İlk buluşmada zayıf gözükmek?

Seni kilondan dolayı terk eden erkek bir zahmet hayatında olmasın, seni kendin olduğun için gerçekten seven insanlar olsun hayatında. Kilo verilir sonuçta. Gerçekten seven bir erkek "Üzme kendini, kilo verebilirsin sana inanıyorum" diyip motive eder. Hiç korkma ya terk ederse diye

Yüz ,fizik güzelliği geçici önemli olan karakterin güzel olması, insan olabilmek. Evet dış görünüş de önemli fakat sonuçta kilo spor yaparak verilebilir.

Bence beğenip beğenmemekten ziyade kişi kendini kandırılmış hissedecektir. Ben öyle hissederdim eşim şu an 20 kilo alsa da sevmeye devam ederim ama yeni tanıştığım biri diş görünüşü ile ilgili dürüst değilse bunu komik ve saçma bulurum soğumam için yeterli.

Diğer yorumlara katılıyorum kilo alınır da verilir de ama sizi beğenip beğenmeme dışında dürüst olmama durumu var yani sorun sadece dış görünüş ile ilgili değil karakterinizle de ilgili olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…