İlk buluşmada...

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
İlk buluşmada sarılmaya öpmeye çalışan erkek hakkında izlenimleriniz nelerdir ? Nasıl davranmalı , hatasını anlar mı.
Sonradan sever mi değişir mi
Sarılıp öpmek derken ,sevgili gibi yani samimi şekilde olan

Son düzenleme:
Ilk bulusmada asla izin vermezdim.

Ben esimle görüsmeye basladigimda (sevgili degildik) baska kizlarla da tanisiyormus. O kizlarla bulustugunda bakmis sarilma öpme vs istiyorlar bidaha görüsmemis. Bense ilk bikac bulusmada ne sarildim ne elini tuttum ne de öptüm/öptürdüm. Bu da onun hosuna gitmis hemen kendimi bir erkege birakmadigim icin.

Eter öyl bisey söz konusu olursa direk söyleyin

Sarılıp derken?
İnsan gibi sariliyorsa normal, hiç ilk buluşmada tokalaşmadim ben:)
Zaten öncesi bir romantik geçmişiniz var ki o gün buluşmuşsunuz
Ama seni rahatsız edecek düzeyde yilisik bir sarilmaysa yol ver gitsin.

PS: ilk buluşmada öpmek kötü öpüşmek normal
Bazı şeyler karşılıklı oluyorsa güzeldir. Diğer türlü ne öyle, görmemiş gibi... Zaten o adam yol yordam bilmeyen adamdır. Seni uğraştırir durur. Tekmeyi basmak en guzeli

Valla normalini anormalini bilemem, kişiden kişiye, o kişilerin arasındaki kimyaya göre değişir. Şahsen ilk buluşmada bana uzanan dudaklara bir tane yapıştıracak bir yapım var, zamanında eşim çok çekti. Fiziksel temas, cinsel çekim önemli de, onun da zamanı gelir, önce bir konuşsaydık, tanışsaydık diye düşünüyorum.

Valla normalini anormalini bilemem, kişiden kişiye, o kişilerin arasındaki kimyaya göre değişir. Şahsen ilk buluşmada bana uzanan dudaklara bir tane yapıştıracak bir yapım var, zamanında eşim çok çekti. Fiziksel temas, cinsel çekim önemli de, onun da zamanı gelir, önce bir konuşsaydık, tanışsaydık diye düşünüyorum.
Evet, siz nasıl davrandınız ne tepkiler aldınız

İlk buluşmada sarılmaya öpmeye çalışan erkek hakkında izlenimleriniz nelerdir ? Nasıl davranmalı , hatasını anlar mı.

Öyle erkek benden 18367227 km uzak olsun. Bu amlaşılması gereken bi hata değil ki karaktersizlik meselesi. Amacı ortada adamın işte karşısında dişi sinek olsa aynı olacak.
yokluk içindeymiş belli

Öyle erkek benden 18367227 km uzak olsun. Bu amlaşılması gereken bi hata değil ki karaktersizlik meselesi. Amacı ortada adamın işte karşısında dişi sinek olsa aynı olacak.
yokluk içindeymiş belli
Evet, karşıdaki kızı bu seviyeye koyması kötü bu yüzden düşünüp hatasını anlar mı anlamında dedim .

Önce bir bakarım adama sonra ne ayak abi derim :stop:eğlenilecek birine ne mi benziyorum. Yoksa her önüne geleni mi öpüp sariliyorsun:sopa: deyip arkama bakmadan giderdim.:bicak:

Evet, karşıdaki kızı bu seviyeye koyması kötü bu yüzden düşünüp hatasını anlar mı anlamında dedim .
Birde tabi önceden uzun bi geçmişiniz falan varsa bilemicem.. o zaman olabilir belki.
Sizi o kefeye koyabilme potansiyeli olan biri için ne düşünesiniz ki? Dünyada tek erkek o değil sonuçta daha iyisini bulursunuz

