme döneminde koşturmacadan verirsin zaten:34:

valla silkeleme işi de tam bana göreymiş. benim kocişinde işine gelirdi.:)))
halı gibi çırpardı beni:))) ayyy hala düşündükçe gülüyorum.

valla dino gibiyim:) göbek benden ayrı özgürlüğünü ilan etmiş gibi önden önden gidiyor:))

:))) alemsin.. bende çok güldüm. geçmiş olsun hayatım.
bende masaya oturup kalkarken çok çarpıyorum. unutuyorum bazen karnımı. bebiş doğmadan bir çok kez kötek yedi anacığından.

valla silkeleme işi de tam bana göreymiş. benim kocişinde işine gelirdi.:)))
halı gibi çırpardı beni:))) ayyy hala düşündükçe gülüyorum.

valla dino gibiyim:) göbek benden ayrı özgürlüğünü ilan etmiş gibi önden önden gidiyor:))

ay evet yaa baloncuğu bile yerlere yatmaya yeter ama işe yarayacaksa denemeye değer:9:
yerim senin o göbüşündekiniiiiiiiiiiiiiii:52:

Kızlar şimdi ben de gülüyorum ama o an ne olduğunu da anlayamadığım için dumur olmuştum. Kendimi man kamyonu gibi hissettim. Kocam da zaten şok :53: Ne oluyo ya dedi :53: o da bana birşey oldu diye korkmuş. Koca kadını deviriyordum be bi göbüşle :1::1:

Back