- 21 Nisan 2024
- 48
- 23
- 3
- 33
- Konu Sahibi girlofduty
-
pek deneyimle alakası yok içinizden geldiği gibi yapabilirsiniz ama sizin pek içinizden gelmiyor gibi. Cinsel ilişkide tabi ki vücudunuza dokunacak neden rahatsız oluyorsunuz ki canınız mı acıyor iğreniyor musunuz tikiniz mi var? Ten uyumunuz mu yok acaba bunların hoşunuza gitmesi lazım rahatsız olunacak şeyler değil bunlar ama eğer gerçekten rahatsız ediyorsa eşinizle açık açık her şeyi konuşabilirsiniz. Bu sefer o ne düşünür bilemiyorum ikimiz de deneyimsiziz demişsiniz bu sefer kendini yapamıyor gibi hissedebilirBen eşimle birlikte olamıyorum günkü elini ya göğsüme ya da cinsel organıma atıyor. Ben açıkçası çok rahatsız oluyorum. Siz rahatsız olmuş muydunuz. Resmen o mutlu olsun diye kendimi sıkıyorum ama göğsüme dokunmasını sıkılmasını sevmiyorum. Ya nasıl yapılmalı ilk cinsel ilişki o da deneyimsiz ben de deneyimsizim. Elle organlara dokunmadan yapmanın bir yolu var mi
Neden ya tepki gerçekten büyük bir sorun oldu benim için cinsellik
Bu emoji yoktu. Böyle belirtmek istedim tepkimi.
Cevap verdim de sizin mesaja cevapla yapmayınca bildirim gitmiyor galibapek deneyimle alakası yok içinizden geldiği gibi yapabilirsiniz ama sizin pek içinizden gelmiyor gibi. Cinsel ilişkide tabi ki vücudunuza dokunacak neden rahatsız oluyorsunuz ki canınız mı acıyor iğreniyor musunuz tikiniz mi var? Ten uyumunuz mu yok acaba bunların hoşunuza gitmesi lazım rahatsız olunacak şeyler değil bunlar ama eğer gerçekten rahatsız ediyorsa eşinizle açık açık her şeyi konuşabilirsiniz. Bu sefer o ne düşünür bilemiyorum ikimiz de deneyimsiziz demişsiniz bu sefer kendini yapamıyor gibi hissedebilir
Ne kadar süredir evlisiniz? Cinsel ilişkiden beklentilerinizi çekinmeden söyleyin birbirinize. Bol bol öpüşün, ön sevişme uzun olsun. Kendinizi kasmayın, rahat olun. Elini göğsünüze ve vajinaya doğru uzatmasından rahatsız oluyorsanız, eşinize bunu güzel bir şekilde söyleyebilirsiniz. Birbirinizin tenine alışamamışsınız daha.Ben eşimle birlikte olamıyorum günkü elini ya göğsüme ya da cinsel organıma atıyor. Ben açıkçası çok rahatsız oluyorum. Siz rahatsız olmuş muydunuz. Resmen o mutlu olsun diye kendimi sıkıyorum ama göğsüme dokunmasını sıkılmasını sevmiyorum. Ya nasıl yapılmalı ilk cinsel ilişki o da deneyimsiz ben de deneyimsizim. Elle organlara dokunmadan yapmanın bir yolu var mi
İstemediğiniz çok belli. Neyi zorluyorsunuz ? Bunun pazarlığı olmaz. Sen şunu yap,burama dokunma,oramı elleme. Böyle karşı tarafı mutlu edemezsiniz. Zaten sonra sizi istemez. Çünkü zevk vermiyorsunuz adama.Ben eşimle birlikte olamıyorum günkü elini ya göğsüme ya da cinsel organıma atıyor. Ben açıkçası çok rahatsız oluyorum. Siz rahatsız olmuş muydunuz. Resmen o mutlu olsun diye kendimi sıkıyorum ama göğsüme dokunmasını sıkılmasını sevmiyorum. Ya nasıl yapılmalı ilk cinsel ilişki o da deneyimsiz ben de deneyimsizim. Elle organlara dokunmadan yapmanın bir yolu var mi
Bayağı oldu ancak pek cinsel olarak deneyim yaşayamadık çünkü evliliğimizin 5. Ayında annesi babası ve benim annem aynı anda geldiler bizde 3 ay yatılı misafir kaldılar. Sonrasında ben soğudum doktora gittim septum var dedi kızlık zarında. Perdenin kesilmesi lazım dedi. Ben de 2 ay önce ameliyat ile septumu aldırdım. Eşim sürekli rahatsız ediyor beni ama ben evlendiğime pişmanım. Annemler ve çevre evde kaldın vs demeseydi hayatta evlenmezdim. Şunu da belirteyim eşim çok iyi bir insan. Ondan başkası ile evlenmezdim kesinlikle sabır gösterdi cinsel ilişkisiz bu kadar süre birlikte yaşamamıza... Ben onu mutlu etmek istiyorum aslında cinsellik yaşamak istemiyorum o mutlu olsun diye zorluyorum kendimiNe kadar süredir evlisiniz? Cinsel ilişkiden beklentilerinizi çekinmeden söyleyin birbirinize. Bol bol öpüşün, ön sevişme uzun olsun. Kendinizi kasmayın, rahat olun. Elini göğsünüze ve vajinaya doğru uzatmasından rahatsız oluyorsanız, eşinize bunu güzel bir şekilde söyleyebilirsiniz. Birbirinizin tenine alışamamışsınız daha.
