Aynen öyle canim ben öyle yaptim esim benden 10 yas büyük evlenir evlenmez cocuk diye tutturdu ben 17.dogum günümde evlendim tam 9 ay sonra oglum kucagimdaydi birde cahillik korunmayi felan o an hic düsünmedim simdi pismanim hic cicim ayi yasamadim adam istemeden cocugu kucagina verdim degerimi bilmedi:)))2. bebegide ben istedim kizim olsun istedim Allah gönlüme göre verdi 21 yasimda kizim oldu.3.ye gelince malesef KAZA kursunu oldu.Istiyordum ama simdi degildi cok pilanlarimizi yatirdi bu bebek ama cok sansli evimize simdiden bereket getirdi.Hayirlisiyla sag saglim kucagima alirim(hep beraber arkadaslar bebeklerimize kavusuruz.)a.s.Insallah
17' de çok erken be... Daha sen çocukken bir çocuğun oluyor... Benim sülalemde erken evlenen çok kişi var. bana en iyisini sen yaptın valla diyorlar. ben keşke şunları da yapsaydım bekarken dememek için aklımda ne varsa gerçekleştirmeye çalıştım. okul, eğlence, yurtdışı seyahatleri vs. ne istiyorsam yaptım. tamam artık durulayım dediğim zaman da evlenmeye karar verdim. tek dezavantajı geç anne olmak sanırım. onu da sizlerin yaşlarını görünce hissettim.