İlk cinsel ilişkinizi nasıl yaşadınız?

Ben eşimi seviyorum ama daha duygusal bir dokunma bekliyorum. Direkt cinsel organlara temas bana hayvani geliyor. Dokunsun sarılsın saçlarımı okşasın istiyorum cinsel organa elini atsın beklersin değil

Bu forumda en mantıklı çözüm bulmaya çalışan kadın siz oldunuz. Teşekkür ederim size. Ben bir sorunumu buraya yazdım diğer insanlar da mı böyle öğrenmek istedim. Herkes yok sevmiyorsun yok boşan diyorlar. Olayın psikolojik boyutunu çözemiyorlar. Siz ilgilendiniz sorular sordunuz teşekkürler.

Ben eşimi seviyorum ama daha duygusal bir dokunma bekliyorum. Direkt cinsel organlara temas bana hayvani geliyor. Dokunsun sarılsın saçlarımı okşasın istiyorum cinsel organa elini atsın beklersin değil
Hanımefendi adam elini atmış oraya başka şeyini atmamış direkt yani oda sizi biraz rahatlatıp kıvama getirmek istiyordur belki hadi ordan rahatsız olursunuz tamam diyelim göğüslerinize dokunmasını da istemiyorsunuz para için sizden boşanmayacağını iddia ediyorsunuz ve birikimleri benim sayemde yaptı diyerek ikinizin emeğini kendiniz üstleniyorsunuz sevgi bunun neresinde? Bana da hayvani gelen sadece kendi zevkini ve çıkarını düşünen bencil insanlar mesela

Eşinle konuş, hoşuna giden gitmeyen şeyleri birlikte keşfedin ona göre yol izleyin.

Bilmeden yazmışsınız. Hepsi benim emeğim çünkü dolandırıcılara çok büyük para kaybetti bir süre geçimi ben sağladım. Başkası olsa boşamıştı kumar gibi şeylere bulaşıp bu kadar para kaybedeni...

Rica ederim. Dediğim gibi eğer yaşama isteğiniz yoksa depresyon için öncelikle psikolojik destek alın. Sonrasında mutlaka cinsel isteksizlik için cinsel terapiste ve jinekolojiye gitmeniz gerekiyor. Umarım bu sorunu aşarsınız. Evlilikte cinsellik çok önemli. Hem erkeğin hem de kadının bağını arttıran bir şey. Eşinizi sevmiyorsanız bu da tabiki cinsel ilişkiyi olumsuz etkiler ama burda öncelik sizin psikolojik durumunuzun iyi olması.

Eşiniz kumardan para mı kaybetti yani? Hâlâ oynuyor mu?

Normalde duygusal yakınlık göstermeyip film izlerken elini atıyorsa oranıza buranıza, rahatsız ediyor olabilir mi? Öküz gibi gelip pat diye.

Yoksa sevmiyor musunuz? Yoksa asessüel misiniz?

Bunlar olabilir. Sizde de var mı, oluyor mu diye sorulacak sorular değil konuda sorduğunuz sorular.

Herkesin ilkse yaklaşım önemli. Öküz gibi pat pat ne o öyle. Bu benim fikrim.

Herkesin beklentisi farklı. Sevmediği, sevdiği şeyler farklı. Söyleyin, konuşun. Başkalarına sorulacak ne var? Biz ya evet bu iş böyle desek tamam mısınız? Konuya yine cevabım

Son düzenleme:
Bencede acilen profesyonel olarak psikolojik yardım alın . Eşiniz için değil önce kendiniz için. Herkes aynı şeyleri sevmek zorunda değil belki başka yollar bulursunuz . Önce kendini tanı ne istediğini bul . Zamanla belki bişeyler değişir orta yolu bulursunuz . Bende anlamıyorum cinsellik evliliğin herşeyi gibi konuşuluyor ama her çift için bu böyle olmayabilir . Herşey iki insan başbaşa kalınca seks değil . Evlenmeden 2 yıl geçirdim eşimle hiçte seks yapmaya çalışmadık başbaşa o kadar çok kaldık ki . Herkesin bu hayatta seçimleri istekleri farklı olabilir

Maalesef yaşadığınız süreç normal değil. Eşiniz belki de sizi rahatlatmak, gevşetmek için dokunuyordur. Aslında bunun sizinde hoşunuza gitmesi gerekir. Evliliğin en temel olayı bana kalırsa cinsellik. Eşinizde tam anlamıyla yaşayamadığı için problem ediyordur. Bir uzmana gözükseniz. Acaba ten uyumunuz mu yok? Yani eşinizi mi istemiyorsunuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…