Nasıl yani Tv'de normal bir şey izlerken elini oraya mi atıyor? Bari romantik film falan izleyin. Müstakbel eşim bunu yapsa ben mercimeği fırına verirdim çoktanÇekiştirip göğsümü sarkıtmasını istemiyorum açıkçası. Cinsel organa da elini koyup bekletiyor TV falan izlerken rahatsız oluyorum. Sen böyle huylanırsan nasıl yapacağız diyor. Bilmiyorum ya TV izlerken eliyle organınızı avuçlaması hoşunuza mı gider
Ben göğsümün emilmesini falan istemiyorum nefret ediyorum. Eskiden beri vücuduma dokunulmasını istemezdim.Bu arada kadınların en çok haz aldığı bölge klitoris ve göğüs oluyor genelde. Erkekler her türlü emmeyi çok seviyor. Eşlerin birbirine mastürbasyon yapması da iyi olur hazzı arttırır. Bu durumdan neden rahatsız oluyorsunuz? Çekingen biri misiniz? Yoksa cinselliği mi sevmiyorsunuz acaba?
Bu dediğin aklına yatıyor mu hiç mi arzun yok? Neden evlendin seks evliliğin kolonu gibi bir şey. Hiç mi kavga olmuyorBayağı oldu ancak pek cinsel olarak deneyim yaşayamadık çünkü evliliğimizin 5. Ayında annesi babası ve benim annem aynı anda geldiler bizde 3 ay yatılı misafir kaldılar. Sonrasında ben soğudum doktora gittim septum var dedi kızlık zarında. Perdenin kesilmesi lazım dedi. Ben de 2 ay önce ameliyat ile septumu aldırdım. Eşim sürekli rahatsız ediyor beni ama ben evlendiğime pişmanım. Annemler ve çevre evde kaldın vs demeseydi hayatta evlenmezdim. Şunu da belirteyim eşim çok iyi bir insan. Ondan başkası ile evlenmezdim kesinlikle sabır gösterdi cinsel ilişkisiz bu kadar süre birlikte yaşamamıza... Ben onu mutlu etmek istiyorum aslında cinsellik yaşamak istemiyorum o mutlu olsun diye zorluyorum kendimi
3 ay yatılı kalmak nedir ya şaka mı bu? Sanırım ilk zamanlar kızlık zarı septum şeklinde olduğu için sorun olmuş dicektim ama ameliyat sonrası da aynı olmuş. Sırf aile ve çevre evde kaldın dedi diye evlenmiş olmak büyük hata. Cinselliği sevmiyorsunuz belli. Seviyor olsaydınız eşiniz elini cinsel organınıza getirince yerinizde duramaz , ilişkiye girmek isterdiniz muhtemelen. Cinsellik sadece erkeğin ihtiyacı değil. Kadınlar için de bir ihtiyaç. Sadece eşiniz mutlu olsun diye cinsellik olmaz. Hiç cinsel terapiste gittiniz mi? Cinsel istek sorunu için doktora başvurdunuz mu ? Cinsellik sizin için ne ifade ediyor? Evlilik öncesi olan diğer ilişkilerinizde de mi öyleydiniz? Baskıcı bir ailede mi büyüdünüz?Bayağı oldu ancak pek cinsel olarak deneyim yaşayamadık çünkü evliliğimizin 5. Ayında annesi babası ve benim annem aynı anda geldiler bizde 3 ay yatılı misafir kaldılar. Sonrasında ben soğudum doktora gittim septum var dedi kızlık zarında. Perdenin kesilmesi lazım dedi. Ben de 2 ay önce ameliyat ile septumu aldırdım. Eşim sürekli rahatsız ediyor beni ama ben evlendiğime pişmanım. Annemler ve çevre evde kaldın vs demeseydi hayatta evlenmezdim. Şunu da belirteyim eşim çok iyi bir insan. Ondan başkası ile evlenmezdim kesinlikle sabır gösterdi cinsel ilişkisiz bu kadar süre birlikte yaşamamıza... Ben onu mutlu etmek istiyorum aslında cinsellik yaşamak istemiyorum o mutlu olsun diye zorluyorum kendimi
Olmuyor çünkü başımıza gelenler pişmiş kellenin başına gelmedi. Evlendik 5 ay sonra ev değiştirdik 3 ay misafir çektik. Sonra tez vs uğraştım sonra kaldığımız ev satılığa çıktı tekrar taşındık. Taşındığımız ev sorunlu tekrar taşınacağız. Kavga edecek vakit yok. Ev hanımı da değilim eşimle aynı ofiste çalışıyoruz.Bu dediğin aklına yatıyor mu hiç mi arzun yok? Neden evlendin seks evliliğin kolonu gibi bir şey. Hiç mi kavga olmuyor
Bu biraz özel olacak ama cevap vermek zorunda değilsiniz. Cinsel istismara uğradınız mı daha önce?Ben göğsümün emilmesini falan istemiyorum nefret ediyorum. Eskiden beri vücuduma dokunulmasını istemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?