Aynen öyle canim ben öyle yaptim esim benden 10 yas büyük evlenir evlenmez cocuk diye tutturdu ben 17.dogum günümde evlendim tam 9 ay sonra oglum kucagimdaydi birde cahillik korunmayi felan o an hic düsünmedim simdi pismanim hic cicim ayi yasamadim adam istemeden cocugu kucagina verdim degerimi bilmedi:)))2. bebegide ben istedim kizim olsun istedim Allah gönlüme göre verdi 21 yasimda kizim oldu.3.ye gelince malesef KAZA kursunu oldu.Istiyordum ama simdi degildi cok pilanlarimizi yatirdi bu bebek ama cok sansli evimize simdiden bereket getirdi.Hayirlisiyla sag saglim kucagima alirim(hep beraber arkadaslar bebeklerimize kavusuruz.)a.s.Insallah
Valla Bende 2. Bebeği Bundan 10 Yil Sonra Falan Düşünüyorum (hatta Ben Ikinciyi Düşünmüyorum Eşim Istiyo) Oğlum Bi Okula Başlasin.ama Kayinvalide şimdiden Bunu Biraz Büyütüp Bize Verirsiniz Siz Ikinciyi Yaparsiniz Diyo Ama Avucunu Yalar Hiç Kimseciklere Vermem Ben Yavrumu
He Valla Kiz Onlarinkide Saçmalik Yani Boşuna Konuşuyolar Işte
bende ogluma 17 yasinda hamile kaldim
18 de dogdu ben istedim vallaha ne yalan soyleyim cok severim bebekleri
esime testi yaptikdan sonra guzel cevabi alinca nasil sevindi kucagina aldi beni odada donderdi o zaman bir aylik evli bile degildik daha hemen oluverdi bebek hamile kaldim ilk aydan ne bilem istedim ama hemen olcagini hic dusunmedim
adet gormedim ertesi ay test yaptim turkiyedeydim o zaman cunku daha buraya gelemediydik esimin kagit isleri bitmemisti
ay o gunu hic unutmam cok guzel bi gundu ya ah o gunler cok guzeldi cokkkkkkk
ben 1 ay sonra 24 yaşına gircemmm.:icecream:
aranızda en küçük benmiyim yaw :uhm:
benim bu ay 26 haziran:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?