- 10 Ekim 2014
- 32.200
- 144.672
- 798
- Konu Sahibi girlofduty
-
Bu cinsel arzu evlenince gelmez önceden de yoktu muhtemelen. Ben de ev hanımı değilim ama günde 2 kere yaptığımız oluyor. Bunların hepsi bahane. Aksine seks rahatlatır gevşetir. Yani evlenmeden nasıldı ki? Mastürbasyon vs yapmıyor muydun? Çok ciddi sorunun var. Ya aseksuelsin ya frijit. Ve bunu önceden bilmeme imkanın yok. Adama da yazık. Boşanacaksın istemiyorsan.Olmuyor çünkü başımıza gelenler pişmiş kellenin başına gelmedi. Evlendik 5 ay sonra ev değiştirdik 3 ay misafir çektik. Sonra tez vs uğraştım sonra kaldığımız ev satılığa çıktı tekrar taşındık. Taşındığımız ev sorunlu tekrar taşınacağız. Kavga edecek vakit yok. Ev hanımı da değilim eşimle aynı ofiste çalışıyoruz.
Yok uğramadımBu biraz özel olacak ama cevap vermek zorunda değilsiniz. Cinsel istismara uğradınız mı daha önce?
Mastürbasyon yapıyordum ama az ayda 1 falan evlendikten sonra yapmamaya başladım soğudum resmenBu cinsel arzu evlenince gelmez önceden de yoktu muhtemelen. Ben de ev hanımı değilim ama günde 2 kere yaptığımız oluyor. Bunların hepsi bahane. Aksine seks rahatlatır gevşetir. Yani evlenmeden nasıldı ki? Mastürbasyon vs yapmıyor muydun
Frijit ya da aseksuel. Bu konuda hiç bir uzmana danıştın mı? Eşinle paylaştın mıMastürbasyon yapıyordum ama az ayda 1 falan evlendikten sonra yapmamaya başladım soğudum resmen
Ya gerçekten mi çok rahatsız edici değil mi filme konsantre olmuşsun biri rahatsız ediyor. Çok sinir bozucu benceNasıl yani Tv'de normal bir şey izlerken elini oraya mi atıyor? Bari romantik film falan izleyin. Müstakbel eşim bunu yapsa ben mercimeği fırına verirdim çoktan
Danışmadım ya normal diye düşünüyorum. Çünkü daha önce cinsel ilişkiye girmedim canımın yanabileceği bir deneyime kendimi atmak istemiyorum. Eşim benim istekli olmamı bekliyor. Benim yaşamadığım bir deneyim belki canım çok yanacak niye istekli olayımFrijit ya da aseksuel. Bu konuda hiç bir uzmana danıştın mı? Eşinle paylaştın mı
Beni rahatsız etmez aksine hoşuma gider eşimin beni arzulaması. Daha önce başka flört sevgili deneyiminiz oldu mu ?Ya gerçekten mi çok rahatsız edici değil mi filme konsantre olmuşsun biri rahatsız ediyor. Çok sinir bozucu bence
Hayattan soğudum aslında ben.. 20li yaşların başında hayat umut ile doluydu şimdi her türlü sıkıntı var. Yaşamak isteği olmayan biri seks yapmak ister mi?Frijit ya da aseksuel. Bu konuda hiç bir uzmana danıştın mı? Eşinle paylaştın mı
Çok net patolojik bir sorun uzman değilim ama öyle. Asla normal düşünmüyorsun. Eşine yazık değil mi? Bu adam bunun için evlenmedi. Erkekte aynısı olsa bunu derdim. Evliysen seks yaparsın. Bunu konuşmadıysan ve baştan anlaşmadıysan böyle. Bu adam çok çekmez bunu. Aldatmadan korkmuyor musun? Can acısa bu kadar insan neden yapsın. Çok net yani frijitsin. Belki hetero değilsin. Normal değil.Danışmadım ya normal diye düşünüyorum. Çünkü daha önce cinsel ilişkiye girmedim canımın yanabileceği bir deneyime kendimi atmak istemiyorum. Eşim benim istekli olmamı bekliyor. Benim yaşamadığım bir deneyim belki canım çok yanacak niye istekli olayım
Yani canım yanacak diye düşünüyorsunuz. İlişkiden uzak duruyorsunuz. Vajinismus olma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Jinekoloji bölümünden randevu alıp bu durumu doktora anlatmanız gerekiyor. Uzman doktor gerekeni söyler sizeDanışmadım ya normal diye düşünüyorum. Çünkü daha önce cinsel ilişkiye girmedim canımın yanabileceği bir deneyime kendimi atmak istemiyorum. Eşim benim istekli olmamı bekliyor. Benim yaşamadığım bir deneyim belki canım çok yanacak niye istekli olayım
Evlenmeseydin bacım adamın suçu ne sen başka birinin daha hayatını zehir ediyorsun. Onun zamanını çalıyorsun. 20lerde de mi yoktu seks istekHayattan soğudum aslında ben.. 20li yaşların başında hayat umut ile doluydu şimdi her türlü sıkıntı var. Yaşamak isteği olmayan biri seks yapmak ister mi?