Evet, siz nasıl davrandınız ne tepkiler aldınız
Kimseye yapıştırmak zorunda kalmadım Allah'tan. Eşimle tanıştıktan bir sene sonra sevgili olmuştuk, o sırada önce evcilleştirilmem gerektiğini çözmüştü sanırım; öyle hemen öpmeye yeltenmedi. :KK53: Sonraki ufak girişimlerini de savuşturdum işte. Bazen lafla, bazen kaçarak. Bir tepki almadım. Beni zorlayacak insanın dötüne tekmeyi basacağımı biliyordu çünkü. Neyse sonrasında çok sevişgen bir çift olduk, beklediğine değdi bence. :confused:Ya zaten böyle olmalı filan diyemem, insan kendini ne zaman hazır hissediyorsa, ne zaman rahat ya da doğru hissediyorsa o zaman yaşar bazı şeyleri.

Ilk bulusmada asla izin vermezdim.

Ben esimle görüsmeye basladigimda (sevgili degildik) baska kizlarla da tanisiyormus. O kizlarla bulustugunda bakmis sarilma öpme vs istiyorlar bidaha görüsmemis. Bense ilk bikac bulusmada ne sarildim ne elini tuttum ne de öptüm/öptürdüm. Bu da onun hosuna gitmis hemen kendimi bir erkege birakmadigim icin.

Eter öyl bisey söz konusu olursa direk söyleyin

Beyimiz sarılmaya öpmeye niyetlensin ondan sorun yok ama sana bakıp aaa hemen kendini bir erkeğe kaptırmıyor desin, hoşuna gitsin. erkeklerin şu saçma sapan kalıplarına prim veriyorsunuz ya iğrenç bir durum.

bırak sarılmayı ilk buluşmada sevişen, cinsel ilişkiye giren ve sonra evlenen tanıdıklarım var. basit kalıplarla hayat yaşanmaz.

Böyle bir hatayı asla affetmezdim. Sanki adam aldatmış, dayak atmış gibi basitleştirerek anlatmanıza da şaşırdım doğrusu. Öpmek, sarılmak diyorsunuz farkında mısınız? Bunu kabul ederseniz ileride bu adam afedersiniz ama s... yapmak ister. Erkekler bu cesareti nereden buluyor pes!

Sarılıp öpmek derken ,sevgili gibi yani samimi şekilde olan

öncesindeki samimiyet önemli yani önceden muhabbet, bir iletişim vs varsa o zaman sevgili olduğunuza göre yakınlaşma normal değil mi?
bir erkekle öpüşüp koklaşmayacaksanız iş yerinde vs arada bir konuştuğunuz erkekten ne farkı var ''sevgilinizin''?

bunlar size tersse sevgili yapmayın.

yok ilk kez görüşmede yakınlaşmaya çalışan biriyse sıradan bir abazadır yol ver gitsin.

Beyimiz sarılmaya öpmeye niyetlensin ondan sorun yok ama sana bakıp aaa hemen kendini bir erkeğe kaptırmıyor desin, hoşuna gitsin. erkeklerin şu saçma sapan kalıplarına prim veriyorsunuz ya iğrenç bir durum.

bırak sarılmayı ilk buluşmada sevişen, cinsel ilişkiye giren ve sonra evlenen tanıdıklarım var. basit kalıplarla hayat yaşanmaz.
Ben esim sariliyor öpüyor demedim ki. Bunlari yapan kizlari görmüs tanismayi birakmis dedim. Iyi okuyun yazdiklarimi. Benden gelmedigi icin kendi de yaklasma göstermedi bana karsi. Bu benim görüsüm. Ilk bulusmada cinsel iliskiye girip evlenenler varsa ne mutlu onlara. Herkesin kararina saygi gösteriyorum! Sarilip öpüsmemek de benim kararimdi.

Herşeyi geçtim. Kir misin pak mısın?, Dolu musun boş musun?Hemen ne öyle yapışmak. Ö.k..z.:sinirli:
Kim bilir en son ne zaman dişlerini fırçaladı:kusmuk:

X