• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk buluşmayı iptal etti

Selam arkadaşlar,

uzun süredir bana ilgi gösteren biri vardı, yazışıyoruz yaklaşık iki aydır. Yazışırken böyle anında geri yazar falan....
Bu haftanın başında Cumartesi buluşalım dedi eğer senin içinde uygunsa falan. Bende dedim tamam olur. Dün grup birden demesin mi - “yaa yarınki buluşmayı iptal etsek olur mu, yarın maç var ben onu unutmuşum, kusura bakma falan”
Bana acikcasi normal gelmiyor pek, ilk bulusma sonucta benim gözümde önemli bi sey ve böyle bi konu yüzünden iptal edilmesi biraz kizdirdi beni.
Siz ne düsünüyorsunuz?
Hafta sonu yasak degilmi zaten disari cikmak her yer kapali buluşup ne yapacaksınız? Adam fikrinizi sormus hem iptal edelimmi diye baska zamana ayarlarsiniz

Bir maç için buluşmayı iptal eden birine 2. Şansı vermezdim ben. Üstelik sizi beğenmedi bence yoksa maç falan fasa fiso😒

arkadaslar gs-fb macı yahu bu
hayatınız da hıc mı tanık olmadınız bu dunya savasına ?

altı ustu mac demıssınız normal bı mac degıl kı ? yurt dısında barça realciler bıle oturup bugun bu macı ızleyecek ulkede bu kadar gundem olan yankısı aylar suren-aylar oncesınden beklenen ugruna ne hazırlıklar yapılan bır olay

arkadaslar gs-fb macı yahu bu
hayatınız da hıc mı tanık olmadınız bu dunya savasına ?

altı ustu mac demıssınız normal bı mac degıl kı ? yurt dısında barça realciler bıle oturup bugun bu macı ızleyecek ulkede bu kadar gundem olan yankısı aylar suren-aylar oncesınden beklenen ugruna ne hazırlıklar yapılan bır olay
Allah aşkına karnıma ağrı girdi yeminle 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hayatımdaki en basit şey bile İki haftadır internet üzerinden iletişim kurduğum ilk kez buluşacağım insandan daha önemlidir. O yüzden normal geldi bana. Maç>konu sahibi
Onu baştan düşünecek. Cumartesi maç varsa cumartesi buluşma ayarlamayacak bunu kabul edebilirim. 🙂
Buluşmadan bir gun önce hatirlayabildiği şey için beni eken biriyle ikinci buluşmam asla olmazdi. Bu kadar basit goruldugum biriyle gorusmek vakit kaybindan başka bisey olmaz benim icin.

Kısaca İlk buluşmada ekilmem için kendisinin ya da birilerinin ölüyor olmasi gerek. Belki de bacaklarini kullanamiyor olmali gibi...🤔🤔🤔

ahh sıze yanlıs soylemısler
dunyada en buyuk 30 kulubun ıcınde galatasaray var
fenerbahce hala gıremedı uzgunum
darısı baska zamana ınsallah ,allah buyuk sabredın yuzdunuz yuzdunuz kuyruguna geldınız bır 100 yıl sonra falan o gunlerı de gorursunuz .
kaynak :Galatasaray "dünyanın en büyük 30 kulübü" arasında
Cincon bu ülkenin kara lekesidir. Cincon denince akla gelen en büyük başarı bile fetöyle yakın ilişkilerinden mütevellit dönemin en büyük 6-7 fetö müridi Türk futbolcusunun
( hakan şükür, Arif Erdem, Okan buruk, vs. ) gs ye gönderilip UEFA kupası almasıyla başlıyor.
Üzerine son 10 yıldır şike kumpası davasıyla yöneticisinden, taraftarına o kadar çok baskı ve yıpratma çalışmasına rağmen Fenerbahçe taraftarı dimdik durarak bu ülkenin en elit ve en büyük taraftarı olduğunu da göstermiştir.
Son yıllarda futbolda yeterli başarı gösterilmemiş olmaması Fenerin diğer tüm klasmanlarda attığı farkları göz ardı ettirmesin. Basketbolda bir dünya markası oldu Fener son 6-7 yılda, diğer tüm branşlarda milli takıma alınan sporcuların %50 si Fenerbahçe spor kulübüne mensup...
Geçen hafta bjk- gs derbisi olduğu gün dahi tüm spor kanalları Fenerin transferlerini konuşuyordu. Bu bile Fenerin ne kadar büyük olduğunu ve talep gördüğünü gösteren bir durum..
Youtubedan Vole kanalının Fb-gs-Bjk için yaptıkları videoların izlenmelerine bakın Fb ile ilgili bir video dakikalar içinde 10 binlerce seyredilirken
Gs-Bjk bi kaç binleri zor buluyor...
Bu kısa hayatta cinconlu olacak kadar talihsiz insanlara üzülüyorum xd

Selam arkadaşlar,

uzun süredir bana ilgi gösteren biri vardı, yazışıyoruz yaklaşık iki aydır. Yazışırken böyle anında geri yazar falan....
Bu haftanın başında Cumartesi buluşalım dedi eğer senin içinde uygunsa falan. Bende dedim tamam olur. Dün grup birden demesin mi - “yaa yarınki buluşmayı iptal etsek olur mu, yarın maç var ben onu unutmuşum, kusura bakma falan”
Bana acikcasi normal gelmiyor pek, ilk bulusma sonucta benim gözümde önemli bi sey ve böyle bi konu yüzünden iptal edilmesi biraz kizdirdi beni.
Siz ne düsünüyorsunuz?

