- Konu Sahibi mervesssss
Oda bişeymi ilk buluşmamızda eşimle randevulaştık ben gittim tam saatinde bir yarım saat bekledim ama bu gelmedi ...aradım nerdesin diye bi şeyler uydurdu..çok canım sıkılmıştı kendini ne sanıyor bu dedim kendi kendine o zamanlar genç güzelim iyibir işim konumum var falan.. Neyse geçti bu ertesi gün arıyor hafta sonu diye...kusura bakma haftasonu kapadokyaya gideceğim tatile hafta içide çok yoğunum belki başka zaman falan diye sallıyorum...haftasonu oldu ben arkadaşımla kapadokyadayım aradı bu inanmamış nerdesin görüşelim falan dedim tatildeyim pazartesi dönücem ama muhtemelen çok yorgun olurum görüşemeyiz falan dedim...1 ay salladım bunu...Bu arada annemle annesi ayarlıyor herşeyi bir tanıdık vasıtasıyla tanıştırıldık görücü usülü yani..ben o aralar bunalımdayım çok kötü hissediyorum ve ne yalan söyleyeyim yara bandı arıyorum kendime baktım buda yakışıklı boylu poslu biraz göstermelik kullanıp atarım diye düşündüm...o zamanlar öylede oldu ...çok işime yaradı doğrusu oda beni beğenmemiş çok havalı tek başına tatillerde falan ne iş demiş annesine anneside çalışmama konumuma hayran olsun bu kız seni adam eder demiş falan....Selam arkadaşlar,
uzun süredir bana ilgi gösteren biri vardı, yazışıyoruz yaklaşık iki aydır. Yazışırken böyle anında geri yazar falan....
Bu haftanın başında Cumartesi buluşalım dedi eğer senin içinde uygunsa falan. Bende dedim tamam olur. Dün grup birden demesin mi - “yaa yarınki buluşmayı iptal etsek olur mu, yarın maç var ben onu unutmuşum, kusura bakma falan”
Bana acikcasi normal gelmiyor pek, ilk bulusma sonucta benim gözümde önemli bi sey ve böyle bi konu yüzünden iptal edilmesi biraz kizdirdi beni.
Siz ne düsünüyorsunuz?
Neyse 1 ay sonra yine randevulaştık ama bu kez beni iş yerimden alacak o kadar salladımki en sonunda razı oldum...özellikle işten almasını istedim herkes görsün (!) Herkesten kastım eski sevgilim beni terk edip ailesinin istediği biriyle evlendi 2 ay kadar önce beni çok üzdü...hala gözü bende karısına adapte değil ve bunu belli ediyor her seferinde ... anlayın işte .. artık evli asla muhatap olmuyorum...söylediklerini duymazdan geliyor yüzüne bakmıyorum ama her gece ağlayarak uyuyorum ciddi anlamda çok sevmiştim ailesi istemedi beni diye gitti kendi akrabalarından birini buldu 1 ayın içinde evlendirdiler..ve eşim o ara çıktı karşıma ..boylu poslu filinta gibi falan...neyse geldi bu salına salına arabaya bindi herkes çok şaşırdı kızlar ay ne kadar yakışıklı bu çocuk falan hayran kaldılar oturduk bir yerde konuştuk ertesi hafta iş yerinde bir arkadaşın düğünü vardı oraya davet ettim görmeyen herkes (!) Görsün diye ...amacıma ulaştım eşim elimi ilk kez orada tuttu lavaboya gideceğim dedim salonun da en arka tarafındaydı tuvalet ve biz salonun ortasında el ele tutuşup lavaboya gittik
Bizim iş arkadaşları komple orada tabi bu benim eskide kıpkırmızı oldu ben zevkten 4 köşe o anımı hiç unutmuyorum..
Sonra masada hepsi ile tanıştırırken ben yine süper hisettim nasıl oluyormuş anlamıştır umarım eskisi...amacıma ulaştım senden daha iyisine layığım,daha yakışıklısını buldum mesajımıda verdim...çok iyi oldu bu...gerisi umurumda değildi valla..Sonra ayrılmadım devam ettik bir şekilde iyisiyle kötüsüyle 17 yıl oldu evleneli...
Ay neyse konuyu dağıttım eski anılarıma gittim birden...
En azından söylemiş yarın maç var diye ..tercihlerine saygı duyun derim şimdide evlenince de..maçmı benmi diye kendinizi asla polemiğe sokmayın...rahat bırakın ama birazda süründürün tabi...ama yok önceliği ben olayım derseniz asla olmaz bu belki zamanla...