• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk cinsel ilişkinizi nasıl yaşadınız?

Öyle bir sevişme şekli yok oraya elleme buraya elleme diye bir sey mi olur.
Uzum suredir evliyiz demissiniz adam da aseksuel degilse zaten başkalariyla cinsellik yaşamiştir/yaşiyordur simdiye kadar.

Olmuyor çünkü başımıza gelenler pişmiş kellenin başına gelmedi. Evlendik 5 ay sonra ev değiştirdik 3 ay misafir çektik. Sonra tez vs uğraştım sonra kaldığımız ev satılığa çıktı tekrar taşındık. Taşındığımız ev sorunlu tekrar taşınacağız. Kavga edecek vakit yok. Ev hanımı da değilim eşimle aynı ofiste çalışıyoruz.
Bu cinsel arzu evlenince gelmez önceden de yoktu muhtemelen. Ben de ev hanımı değilim ama günde 2 kere yaptığımız oluyor. Bunların hepsi bahane. Aksine seks rahatlatır gevşetir. Yani evlenmeden nasıldı ki? Mastürbasyon vs yapmıyor muydun? Çok ciddi sorunun var. Ya aseksuelsin ya frijit. Ve bunu önceden bilmeme imkanın yok. Adama da yazık. Boşanacaksın istemiyorsan.

Bu cinsel arzu evlenince gelmez önceden de yoktu muhtemelen. Ben de ev hanımı değilim ama günde 2 kere yaptığımız oluyor. Bunların hepsi bahane. Aksine seks rahatlatır gevşetir. Yani evlenmeden nasıldı ki? Mastürbasyon vs yapmıyor muydun
Mastürbasyon yapıyordum ama az ayda 1 falan evlendikten sonra yapmamaya başladım soğudum resmen

Frijit ya da aseksuel. Bu konuda hiç bir uzmana danıştın mı? Eşinle paylaştın mı
Danışmadım ya normal diye düşünüyorum. Çünkü daha önce cinsel ilişkiye girmedim canımın yanabileceği bir deneyime kendimi atmak istemiyorum. Eşim benim istekli olmamı bekliyor. Benim yaşamadığım bir deneyim belki canım çok yanacak niye istekli olayım

Frijit ya da aseksuel. Bu konuda hiç bir uzmana danıştın mı? Eşinle paylaştın mı
Hayattan soğudum aslında ben.. 20li yaşların başında hayat umut ile doluydu şimdi her türlü sıkıntı var. Yaşamak isteği olmayan biri seks yapmak ister mi?

Danışmadım ya normal diye düşünüyorum. Çünkü daha önce cinsel ilişkiye girmedim canımın yanabileceği bir deneyime kendimi atmak istemiyorum. Eşim benim istekli olmamı bekliyor. Benim yaşamadığım bir deneyim belki canım çok yanacak niye istekli olayım
Çok net patolojik bir sorun uzman değilim ama öyle. Asla normal düşünmüyorsun. Eşine yazık değil mi? Bu adam bunun için evlenmedi. Erkekte aynısı olsa bunu derdim. Evliysen seks yaparsın. Bunu konuşmadıysan ve baştan anlaşmadıysan böyle. Bu adam çok çekmez bunu. Aldatmadan korkmuyor musun? Can acısa bu kadar insan neden yapsın. Çok net yani frijitsin. Belki hetero değilsin. Normal değil.

Yani canım yanacak diye düşünüyorsunuz. İlişkiden uzak duruyorsunuz. Vajinismus olma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Jinekoloji bölümünden randevu alıp bu durumu doktora anlatmanız gerekiyor. Uzman doktor gerekeni söyler size

Hayattan soğudum aslında ben.. 20li yaşların başında hayat umut ile doluydu şimdi her türlü sıkıntı var. Yaşamak isteği olmayan biri seks yapmak ister mi?
Evlenmeseydin bacım adamın suçu ne sen başka birinin daha hayatını zehir ediyorsun. Onun zamanını çalıyorsun. 20lerde de mi yoktu seks istek

Böyle giderse yakında boşanırsınız. Acilen bi uzmana danış.boşanma olsa da olmasa da.
Boşanmaz ya iki maaş ile gül gibi geçinip gidiyoruz. Boşansa tek maaşla İstanbul'da zor.. Yani halinden mutlu benim sayemde araba aldı birikmiş paramla altınlarla falan benim sayemde birikmiş parası var... Daha ne istesin cinsellik sorun ama çözmeye çalışıyorum sorun ne anlamıyorum işte o mu yanlış yapıyor önce onu anlamak lazım o yüzden buraya yazdım

Böyle giderse yakında boşanırsınız. Acilen bi uzmana danış.boşanma olsa da olmasa da.
Sarıldığında falan hiç şefkat hissetmiyorum iyi biri beni seviyor kolluyor ama bunu hissetmiyorum hiç şefkatle saçımı okşamıyor yaşının benden küçük olmasının etkisi de var mı bilmiyorum ama 1,5 yaş fark var

Öncelikle profesyonel psikolojik destek almanız gerekiyor. Sonra cinsel terapi + jinekolojik muayene. Frijit kadınların cinsel isteksizlik yaşaması,cinsel açıdan soğuk olması demek. Aseksüel ise hiçbir şekilde cinsel çekim duymayan kişilere söylenen bir kavram. Vajinismus ise cinsel isteği olmasına rağmen cinsel ilişkiden korkan , uzaklaşan,kendini kasan kadınlar için söylenir. Doktor muayene edip size gerekeni söyler.

Hanımefendi sizi kırmak istemem ama eşinizi sevmediğiniz o kadar belli ki. Ben de normal hayatımda temas seven biri değilim ama sevdiğim adamla evliyim ve her an ona dokunmak isterim bu sadece cinsellik olmasa bile. Film izlerken size dokunması gayet güzel neden size bu kadar itici geliyor diyeceğim ama gayet ortada arada ne çekim var ne tutku var. İnsan sevdiğine dokunmak ister bu dünyanın en güzel hazzı.

Öncelikle profesyonel psikolojik destek almanız gerekiyor. Sonra cinsel terapi + jinekolojik muayene. Frijit kadınların cinsel isteksizlik yaşaması,cinsel açıdan soğuk olması demek. Aseksüel ise hiçbir şekilde cinsel çekim duymayan kişilere söylenen bir kavram. Vajinismus ise cinsel isteği olmasına rağmen cinsel ilişkiden korkan , uzaklaşan,kendini kasan kadınlar için söylenir. Doktor muayene edip size gerekeni söyler.
Bence hiç böyle bilgilendirmeler ile kendinizi yormayın arada sevgi olmadığı yazdığı tüm cevaplardan belli

Back