Plansiz insan sevmem. Maç izlemeyi benim icin iptal etmesini beklemem. Ben cumartesi bulusalim desem, maç var pazar bulusalim dese basimin ustune. Ama madem maç o kadar kiymetli, niye unutmuş?

Onu baştan düşünecek. Cumartesi maç varsa cumartesi buluşma ayarlamayacak bunu kabul edebilirim. 🙂
Buluşmadan bir gun önce hatirlayabildiği şey için beni eken biriyle ikinci buluşmam asla olmazdi. Bu kadar basit goruldugum biriyle gorusmek vakit kaybindan başka bisey olmaz benim icin.

Kısaca İlk buluşmada ekilmem için kendisinin ya da birilerinin ölüyor olmasi gerek. Belki de bacaklarini kullanamiyor olmali gibi...🤔🤔🤔
Ben kendimi bu kadar önemsemiyorum sanırım. Bazı insanlar için sıradan bir insan olduğumu kabul edebiliyorum. Tıpkı diğer bazı insanların benim için sıradan olması gibi. Çok kafaya takacağım şeyler değil bunlar. Ama tabi kişilik meselesi.

Selam arkadaşlar,

Siz ne düsünüyorsunuz?
Biz nisanlandik. Nişandan sonra ilk defa evlerine yemeğe gidicez. Cumartesi gelelim dedik. Önce buyrun dediler. Sonra pazar gününe ertlediler. Meğer maç varmış. On senedir evliyim. Maç varsa o gün başka faaliyet yoktur bizde. 🤣🤣. Fanatikse adam yapicak bişey yok. Ben kaldıramam dersen yol yakinken ayrıl. Yok aynı takimdansan beraber maçları izliceksen devam et. Biz aynı takımı tutuyoduk. Ben sadece tutuyodum. Şimdi forma giymedenac izlemez oldum. Körle yatan şaşı kalkıyor 🤣🤣🤣

Aslında bilemedim. Bi yandan çok sinirlenirdim. İki aydır konuşuyoruz, kıymetli vaktimi ona ayırmışım. Bi yandan da derbi var yani. Adam unutmuştur, izlemek istiyordur normal olarak. Ben anlayışla karşılayıp tamam der daha sonrasında buluşma teklifini ertelerdim çeşitli bahanelerle. Belki biraz aklı başına gelir.

Eşim fanatik gs li. Bizim düğün günü bazı sebeplerden dolayı 1 gün erkene alındı. Tam i gün de kupa maçı vardı. Hem de yaşadığı şehirde. Hayatımın en mutlu gününde böyle tesadüf olamaz demişti düğünü ertelemeyi bile düşündük 🤣
Fazla önemseme, ama çokta peşine düşme

Selam arkadaşlar,

Siz ne düsünüyorsunuz?
Bence abartmamalisin. Belki onun icin onemli ve degerlidir mac. Bu cumartesi olmaz senin icin de uygunsa diger ctesi olur. acele etme. anlayisli olalim bak guzelce rica etmis senden. ya hicbisi demeden bi anda yok olsaydi, yapanlar var duyuyoruz...

Ben kendimi bu kadar önemsemiyorum sanırım. Bazı insanlar için sıradan bir insan olduğumu kabul edebiliyorum. Tıpkı diğer bazı insanların benim için sıradan olması gibi. Çok kafaya takacağım şeyler değil bunlar. Ama tabi kişilik meselesi.

Kendimi önemsiyorum. Herkes için önemli biri olmadigimi biliyorum ve beklentim herkesin benim ettafimda dönmesi degil ama hayatima özel olarak girecek biri için özel ve önemli olmam gerekli. Aksi anca arkadaşim olabilir sadece. Arkadaslarimdan maç ekip benimle buluşmalarini beklemem.

Fanatik olmadığım için hiç anlam veremesem de bazı insanlar için futbol büyük bir tutku olabiliyor. Önemli olan bunu nasıl telafi edeceği, gerçekten değer veriyorsa ertelemeden yeni bir plan yapacaktır

Kendimi önemsiyorum. Herkes için önemli biri olmadigimi biliyorum ve beklentim herkesin benim ettafimda dönmesi degil ama hayatima özel olarak girecek biri için özel ve önemli olmam gerekli. Aksi anca arkadaşim olabilir sadece. Arkadaslarimdan maç ekip beni buluşmalarini beklemem.
İşte girmemiş daha girecek. Özel değil. Birbirini görmemiş iki insan var ortada. Fazla önem atfetmek bence bu durumda. Zaten arkadaşlar, hatta arkadaş bile sayılmazlar bence. Arkadaşlar da birbirini görür, bir araya gelir çünkü.

Back