Cinsel olarak değil duygusal olarak... Duygusal ama onu sevmiyordum zaman geçirmek için biraz da.. sıkıntıları paylaşmak falan..Beni rahatsız etmez aksine hoşuma gider eşimin beni arzulaması. Daha önce başka flört sevgili deneyiminiz oldu mu ?
O da hayatı sevmiyordu benimle evlenince biraz yaşama tutkusu oluştuEvlenmeseydin bacım adamın suçu ne sen başka birinin daha hayatını zehir ediyorsun. Onun zamanını çalıyorsun. 20lerde de mi yoktu seks istek
Böyle giderse yakında boşanırsınız. Acilen bi uzmana danış.boşanma olsa da olmasa da.O da hayatı sevmiyordu benimle evlenince biraz yaşama tutkusu oluştu
Boşanmaz ya iki maaş ile gül gibi geçinip gidiyoruz. Boşansa tek maaşla İstanbul'da zor.. Yani halinden mutlu benim sayemde araba aldı birikmiş paramla altınlarla falan benim sayemde birikmiş parası var... Daha ne istesin cinsellik sorun ama çözmeye çalışıyorum sorun ne anlamıyorum işte o mu yanlış yapıyor önce onu anlamak lazım o yüzden buraya yazdımBöyle giderse yakında boşanırsınız. Acilen bi uzmana danış.boşanma olsa da olmasa da.
Sarıldığında falan hiç şefkat hissetmiyorum iyi biri beni seviyor kolluyor ama bunu hissetmiyorum hiç şefkatle saçımı okşamıyor yaşının benden küçük olmasının etkisi de var mı bilmiyorum ama 1,5 yaş fark varBöyle giderse yakında boşanırsınız. Acilen bi uzmana danış.boşanma olsa da olmasa da.
Öncelikle profesyonel psikolojik destek almanız gerekiyor. Sonra cinsel terapi + jinekolojik muayene. Frijit kadınların cinsel isteksizlik yaşaması,cinsel açıdan soğuk olması demek. Aseksüel ise hiçbir şekilde cinsel çekim duymayan kişilere söylenen bir kavram. Vajinismus ise cinsel isteği olmasına rağmen cinsel ilişkiden korkan , uzaklaşan,kendini kasan kadınlar için söylenir. Doktor muayene edip size gerekeni söyler.Hayattan soğudum aslında ben.. 20li yaşların başında hayat umut ile doluydu şimdi her türlü sıkıntı var. Yaşamak isteği olmayan biri seks yapmak ister mi?
Bence hiç böyle bilgilendirmeler ile kendinizi yormayın arada sevgi olmadığı yazdığı tüm cevaplardan belliÖncelikle profesyonel psikolojik destek almanız gerekiyor. Sonra cinsel terapi + jinekolojik muayene. Frijit kadınların cinsel isteksizlik yaşaması,cinsel açıdan soğuk olması demek. Aseksüel ise hiçbir şekilde cinsel çekim duymayan kişilere söylenen bir kavram. Vajinismus ise cinsel isteği olmasına rağmen cinsel ilişkiden korkan , uzaklaşan,kendini kasan kadınlar için söylenir. Doktor muayene edip size gerekeni söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?