- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
İlk önce 85 doğumluyum ve 1yıl 5 aylık evliyim.Bebeğim olsun çok istiyorum ancak istemem içinde beklemem içinde bir çok sebebim var.İstiyorum çünkü anne olmaya hevesliyim,3çocuk istiorum ve yaşım geçiyor...
Beklemeliyim diyorum çünkü eşimin askerliği var(ancak iş nedeniyl ne zaman gidebileceği belli değil.Ama 0da 28 yaşında en kötü ihtimalle 33 yaşına kadar erteletebilme hakkı var),ev almayı düşünüyoruz,bir de çalışıyorum çocuğumuz iki taraf için de ilk torun olacak dolayısıyla annemde kayınvalidemd bamak istiyor nasıl karar vereceğimi bilemiyorum,bir de bu yaz görümcem nişanlanacak ve seneye yaz evlenecek o yoğunlukta çocuğum mağdur olur diye korkuyorum.
Çok başka bir sorum daha olacak.Ben öğretmen olduğum için çocuğumun ocak gibi doğması demek benim iznimle birlikte yaz tatilini birleştirmem ve en azından ek gıdaya geçene kadar yanında olmam demek.Sizce bunu ayarlayabilme şansım var mı?
Çocuğumun olması için yumurtlama dönemimde mi eşimle birlikte olmam gerekiyor?
Bir de bugün itibari ile folik asit kullanmaya başladım ama sanırım kızamıkçık aşısı olmam gerekiyormuş ve aşıdan sonra üç ay hamile kalmamalıymışım.Acaba aşı olmasam olmaz mı?Belki şans bu ya nisana kadar hamile kalabilirim böylece allahım nasip ederse ocakta da kucağıma alırım.
Haftaya gebelik düşünüyorum die doktora gitcem çünkü birde akıntı problemim var mantar değilmiş ama enfeksiyonel bir durummuş yıllardır geçmedi bir de muayene olucam tabi...
OFFF ÇOKKK SORU SORDUM BU KONUDA BAYA CAHİLİM GALİBA:))) BANA YARDIMCI OLACAK YORUMLARINIZI VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR...
Aynen canım ya bende kendimi daha küçük görüyordum ama yaşıtlarım ve benden küçüklerin hep çocuğu oldu.Sonra jeton düştü benim!Ewt artık sıkıntıları düşümicem bebişim olsun istiyrum.Aşıyıda doktor söylemedi zaten ebe söyledi ama oda evlenmeden önce.Şimdiki ebemde hiç bahsetmedi ben internette gördüm.2.sayfada aşıyla ilgili yazdım gözünden kaçtı sanırım bir oku istersen.
Ewet canım sanırım gözümden kaçmış.. Ozaman ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah biz ve burdaki tüm bebiş isteyen arkadaşlarımız en yakın zamanda müjdeli haberler veririz... Hastaneden kandan dr dan o tarz ortamlardan hoşlanmamama rahmen.. o kadar çoookkkk istiyorumkii... Rabbim hayırlısıyla versin artık bekletmesin daha fazla.. :)